❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Recorda!", Primer Disco de PROJECTE NA!

“RECORDA!” es el álbum de Antonio K. Puertas y Udri, PROJECTE NA! Una Opera Pop-Electrónica que narra la historia de Max, chico decepcionado que decide huir para buscar respuestas. Este Verkami es para poder editar el CD. Esperamos que os guste y queráis formar parte del proyecto. Hay recompensas!

PROJECTE NA!

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
102
Aportaciones
3.185€
De 2.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Amigos colaboradores,

Como ya sabéis, los músicos lo tenemos muy difícil cuando queremos editar un disco, por eso tener el recurso de estas webs de crowdfunding ha sido la solución para muchas bandas. Con PROJECTE NA! hemos decidido apuntarnos a esta aventura con la esperanza de que a muchos de vosotros os guste la idea de compartir este proyecto. Ya sabéis que se trata de una compra anticipada del disco, que os será recompensada como merecéis. Seréis los “Mecenas” de PROJECTE NA!, y nuestro agradecimiento durará eternamente.


PROJECTE NA! (www.projectena.com) es mi último proyecto en colaboración directa con Andrés ‘Udri’ C. Vera, batería y compositor. Nace en 2009 como un proyecto electrónico, pero el ánsia de investigar nos hace jugar con distintos estilos, Pop, Trip-hop, Techno, Experimental… En octubre de 2011 lo presentamos por primera vez en público y en formato audio-visual en el Festival Tribufff de TELENOIKA. A finales de 2012, Bet Gàrgola aporta la idea de hacer un álbum conceptual con el mensaje de “nueva actitud”. Y durante 2013 hemos ido produciendo los temas.

DESCRIPCIÓN DEL PROYECTO

“RECORDA!” es una obra musical completa, una especie de ópera-electrónica que narra la historia de Max, un chico decepcionado con el mundo que decide huir de todo. A través del relato de las canciones veremos como en su huida pasará por mil experiencias hasta que descubrirá su misión en esta vida.

El álbum se presenta en un estuche de cartón que incluye el CD con 9 temas, dos de los cuales son instrumentales, más un libreto ilustrado con la historia de esta obra. El relato ha sido escrito por Bet Gàrgola http://betgargola.blogspuede.com.es/. El diseño y la imagen de la carátula han sido creadas per Leo Mariño http://leogeo.com/ sobre fotos de Victòria Peñafiel http://www.victoriapenafiel.com/. Las imágenes del relato han sido hechas y editadas por el fotógrafo Jordi Solà http://www.jordisolaonline.com/, con el modelo Jordi Capdevila. El disco ha sido grabado, mezclado y producido por PROJECTE NA! Este trabajo se ha podido llevar a cabo gracias a la colaboración desinteresada de todos estos grandes artistas.

Los gastos de grabación, mezcla y producción han ido a cargo de PROJECTE NA!

A QUÉ DESTINAREMOS VUESTRAS APORTACIONES

Con las aportaciones recibidas a través de Verkami esperamos poder pagar:

  • La masteritzación – 850€

  • La fabricación de 500 CD’s (+ carátula, libreto, poster…) – 1200€

  • Los gastos editoriales - 150€

  • La distribución/promoción en las tiendas online: iTunes, Spoty, Amazon – 300€

CALENDARIO

Tenemos 40 días para conseguir los 2.500€, si los conseguimos el banco os cargará el importe que habéis elegido. Entonces contamos con 1 mes más para la fabricación e imprenta del disco; por tanto, si todo va bien lo publicaremos a finales de mayo de 2014.

Las recompensas por la compra anticipada y mecenazgo del disco os serán enviadas a la dirección que nos deis. También podréis recogerlas en mano y conocer personalmente a PROJECTE NA! en los conciertos de presentación del disco.
¡Muchísimas gracias por vuestra colaboración para hacer posible este proyecto!

MÁS INFO

Podéis conocer PROJECTE NA! a través de sus links:

Web oficial de PROJECTE NA!
Soundcloud
Facebook
Vimeo
MySapce
Mixcloud

Web de Antonio K

CONTACTO

[email protected]

[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#40 / Concert al CCClub el 19/oct per als mecenes!

Estimats mecenes,

com sabeu a molts encara us debem el Concert-recompensa pel vostre mecenatge. Finalment hem trobat una data, serà el proper diumenge 19 d'octubre al CCClub de 19h a 21h.

Qui no hagi recollit la recompensa ho podrà fer aquí.

Us agrairem molt que ens confirmeu la vostra presència ja que hi ha un aforament reduït.

Moltes gràcies!

#39 / URGENT! Les descàrregues caduquen el 27/juny

A tots els que encara ho heu descarregat el disc, us avisem que la descàrrega caduca el 27 de juny. Si algú es troba que ja ha caducat que ens ho digui i la hi enviem.

També us recordem que aquest divendres, 27, estarem a la Ruta de Músics de Piera fent sessió conjunta amb dj' K-SERO. Serem a dalt del castell de 22,30h a OO,30h

Salut i Bona setmana (que serà curta!)

h.

#38 / JA TENIM LES RECOMPENSES!!!!

DEAR Mecenes!

Ja ho tenim tot a punt per passar-vos les recompenses que us mereixeu per haver fet possible aquest projecte. NO tenim les adreces de tothom i les necessitem per poder-vos enviar la descàrrega gratuïta de tot l'àlbum, amb lletres i poster inclosos. Les persones que no ens hàgiu contestat mai a través de Verkami, podeu escriure al nostre correu: [email protected]

i ja tindrem la vostra adreça per posar-nos en contacte i saber com voleu rebre totes les recompenses.

La descàrrega té data de caducitat (no donen gaires dies), pel que qui la vulgui que respongui de seguida.

Ara mateix ja podeu escoltar "RECORDA!" en aquest link: https://soundcloud.com/projectena

Salut i alegria!

#35 / Tots invitats el dia 7 de juny!

Finalment, tots esteu invitats el dia 7 de juny a la sala la Nau de Barcelona per cortesia de PARKERfly Studi. Només heu de confirmar assistència per posar-vos a la llista! Donem les gràcies a la gent de Parkerfly!

#33 / ANUL.LACIÓ DEL CONCERT A BECOOL!!!!!!

NOTÍCIES DE ÚLTIMA HORA! / LAST NEWS /

Hola a tothom!

Ens sap greu comunicar-vos que hem anul.lat el concert de Presentació a la sala BeCool de Barcelona. La causa ha estat que no està preparada per poder fer les projeccions que portem amb el vj'K-sero. Continuarem buscant més sales per anar presentant el disc.

Ja sabeu que també tocarem el dia 7 de juny a la sala La NAU de Barcelona i el 13 de juny al Nou Ateneu de Martorell.

Les entrades per la NAU són amb llista tancada, per això us agrairem que si voleu venir ens deixeu el vostre nom i quants sereu per fer el llistat.

Tots els mecenes que teniu invites dins les vostres recompenses podreu recollir els Paks en qualsevol d'aquests concerts, però ens heu d'avisar en quin/s perquè us ho puguem preparar.

Tot ho podeu fer des d'aquí o des de [email protected]

Gràcies!

** Molts agraïts també a tots aquells que veu venir a la pre-estrena aquest dissabte. Ens ho vem passar molt bé gràcies a tots!

Una abraçada!

#32 / DATA PRESENTACIÓ "RECORDA!" per als mecenes!

Estimats mecenes, finalment ja tenim data per a tots els que veu triar invites per a la Presentació a BCN en les vostres recompenses, serà el dia 21 de juny, Dia de la Música i entrada a l'Estiu. Estem contents que la sala BeCool de Barcelona ens hagi donat aquesta data.

De tota manera, tenim 4 concerts confirmats i vosaltres podreu triar els que us vagi més bé per dia o per lloc (en el 1er encara no tindrem els discos):

24 de maig - Sala Conservas (Telenoika) del Rabal de Barcelona, de 19h a 22h

07 de juny - Sala La Nau de Barcelona, 22h

13 de juny - Nou Ateneu de Martorell, 22h

21 de juny - Sala BeCool de Barcelona, 22h

Els mecenes que teniu invites a la Presentació ens haureu de dir a quin concert voleu venir, per deixar el vostre nom a la llista d'entrada i per preparar les vostres recompenses. Ho podeu fer a través d'aquí o del correu: [email protected]

La sala Conservas té entrada lliure.

leer más

#31 / Ja tenim les proves d'impressió!!

Leo Mariño ens ha enviat les proves d'impressió amb el seu vist i plau. Tot rutlla endavant, per aquest dissabte és impossible, però per al proper concert ja tindrem el CD amb nosaltres! Salut per tothom!

#29 / PRE-ESTRENA de "RECORDA!" a la sala Conservas-BCN, el 24/maig

Companys de projecte! Esteu tots convidats a la Pre-Estrena de "Recorda!"

Finalment ens han confirmat que no podrem tenir el disc per aquest primer concert de presentació. El bolo, naturalment, es farà igualment i tots hi esteu convidats. Els que teniu invites en les recompenses per al concert de Presentació podreu repetir i recollir les recompenses allà mateix, si voleu. Us confirmem lloc i data properament.

Ara, però, ens podem trobar tots a la SALA CONSERVAS de TELENOIKA, al Carrer Sant Pau, 58, del Rabal de BCN a partir de les 19h i fins a les 22h. El concert serà de 8'30 a 9'30h, molt puntual. Ens trobem tots allà!!!!

#28 / PRE-ESTRENA de "RECORDA!" a la sala Conservas-BCN, el 24/maig

Companys de projecte! Esteu tots convidats a la Pre-Estrena de "Recorda!"

Finalment ens han confirmat que no podrem tenir el disc per aquest primer concert de presentació. El bolo, naturalment, es farà igualment i tots hi esteu convidats. Els que teniu invites en les recompenses per al concert de Presentació podreu repetir i recollir les recompenses allà mateix, si voleu. Us confirmem lloc i data properament.

Ara, però, ens podem trobar tots a la SALA CONSERVAS de TELENOIKA, al Carrer Sant Pau, 58, del Rabal de BCN a partir de les 19h i fins a les 22h. El concert serà de 8'30 a 9'30h, molt puntual. Ens trobem tots allà!!!!

#27 / Les samarretes!

Companys,

aquí teniu el model de samarreta que sembla que ha agradat més, el de color vermell. Si podem les farem totes quatre (vermell, blanc, gris i fúxia), però sinó, ens quedarem amb aquest model.

Podeu continuar triant els colors aquí o al post del FB. Les talles són al post anterior.

Merci!!!

Salut i Bona setmana!

#25 / FAMILY! estem preparant les recompenses.. / Preparando recompensas

Hola Família,

ha anat bé el retorn de les festes?

Nosaltres estem preparant les vostres recompenses, necessitem saber les talles dels que voleu samarreta, per això adjuntem les mides i ja direu...

Quant a la presentació en directe en parlarem quan tinguem el disc, de moment busquem les diferents sales per tot Catalunya. Ja tenim dues dates confirmades:

el 24/maig a la sala Conservas de TELENOIKA (BCN)

el 13/juny al nou Ateneu de Martorell

data x confirmar al Casal dels Hostalets de Pierola

També posarem una data pel concert al CCClub.

Quan tinguem tota la gira de presentació podreu triar lloc i data que us convinguin més.

També ens heu de dir com voleu rebre les recompenses (qui no ho hagi fet). Pot ser durant un concert, a casa vostra (segons on visqueu), al CCClub, o per correu postal.

Estem impacients per poder-vos-les donar.

Merciii! i bona setmana!!!

Salut!

#24 / THIS IS THE END!

FAMÍLIA!

Això ja està! HO HEM ACONSEGUIT!!!

GRÀCIES! MERCI! GRACIAS! THANKS!!!

Sou un mecenes falulosos i fer aquesta aventura amb vosaltres ha estat una experiència nova que ens ha omplert de felicitat. Poder editar l'àlbum és el que més desitjàvem, però poder-ho fer amb la vostra col.laboració, ànims, confiança i estimació cap a PROJECTE NA! és molt més fort!!! Us estimem i us estem molt i molt agraïts per voler fer aquest disc amb nosaltres. "RECORDA!" serà un disc per aprendre a canviar la manera d'enfocar la vida i viure-la com éssers vius que som.

THIS IS THE END! d'aquesta campanya, però nosaltres continuarem informant-vos des d'aquí i des del FB de com està anant tot el procés de fabricació, i preparant les vostres recompenses. Així doncs encara continuem en contacte uns dies més.

Mil cops agraïts a tot@s per la vostra inestimable col.laboració!

abraçades enormes per tothom!

salut i alegria!

Antonio i Udri

#22 / Comença el compte enrera!

Ja només ens queden 13 hores per acabar aquesta aventura. Ha estat emocionat i amb un final molt satisfactori. Un cop més us agraïm a tot@s la vostra valuosa col.laboració. Sense vosaltres aquest àlbum no hagués estat possible! Us ho agrairem sempre!!!

#21 / Nous Mecenes!!! Benvinguts al projecte i mil gràcies!

Volem donar les gracies a tots els micro-mecenes que s'ha apuntat a darrera hora quan ja teníem l'objectiu realitzat. No sabeu l'ajuda que això serà per a nosaltres de cara a promocionar el disc, tota promo és caríssima i tal com ho teníem no podíem abarcar gaire, però cada dia creixem amb col.laboradors i això ens facilita més les coses. MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOT@S!!! no ens cansarem de dir-ho!

Salut i Amor!

#20 / Gairebé 3.000€!!! 3.000 gràcies als nouvinguts!!!

Family!

Si ahir estàvem bocabadats, avui hem quedat muts quan hem vist que això continua pujant! Estem tera-contents! Realment necessitem aquests diners, ja ens van avisar que per treure un disc mínimament promocionat havíem de comptar amb uns 3.500€, però ho vem trobar inassolible i per això vem retallar el més que vem poder. Però ara, amb la vostra esplèndida ajuda tot és més real! Us ho agraim tant que quedem muts!

Salut i alegria!

Seguimos subiendo! y nos quedamos mudos del sorpresón! Miles de gracias a todos! Podremos hacer más promo de lo que esperábamos!

Salud y alegria!

#18 / Estem bocabadats!!! / Estamos abrumados!!!

Friends!

Ens hem quedat bocabadats en veure que el verkami ja havia passat de la xifra desitjada! Estem molt i molt contents que tanta gent estimada hagi volgut col.laborar en aquest disc, i esperem que quan el tingueu us agradi molt!

Moltíssimes gràcies a tot@s!!!

Eternament agraïts!

Antonio i Udri

Estamos abrumados de ver superado nuestro objetivo y encantados de tener tantos colaboradodes queridos para nuestro àlbum. Muchísimas gracias a tod@s!!!

#16 / Ja tenim connexió! Gràcies a tots els nouvinguts!!!

Amics i amigues, no hem dit res perquè, com ha passat altres cops en aquest darrer mes, hem quedat uns diez sense línea ni internet a causa dels robaments constants del cablejat de telefónica que arriba a casa. Si tot va bé aviat s'acabaran ja que diuen que el nou cable no porta tant coure, espero que així sigui i que això no ens faci perdre la bona connexió.

Dit això, moltíssimes gràcies a tots els nous micro-mecenes!! Ja falta poc per començar el compte enrere...

Salut i alegría!!!

#13 / Bona setmana!

Amics i amigues, ja queda menys, només 15 dies! Tenim moltes ganes d'aconseguir aquest Verkami i treballarem sense parar. Vosaltres ens podeu tornar a ajudar compartin el link, i nosaltres us ho continuarem agraint moltíssim!!

Aquesta serà la portada del disc, foto de Victòria Peñafiel tractada per Leo Mariño.

#12 / Anem pujant! Merci!!! / Gracias!!! / EskarriKasco!!!

El gat diu: (...) Només quan ja no trobis diferències en res i notis que tot forma part d’un de sol, seràs capaç de recordar-ho tot, i també d’oblidar-ho tot. Llavors hauràs aprehès. I ara haig de marxar, hi ha una gateta més avall que m’està esperant...

Dice el gato: (:) Solamente cuando ya no encunetres diferencias en nada y notes que todo forma parte de un solo, serás capaz de recordarlo todo, y también de olvidarlo todo. Sólo entonces habrás aprehendido. Y ahora tengo que marchar, hay una gatita que me está esperando...

text complert / texto completo: http://www.projectena.com/recorda-historia-den-max-text-complert-il-lustrat/

#08 / La nostra web

Hem estat sense internet i la promo ha davallat una mica, ajudeu-nos i compartiu aquest projecte amb els vostres amics, ja que depenem de vosaltres per fer-lo possible. Moltes gràcies!!!

Si voleu coneixer-nos una mica més podeu passar per la web de PROJECTE NA!

http://www.projectena.com/

#07 / Continuem endevant!!!

Això va bé, continuem endevant. Veiem que hi ha un error en el video anterior, vem penjar "Desperta!" en lloc de "Personal Jesus". Aquí us el deixem, amb una divertida edició feta per l'artista Tres amb trocets de pel.lícules de John Waters

#06 / Continuem endevant!!!

Això va bé, continuem endevant. Veiem que hi ha un error en el video anterior, vem penjar "Desperta!" en lloc de "Personal Jesus". Aquí us el deixem, amb una divertida edició feta per l'artista Tres amb trocets de pel.lícules de John Waters

#04 / Ja tenemos 1.100€!!!

Estamos llegando a la mitad del camino, muchas gracias a todos!!!

Lo queremos celebrar con "Imagina", video de PROJECTE NA! que hizo Producciones K-seras en 2012

#03 / Ja tenim 1.100€!!!

Ja estem arribant a la meitat del camí, moltes gracies a tothom!!!

Ho volem celebrar amb "Imagina", video de PROJECTE NA! que va fer Producciones K-seras

#01 / Moltes gràcies!!!

Moltes gràcies a tots els que us heu estrenat en el nostre Verkami. De moment ha tingut força èxit i ja gairebé tenim 500€ el primer dia. Una molt grata sorpresa!

Us estem molt agraits!!!

us deixem un video que potser no coneixeu:

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies