❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre "Les serres de la Foia de Castalla - 26 excursions a peu".

Llibre amb 26 excursions a peu per les serres dels voltants de la Foia de Castalla (comarca de l´Alcoià), amb una introducció prèvia sobre el relleu de la Foia de Castalla, la vegetació, el clima, la hidrologia, l´agricultura, i elements etnològics i naturals (masos, fonts...)

Categoría

Creado en

0
segundos
98
Aportaciones
2.375€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El llibre "Les serres de la Foia de Castalla - 26 excursions a peu" és un projecte que vaig començar l´any 2009, a partir de rutes fetes pels voltants de la Foia de Castalla entre el 2006 i el 2007.

Em va parèixer interessant aquest projecte perquè fins aleshores no hi havia res publicat sobre els espais naturals de la Foia.

COM SERÀ EL LLIBRE

Tindrà 214 pàgines i fotos en color, amb una introducció prèvia sobre el relleu de la Foia de Castalla, la vegetació, el clima, la hidrologia, l´agricultura, i elements etnològics i naturals (masos, fonts...)

Les rutes a peu són per a tots els públics per la Foia de Castalla (comarques de l´Alcoià, les Valls del Vinalopó i l´Alacantí - País Valencià).

SOBRE LES RECOMPENSES

L´aportació mínima són 15 €, però per als qui vulgueu col·laborar amb major quantitat, us oferisc la opció de rebre:

  • CD amb fotos dels espais naturals descrits al llibre, al voltant d'unes 300 fotos.

  • DVD amb un herbari digital del País Valencià.

  • DVD amb un vídeo de les fonts de les serres de Mariola i la Font Roja, de més d'una hora de duració.

A QUI VA DESTINAT EL LLIBRE

Aquest llibre no sols es tracta d'una guia excursionista, sinó també una mena de guia de camp, per poder gaudir d'una excursió per la muntanya observant tot el que la natura ens mostra al nostre pas, restes d'una història amagada, desconeguda. Plantes remeieres, boscos primigenis, aigües fresques que apareixen, sempre oportunes, a la vora del camí. No va destinat només a excursionistes experimentats. En aquest llibre hi ha per a triar entre 26 rutes per a tots els públics, des d'itineraris que requereixen una mica d'entrenament i gosadia fins a passejos suaus aptes per a qualsevol persona interessada en descobrir els tresors d'una terra prou desconeguda, fins i tot, pels mateixos habitants dels pobles que l'envolten.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les aportacions seran destinades a finançar el projecte, tant per a la seua edició com per a assessorament, tràmits i llicències.

En tenir el llibre imprès, es farà una presentació pública en la qual, els mecenes podran recollir les recompenses.

CALENDARI PREVIST

Està previst tenir el llibre editat a finals de 2014.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

21 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep Lluís Bernabeu Rico

    Josep Lluís Bernabeu Rico
    Autor/a

    más de 9 años

    Lo puedes encontrar en las 4 papelerías de Castalla: Espiral, Sempere, el Parc i el Convent, o directamente a mí ([email protected]). Me puedes pasar tu correo electrónico o tu dirección. Gracias.

  • Tomás

    Tomás

    más de 9 años

    Querría saber dónde o cómo puedo comprar el libro. Gracias.

  • Xavier Ribes i Sampaio

    Xavier Ribes i Sampaio

    casi 10 años

    EN QUALSEVOL CAS LA MEUA ADREÇA ES:

    Xavier Ribes I Samapio

    C/ Nou d'Octubre 4

    CP 46717 La Font d'En Carròs.

    València.

  • Xavier Ribes i Sampaio

    Xavier Ribes i Sampaio

    casi 10 años

    No recorde que m'haja arribat tal correu, per lo que la meua amiga Mari Carmen Tàrrega no estarà en les aportacions? Vols comprovar-ho? En tot cas, el meu telefon es 647 473 459. O passam el teu i jo el cride.

    Atentament Xavier Ribes.

  • Xavier Ribes i Sampaio

    Xavier Ribes i Sampaio

    casi 10 años

    Hola Josep Lluís.No se si recordes que quan vaig fer les aportacions volia que anara el nom de una amiga en la menció dels agraïments per les aportacions. La resposta va ser que ja ens demanaries el noms que han de les aportacions.

  • Josep Lluís Bernabeu Rico

    Josep Lluís Bernabeu Rico
    Autor/a

    casi 10 años

    El llibre estarà cap a finals de maig, avuí mateix l´he portat a imprimir. Passa´m per correu electrònic el teu número de compte i et transferisc 15 €.

    [email protected]

  • david gimeno

    david gimeno

    casi 10 años

    bon dia , acave d'adonar-m'en que ha hagut problema en el pagament..i es veu que he fet 2 comandes del llibre i m'han carregat 2 vegades...i jo sols volia 1 llibre..com puc fer per a que em torneu els diners ? cap llibre m'ha arrivat encara.gracies

  • Josep Lluís Bernabeu Rico

    Josep Lluís Bernabeu Rico
    Autor/a

    casi 10 años

    Gràcies, Tino!!! Es va acabar el termini la setmana passada. De totes formes, en estar el llibre, te´l faré arribar.

  • Constantí Bernabeu Domenech

    Constantí Bernabeu Domenech

    casi 10 años

    He vist ara la notícia en un Escaparate antic i em preguntava si encara que estic fora de termini també podria col·laborar amb el teu projecte. Per altra banda, dir-te que m'alegre moltíssim de vorer que ho has aconseguit. Felicitats

  • Josep Lluís Bernabeu Rico

    Josep Lluís Bernabeu Rico
    Autor/a

    casi 10 años

    Gràcies!!! En breu us enviaré un correu i em confirmeu el nom i l´adreça on us l´he d´enviar.

#03 / Llibre acabat.

Ja tenim el llibre imprés. Durant les pròximes setmanes anireu rebent les recompenses. Gràcies a tots i a totes per haver-ho fet possible.

#02 / OBJECTIU ACONSEGUIT!!!

Gràcies a tots i a totes els/les qui heu col·laborat per a que haja sigut possible arribar a l´objectiu. Tot i això, encara resten 4 dies per poder seguir fent les vostres aportacions.

En la pàgina d´agraïments, els mecenes que hageu col·laborat amb més d´una aportació, també tindran el seu lloc en la secció d´agraïments especials.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies