Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Primer Disc de BOIRA

Per fi ha arribat la oportunitat de que el disc del mític grup Boira vegi la llum. Ara està a les nostres mans poder gaudir del disc d'aquesta banda, que mai va poder arribar a realitzar-se.

Jordi Miró

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
94
Mecenas
2.208€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Primer disc de BOIRA

El projecte consisteix en l'enregistrament de l'esperat disc del grup BOIRA, de Deltebre.
Jordi Miró, company seu, antic seguidor del grup i actual membre del grup cratOR enregistrarà aquest àlbum al seu propi estudi i exercirà de productor el disc, que serà autoeditat.

Una mica d'història
La banda va ser i ha estat un referent de molts altres grups actuals de les Terres de l'Ebre. Van compartir escenari amb grups com Sopa de Cabra, Lax'n Busto o Estopa, entre d'altres.
Malauradament quan es disposaven a gravar el seu primer disc, en el millor moment de la banda (2001-2004), van ser enganyats per una suposat productor que va acabar amb les seves il·lusions, els seus somnis i els seus diners.
Aquest fet va repercutir de tal forma en el grup que va frenar la seva carrera en i aquest disc mai va arribar a veure la llum.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions les destinarem a la edició del disc, la fabricació de les còpies, l'artwork/disseny...

Que passa si no arribem a la xifra proposada?
Que no se us cobrarà l'import seleccionat i no podrem dur a terme el projecte.

Que passa si sobrepassem la xifra proposada?
Que ens plantejarem coses com ara organitzar un concert de presentació, gravar un videoclip del single...

CALENDARI
Com podeu veure en el vídeo de presentació ja hem començat amb el procés d'enregistrament o tracking, i tenim calculat que el disc estigui acabat al abril/maig del 2014.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

8€
1 mecenas

HOME DEL DESERT
Aconsegueix el primer disc de Boira només en format digital + Apareix mencionat als agraïments del disc.

10€
45 mecenas

MALEÏT AMOR
Aconsegueix el primer disc de Boira en format físic + Disc en format digital + Apareix mencionat als agraïments del disc.

18€
10 mecenas

VULL SER PARE
Aconsegueix pack 2 discs de Boira en format físic + Disc en format digital + Apareix mencionat als agraïments del disc.

22€
25 mecenas

CITY OF ANGELS
Aconsegueix el pack de 2 discs de Boira en format físic signats i dedicats + Disc en format digital + Apareixeràs als crèdits com a productor executiu (el que posa la pasta) amb possibilitat d'incloure fotografia pròpia.

60€
7 mecenas

LA INJUSTA VENJANÇA
Aconsegueix edició especial pack Vinil de Boira + Disc en format físic + Disc en format digital + Apareix mencionat als agraïments del disc + Apareixeràs als crèdits com a productor executiu (el que posa la pasta) amb possibilitat d'incloure fotografia pròpia.

100€
6 mecenas

VOCACIÓ DE SUICIDA
El logotip de la teva empresa o entitat apareixerà com a patrocinador al revers del disc + Pack de 2 discs de Boira en format físic signats i dedicats + Disc en format digital + Apareixeràs als crèdits com a productor executiu (el que posa la pasta) amb possibilitat d'incloure fotografia pròpia.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.