❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les Tres Estacions, el nou disc de Pere Vilanova

És un disc de lletres poètiques i atmosfera melancòlica que formen el relat d'un viatge a través de tres èpoques en tres llocs diferents: des de l’hivern al nord de Bèlgica fins al sol del sud. El disc està produït per Dani Ferrer i il·lustrat per Paula Bonet.

Pere Vilanova

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
58
Aportaciones
3.070€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

EL PROJECTE

'Les Tres Estacions' és una invitació a realitzar un viatge cap a un món on refugiar-se, on les pors creixen però els somnis es compleixen.

Aquest viatge comença un hivern al nord de Bèlgica, on hi vaig viure fa uns anys. La màgia misteriosa de la neu a les teulades, de la grisor quasi permanent al cel, dels campanars envitrallats i els parcs, que sovint se t'apareixen de sobte entre dues cases al costat d'un canal, ha inspirat gran part de les cançons de la primera estació, influenciada per pors i torments.

El viatge continua en un petit poble dels Pirineus, a la Vall Ferrera, on vaig estar-m'hi uns mesos component les cançons de la segona estació, quan hi penso en sento encara una brisa serena molt endins de la pell.

I l'última estació, i en la que em trobo ara, és la del sud, la de Barcelona, una època càlida, de perseguir somnis.

He intentat plasmar l'essència d'aquests tres llocs i tres èpoques en deu cançons amb lletres poètiques i atmosfera melancòlica que em fa molt feliç de poder compartir amb vosaltres.

El disc ha estat produït per Dani Ferrer. He tingut la gran sort de comptar amb la seva sensibilitat i exigència.

És un gran honor poder comptar també amb les captivadores il·lustracions de Paula Bonet vestint d'imatges els paisatges sonors de les tres estacions.

També vull agrair enormement la feina dels músics que estan passant per l'estudi. Xavi Molero (bateria), Marc Prat (baix), Núria Maynou (violoncel), Carles Guilera (guitarres), Pablo Garrido (guitarres i banjo) i Dani Ferrer (piano i teclats).

LES APORTACIONS

La recaptació a través del micromecenatge servirà per poder cobrir gran part de les despeses de l'edició, la gravació i la fabricació del disc.

Si passem de la quantitat que ens hem marcat, les aportacions també serviran per poder promocionar el disc, així com per la gravació del primer videoclip.

CALENDARI

El projecte ja porta uns mesos en marxa, estem en el procés de gravació. El disc ha d'estar acabat el proper gener per poder tenir temps de fabricar-lo i planificar la promoció abans de l'estrena, l'1 de març.

Actualment també s'està treballant en el disseny i les il·lustracions del CD. Compartirem la portada en aquest espai.

El concert de presentació serà el 27 de març a Barcelona dins del festival Barnasants.

ALGUNS DETALLS DE LES RECOMPENSES

  • Poemari Korenlei: és un recull de poemes que vaig escriure a Gant. L'he anomenat Korenlei en honor al canal que travessa el centre de la ciutat dels tres parcs, el nucli d'aquest petit món que forma la primera estació. Es publicarà a l'hora que el disc per Curbet Edicions.

  • The Songs from the Ghent Season: és un recull acústic de 17 cançons en format digital que vaig compondre i tocar a Bèlgica i que no hem inclòs a Les tres estacions. També inclou un llibret amb la portada i les lletres i una nova versió acústica de La noia de l'Astrolabi.

ENS POTS TROBAR A...

www.perevilanova.cat

Facebook

Bandcamp

Spotify

Instagram

Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pere Vilanova

    Pere Vilanova
    Autor/a

    más de 10 años

    Benvolgut Aloysius,

    en primer lloc moltes gràcies per la teva aportació! No hi haurà cap problema perquè en Thomas Walz aparegui com a mecenes en l'edició física del disc ni perquè tingui l'entrada doble corresponent per al concert de presentació dins el Festival Barnasants.

    una forta abraçada plena de complicitat!

  • Aloysius

    Aloysius

    más de 10 años

    Benvolgut Pere,

    Acabo d'ingressar 50 euros en nom d'en Thomas Walzl per tal que pugui constar com a mecenes al CD i alhora pugui tenir una entrada al concert del 27 de març al Barnasants, junt amb la resta de obsequis que conformen aquest pack. Merci

#01 / Moltíssimes gràcies!

Estimats amics ho hem aconseguit!

Durant aquests últims 40 dies heu fet possible que féssim realitat un somni, arribar i superar la quantitat que us demanàvem per tirar endavant el disc "Les Tres Estacions",

Entre tots heu fet possible que creuéssim la barrera dels 3.000 euros! Mil gràcies!

Breument ens posarem en contacte amb tots vosaltres per lliurar-vos les recompenses!

Una abraçada molt feliç i bona entrada a la primera estació de l'any 2014!

Pere Vilanova

www.perevilanova.cat

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies