❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Incívica Barcelona

Passat, present i futur s'uneixen en una petita selecció de relats ambientats en la Barcelona més Incívica. Relats que mereixen ser explicats i que segurament disten molt d'allò que és quotidià, però estic ben segur que no us deixaran pas indiferents. Alea jacta est!

Guerau X. Casol

A project of

Category

Created in

0
seconds
35
Patron
685€
From 600€
Contribute to the project

ELS ANTECEDENTS
Fa molts anys vaig començar a escriure de manera desorganitzada i caòtica, simplement pel plaer de plasmar les historietes que se m'acudien de tant en tant tornant de la feina o d'anar a fer una copa. Algunes d'elles van anar prenent forma en els Concursos de l'ARC a la ràdio, finalment no en vaig guanyar cap però mai vaig pensar a deixar-ho, tampoc ho heu de fer vosaltres.

Amb el temps he anat polint aquestes històries i creant-ne moltes noves, ambientades en el passat, present i futur de la Barcelona (i rodalies) més gamberra. Ara, n'he triat una petita selecció i crec que és el moment que tothom les pugui llegir. Algunes d'elles fins i tot han adquirit una entitat suficient i no acaben aquí, no les puc parar!

SINOPSI
Robatoris, assassinats i fins i tot retrobaments de vells amors perduts se succeixen en una Barcelona amagada sota la façana d'aparador turístic que és engendrada per les autoritats. Passat, present i futur s'intercalen a través dels punts de vista dels diferents personatges que es mouen en aquesta ambigüitat entre la bellesa de la ciutat i els seus baixos fons. Tot allò que no s'explica en les guies oficials (i no tan oficials) i que és tapat per la por a quedar malament i per una moral puritana que fa feredat.

Amb un llenguatge planer però sense caure en la mediocritat, i amb voluntat d'incorporar nou lèxic al registre escrit de la nostra llengua, se succeixen els diferents punts de vista i maneres d'entendre el món dels personatges que ens transportaran pels carrers de les barriades de la Ciutat Comtal.

L'EDICIÓ
Es tracta de recaptar suficients diners per poder autopublicar el meu primer llibre. Els 600 euros que es recaptin (esperem que siguin més) serviran integrament per a finançar el projecte: Il·lustració, edició, transport, ISBN etc. Un total de 100 còpies, però amb capacitat d'ampliar l'edició. La publicació es farà efectiva sí o sí a finals de gener de 2014, i serà a cura de Dskntrl-ed.

Gaudiu també de la magnífica portada a color i les il·lustracions en blanc i negre a la part interior realitzades per Joan Lalucat amb la cura i traça d'un mestre.

RECOMPENSES
El llibre anirà arribant en un temps màxim d'un mes des de la fi del verkami, podreu indicar una adreça i us el farem arribar.

Pel que fa a la presentació es farà a Barcelona, es comunicarà el dia a la fi del verkami a través de les xarxes socials, en una hora i dia raonable al cap de dues setmanes. Les comandes no es podran cancel·lar.

Les làmines estaran inspirades en les diferents il·lustracions del llibre una serà a color i l'altre en blanc i negre, mida DINA 4 i en suport paper de qualitat. Arribaran junt amb el llibre.

Exemples:

L'esmorzar el pagarà l'autor i serà de forquilla i ganivet. En una data a convenir amb el mecenes a l'ABUELO 1939, inclourà menjar i beguda especialment seleccionada pel propietari del local, no us decebrà, el llibre s'entregarà en mà en aquest cas.

FINALMENT
No dubteu a endinsar-vos pels carrerons de Gràcia, Ciutat Vella o el Poble Nou i assaboriu tota l'agror i l'esplendor que la ciutat de Barcelona pot arribar a transmetre!

Ja hem arribat als 600
L'objectiu és arribar als 100 mecenes per tal de distribuir totes les còpies, si teniu amics o coneguts interessats en el projecte... Mostreu el verkami tant com pugueu i difoneu-lo!!

NOU OBJECTIU: CAP ALS 900
Per tal de milorar aspectes relatius a l'edició, publicitat i distribució proposo un nou objectiu (a part d'arribar a distribuïr les 100 còpies), arribar als 900 euros per acabar de garantir l'exit del projecte!!

XARXES SOCIALS
Podeu trobar alguns fragments i informar-vos del llibre i del projecte a:

Twitter: https://twitter.com/IncivicaBarna
Facebook: https://www.facebook.com/incivicabarcelona

Gràcies per fer-ho possible,
Guerau X. Casol.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Josep Berenguer

  Josep Berenguer

  about 6 years

  Hola bon dia
  La nostre proposta de col.laboració és imprimir el seu llibre a la nostre empresa d'arts gràfiques INOM,S.A., amb un important decompte sobre pressupost.
  Si els interessa ens poden contacatar a: josep@inomsa.com, 610403672.
  Gràcies

#03 / Ja hi hem arribat!!!

En primer lloc gràcies a la trentena de mecenes que heu aportat al projecte i l'heu fet possible!!!

M'he proposat dos objectius més;

 • Arribar als 900 euros; permetrà fer una millor distribució, publicitat i augmentar la qualitat de l'edició així com treure un petit rèdit de la meva feina.

 • Distribuir les 100 còpies; Així el meu llibre arribarà a més públic i podrà ser més conegut.

Per d'altra banda us informo que els temes relatius a la presentació, il·lustració i correcció del llibre ja estan lligats.

A més és possible que ben aviat surti una ressenya en un conegut digital cultural, ja us en aniré informant!!!

Gràcies un cop més per fer-ho possible i disculpeu la meva tardança en informar de totes aquestes noves, he estat molt enfeinat amb altres coses i no he tingut gaire temps pel verkami!!!

Guerau X. Casol.

#02 / Arribant als 600 euros!!

Benvolguts mecenes!!!

Ja sou 23 personetes les que heu aportat al meu primer llibre, us estic eternament agraït, gaire bé hem arribat als 600 euros (en portem 500).

Ara queda la recta final, us he de demanar un últim favor, feu-ne tant difusió com pogueu, parleu-ne, comenteu-ho etc. Sobretot als qui els hi pugui interessar aquest tipus de literatura o els relats més breus centrats en Barcelona. Així aconseguiré el meu últim objectiu; que cada una de les còpies arribi a un lector.

Si algú vol fer un petit tast d'un relat dels 16 que hi haurà envieu-lo aquí:
RELAT: DEUTES O NO?
També hi podeu veure una de les il·lustracions que acompanyaràn cada capítol.

Portada final:

Us recordo que hi ha un concurs en marxa per endur-vos una làmina de la portada a color al Facebook i Twiteer del llibre.

Moltes gracies novament.

Guerau X. Casol

#01 / Novetat editorial (Incívica Barcelona)

Hola genteta,

En primer lloc moltes gràcies als 14 mecenes que heu aportat una mica de cash a l'assumpte, estic molt content de veure que hi ha gent que li interessa i està disposada a gastar una mica en cultura.

Us definiré una mica més el projecte perquè vegeu que no és una estafa piramidal.

El llibre tindrà unes 150-160 pàgines, amb guardes negres a principì i final (pàgina negra de separació), la portada serà a color i tindrà una segona portada a blanc i negre (els que heu comprat les làmines obtindreu això en suport de qualitat DIN A4), a més a dins hi trobareu més il·lustracions d'en Joan Lalucat.

El llibre té uns 15 relats (estic pensant en un bonus) que van de les 4-5 pàgines a les 20-25. De temàtica variada però centrats en la Barcelona més gamberra.

Us faig un avançament de la portada a color per anar fent boca:

Estigueu atents a les xarxes socials, alguns ja heu llegit parts del llibre però penjaré un relat sencer per animar a més gent a participar.

read more

5€
2 backers

Llibre en format electrònic (.pdf).
+ Eterna gratitud de l'autor.

6€
4 backers

Lllibre signat per l'autor.
+ Recollida a la presentació del llibre.
+ Eterna gratitud.

8€
28 left (of 30)

Llibre signat per l'autor.
+ Entrega a la ciutat de Barcelona i ciutat de Girona.
+ Eterna gratitud.

15€
33 left (of 50)

Llibre signat i dedicatòria de l'autor.
+ Menció especial als agraïments a la part final del llibre.
+ Eterna gratitud.

30€
4 left (of 10)

Llibre signat i dedicatòria de l'autor.
+ Menció especial als agraïments a la part final del llibre.
+ Dues làmines de les il·lustracions del llibre en suport de qualitat (DIN A4 a color i B/N).
+ Eterna gratitud.

50€
1 left (of 5)

Llibre signat i dedicatòria de l'autor.
+ Menció especial als agraïments a la part final del llibre.
+ Esmorzar de forquilla i ganivet pagat al restaurant gracienc L'ABUELO 1939 amb l'autor.
+ Eterna gratitud.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings