❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les plantes medicinals de la comarca d'Osona

Una guia de camp sencilla i facil per tota la gent , que amb el material fotogràfic pugueu identificar qualsevol de les especies que sortiran. Molt gràfic amb imatges i definicions molt clares amb un llenguatge pla , assequible i popular. Que la gent no hagi de buscar claus botàniques complicades

Santi Javega

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
256
Aportaciones
12.700€
De 12.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUE VOLEM FER?

Les plantes medicinals de la comarca d'Osona serà un llibre guía de plantes medicinals d’Osona .Una visió etnobotànica de la comarca d’Osona.

Aquest llibre es un recopilació de 301 plantes amb la seva foto corresponent amb la descripció, la nomenclatura , els principis actius, els efectes terapèutics, els usos etnobotanics i els coneixement tradicionals.

La idea es fer un llibre amb ajuda o col•laboració perquè així arribarà al màxim de gent possible i podrem fer un llibre que no costi 50 euros, molta gent no es pot permetre aquest preu. Un llibre que arribi a tothom, Si podem aconseguir que surti a 20 euros seria fantàstic, jo no tinc cap intenció de guanyar diners, es per poder pagar la edició que és molt car editar un llibre amb 301plantes amb fotos amb color.

Jo vull que sigui una guia de camp, que un profà pugui amb el material fotogràfic identificar qualsevol de les especies que sortiran. molt gràfic amb imatges i definicions molt clares amb un llenguatge pla , assequible i popular. Que la gent no hagi de buscar claus botàniques.

El valor afegit de la meva feina es comunicar-li a la gent que viu al camp ,hi treballa o hi vol viure que sàpiguen que estan envoltats de piles i piles de medicaments gratuïts i pugui sortir a recol•lectar les plantes al voltant de casa seva.

En la següent imatge us detallem una mica el contingut que tindrà el llibre. Falta fer la maquetació i el disseny. Això es perquè us feu una mica una idea del contingut a partir d’una planta, en aquest cas l’Ortiga Blanca.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

L'edició del llibre costa 8957€ + Iva = 10838€

La resta serà per pagar les despeses derivades d'enviaments

5% per la gestió de Verkami i entre un 1% i 3% de despeses de gestió de targetes i PayPal.

QUAN HO TINDREU?

El llibre el presenterem el dia 5 d'abril de 2014 a la Fira de la llavor de Roda de Ter (Osona) La pasejada Etnobotanica serà el dia 6 d'abril en el marc de la fira. Allà mateix farem les entregues dels llibres a qui vingui.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

35 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Santi Javega

    Santi Javega
    Autor/a

    más de 9 años

    Bon vespre:
    es millor que m'envieu un correu a [email protected] o be em truqueu al 649340482.

    Salut!

    Santi Jàvega

  • Ferran Blanzaco

    Ferran Blanzaco

    más de 9 años

    Hola Santi. Hem fet un taller de plantes per a nens i estem molt interessats en comprar el seu llibre. Ens podria dir de quina manera o on el podem comprar? Moltes gràcies.

  • Santi Javega

    Santi Javega
    Autor/a

    más de 9 años

    Bona tarda Montse: be no pateixis que no vas tard ja que el llibre el tindrem llest cap al mes de setembre. El retard es degut a que estem afegint nous elements al llibre sobretot les il·lustracions. No obstant si vas fer la aportació has d'haver rebut com a mínim tres correus explicant-he tal com va el procés.

    Ja et comunicarem el dia exacte de la presentació que es farà a Tavertet.

    Salut!

    Santi

  • Montse Salomo

    Montse Salomo

    casi 10 años

    Hola Santi! Jo vaig tard...., vaig fer la aportacio pero no vaig poder anar a la fira del 5 d'Abril. com puc aconseguir el llibre??

    Moltes gracies i salutacions.

    Montse Salomo.

  • Santi Javega

    Santi Javega
    Autor/a

    casi 10 años

    Bon dia Roser:

    el llibre s'està acabant de maquetar, aquest dissabte fem la presentació de la feina feta a la Fira de la llavor de Roda de Ter i jo conto que al mes de maig ja el tindrem. Envia m si us plau un correu a [email protected] i així tindré la teva adreça per comunicar-te la data d'aparició i com fer-tel arribar.

    Salut!

    Santi Jàvega

  • Roser Cristóbal

    Roser Cristóbal

    casi 10 años

    Hola Santi i enhorabona pel teu llibre. He arribat tard a participar-hi, i ara, on el puc trovar?

  • Santi Javega

    Santi Javega
    Autor/a

    10 años

    Bona tarda Edu:

    el dia 5 d'abril presentaren lafeina feta a la fira de la llavor a Roda de Ter. Aquest dia us comunicarem la data aproximada de la presentació oficial que es farà a Tavertet amb festa inclosa.

    Tot i això us mantindrem informats de com va el procés.

    Gracies pel suport i per tot.

    Salut!

    Santi Jàvega

  • Eddie

    Eddie

    10 años

    Bon dia, Jo sóc l'Edu i vaig col·laborar en aquest micro mecenatge amb molta il·lusió, doncs em semblà una iniciativa esplèndida. Al final, quin dia és el que podré recollir un exemplar de l'herbolari? i a on? Gràcies!!

  • Santi Javega

    Santi Javega
    Autor/a

    10 años

    Bon dia Sonia: primerament gracies pel suport i pel teu interes en el llibre. Com estem afegint nous elements al text per tal de fer-lo més facil de consultar, la publicació del llibre trigarà una mica més del previst no obstant el dia 5 a Roda farem una presentació de la feina feta i segurament podrem dir-vos la data de la presentació oficial que es farà a Tavertet.

    Salut!

    Santi Jàvega

  • SONIA MARTIN RODRIGUEZ

    SONIA MARTIN RODRIGUEZ

    10 años

    Bon dia, buscant informació he arribat a aquesta pàgina i a aquest projecte, primer de tot felicitar-te per la teva professió i pel projecte, el trobo molt interessant.

    La presentació serà el 5 d'abril a la fira de Roda, el 6 tb a Roda? gràcies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies