❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Carles Pastor i Els Ulls de Bob - Videoclip de "Dona"

Gravació del video-clip de la cançó DONA del meu darrer treball "ELS ULLS DE BOB" Dona es un poema de l'escriptor i poeta Manel alonso i català que parla de la violència de gènere i que he tingut la sort de poder musicar.

CARLES PASTOR

A project of

Category

Created in

0
seconds
14
Patron
435€
From 400€
Contribute to the project

QUÈ FAREM

Volem dur a terme la gravació del videoclip de la cançó 'DONA' del meu darrer treball 'ELS ULLS DE BOB'.
'Dona' es un poema de l'escriptor i poeta Manel Alonso i Català que parla de la violència de gènere i que he tingut la sort de poder musicar.

La idea de gravar aquesta cançó, es fer una denuncia sobre el maltractament cap a les dones que tan present tenim a la nostra societat,posar un poc de la nostra part des de la música i la poesia.

QUÈ NECESSITEM

Amb la col.laboració d'un grapat d'amics anem a fer possible el videoclip. Ja tenim bàsicament tot el que ens fa falta (localització, guió, personatges, etc).
Els diners ens serviran per a llogar (una taula d'edició, una càmera, un vestit o il·luminació).
La resta ja heu posem nosaltres, un conjunt de vint persones que anem fer el treball de manera desinteressada amb les ganes que el resultat pague la pena.

DONA, EL GALANT I AFABLE CAVALLER QUE ESTIMES......

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Daniel H.

  Daniel H.

  over 7 years

  Hola

  Estoy lanzando una campaña de apoyo a proyectos interesantes para que puedan ser grabados en máxima calidad con las nuevas RED SCARLET-X

  http://danielhernandezaudiovisual.blogspot.com.es/p/red-scarlet-x.html

  Ánimo con vuestro proyecto!

5€
39 left (of 40)

CD de Carles Pastor "La Noia del Nord" + Llibre de l'escriptor Manel Alonso i Català.. (Caram quina aventura) infantil

10€
39 left (of 40)

CD de Carles Pastor "La Noia del Nord" + CD (4 Cançons inèdites i cançó "Dona") + Eixir en els crèdits del vídeoclip + Llibre de Manel Alonso i Català (Oblits, mentides i homenatges) poesia

15€
38 left (of 40)

CD de Carles Pastor "La Noia del Nord" + CD de Carles Pastor "Travellers" + Eixir en els crèdits del vídeoclip + Novela de Manel Alonso i Català (en el mar de les Antilles)

20€
42 left (of 50)

1CD de Carles Pastor "La Noia del Nord" + 1CD de Carles Pastor "Els Ulls de Bob" + Eixir en els crèdits del vídeoclip.

30€
19 left (of 20)

CD Carles Pastor (Els ulls de Bob) + CD Carles Pastor (La noia del nord) + 2 Llibres de Manel Alonso i Català (La maledicció del silenci i Un gest de la memòria) + Eixir als crèdits del videoclip

200€
1 left (of 2)

Concert acústic de Carles Pastor de 10 cançons per a un grup de 20 persones (País Valencià) + Obra poètica completa de Manel Alonso + Eixir als crèdits del videoclip

Cookies help us to offer you the best experience. Settings