❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gravació del primer album d'Ismael Clark a Londres

Gravació del meu primer àlbum com a Ismael Clark a The Cowshed Studios de Londres i fabricació de 300 copies del mateix.

Ismael Clark

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Portsmouth, Reino Unido
0
segundos
176
Aportaciones
3.735€
De 3.547€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOC

Amics i amigues,

Em dic Ismael Inarejos i soc un music Santboia que viu a Anglaterra. Li he robat el cognom a la meva parella perque el puguin pronunciar (i recordar) aqui a terres Britaniques, aixi que em faig dir ISMAEL CLARK.

Ja fa ben be 16 anys que faig musica, ja sigui amb bandes o pel meu compte. Son molts anys de projectes, de gravacions de maquetes i discos, d'il·lusions, d'il·lusions castrades, d'experiències agradables i desagradables pero sobretot agradables. Son, mes que res, molts anys de respirar musica.

QUÈ VULL FER

Ara, amb l'ajuda de Verkami i la meva gent, m'agradaria culminar el somni de tota una vida dedicada a la musica (gairebé sempre sacrificant altres coses i reinvertint els pocs calerons reunits) que es gravar el meu primer àlbum en solitari a una de les capitals de la Musica i bressol dels musics que he admirat des de petit.

Si tot va be, gravaré deu cançons en deu dies a The Cowshed Studios (Londres) durant el pròxim mes de Febrer. L'estudi te molt d'encant per a mi per la manera de treballar que tenen. (Graven en analògic!)

PER QUÈ NECESSITO 3500€

  • Gravació i mescla del disc

  • Masterització

  • Edició de 300 copies

QUAN REBREU LES RECOMPENSES

-Discos; Els rebreu tan bon punt el disc estigui editat, que si tot va be, sera pels volts del Abril del 2014

-Concerts a casa vostra; Si es a Catalunya, haureu d'esperar a Setmana Santa o l'estiu.

GRACIES!

Us agrairia de tot cor qualsevol aportació al projecte. Si se us acudeix algun altre recompensa, feu-m'ho saber i la valoraré.

SI VOLS SABER UNA MICA MES D'ISMAEL CLARK I ESCOLTAR-NE LA MUSICA, VISITA EL BANDCAMP I EL FACEBOOK:

ismaelclark.bandcamp.com
facebook.com/IsmaelClark

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies