❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Músiques en Terres de Cruïlla. El disc.

Disc que recull els temes interpretats al concerts celebrats a la Sénia i Manresa per Quico el Celio, el noi i el mut de Ferreries, Montse Castellà, Miquela Lladó, Claudio Sanna, Pep Vila, Pep Gimeno Botifarra i Carmen París acompanyats per la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca.

Categoría

Creado en

0
segundos
36
Aportaciones
1.865€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Volem fer un disc que reculli els temes interpretats al concerts celebrats a la Sénia i Manresa per Quico el Celio, el noi i el mut de Ferreries, Montse Castellà, Miquela Lladó, Claudio Sanna, Pep Vila, Pep Gimeno Botifarra i Carmen París acompanyats per la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca.

El Macroconcert Músiques en Terres de Cruïlla va reunir l'octubre pasat tot un seguit d'artistes provinents dels territoris de l'antiga Corona d'Aragó.

Algunes de les seves cançons han estat arranjades per a ser interpretades conjuntament amb la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca.

PER QUÈ AQUEST PROJECTE

El projecte Músiques en Terres de Cruïlla va néixer per lligar territori, cultura, llengua i música de banda i per a generar altres espais de projecció musical i cultural que afavoreixin la dinamització econòmica del territori.

En el primer concert han col·laborat Claudio Sanna (l'Alguer), Miquela Lladó (Balears), Pep Gimeno "Botifarra" i Pep Vila (País Valencià), Montse Castellà i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (Catalunya) i Carmen París (Aragó).

QUI HO ORGANITZA

El Centre d'Estudis Seniencs i l'Agrupació Musical Senienca són dues entitats sense afanys de lucre de La Sénia (Tarragona) que han unit esforços i treball per a dissenyar i liderar conjuntament el projecte Festival de Músiques en Terres de Cruïlla.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Ara voldríem enregistrar en un CD aquest concert que s'ha fet a la Sénia i a la Fira Mediterrània de Manresa, on va ser l'espectacle de tancament de la Fira.

Les aportacions es destinaran a pagar les despeses de l'edició i producció del disc.

CALENDARI

El calendari de producció seria de 3 mesos. Les recompenses es podrien donar a partir de setembre de 2014. A finals de setembre de 2014 està previst realitzar el segon concert de Músiques en Terres de Cruïlla.

MÉS INFORMACIÓ
Agrupació Musical Senienca

Patrimoni Senienc, Blog del Centre d'Estudis Seniencs
I Festival de Músiques en Terres de Cruïlla

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Pep Gimeno "botifarra" i l'Agrupació Musical Senienca al segon concert de Músiques en Terres de Cruïlla

El II Festival de Músiques en Terres de Cruïlla es celebrarà els dies 25, 26 i 27 de setembre de 2014 a la Sénia. L'acte principal serà el concert que es farà divendres 25 de setembre amb la participació de Pep Gimeno "botifarra" acompanyat per la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca.

Fes les teves aportacions al nostre projecte i podràs aconseguir entrades per a aquest magnífic concert i gaudir d'un intens cap des setmana al voltant de la música i de la dansa a la Sénia amb xerrades, exposicions, demostracions, fira i moltes altres activitats.

No t'ho pots perdre!!!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies