❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Premi especial del públic de la NIT DE CIRC 2013: Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

El premi especial del públic és el premi que vota el públic assistent a la NIT DE CIRC dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya que tindrà lloc el pròxim 17 de desembre de 2013 a la carpa del circ Raluy de Barcelona. Les vostres aportacions dotaran amb 1000 euros aquest premi especial.

zirkolika

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
20
Aportaciones
630€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Vols donar un suport a la creació del circ de Catalunya? Vols premiar la millor acció de circ? Participa del projecte de Verkami del premi especial del públic a la NIT DE CIRC.

El premi especial del públic és el premi que vota el públic assistent a la NIT DE CIRC dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya. El públic vota el seu favorit entre tots els artistes, espectacles i accions de circ que han estat nominades pel jurat seleccionat. Aquest premi enguany tindrà una aportació econòmica de 1000 euros, els que ens proposem aconseguir amb les vostres aportacions. A canvi us convidem a que vingueu a la Nit de Circ, a més d'altres recompenses segons les vostres aportacions, i que sigueu vosaltres mateixos els que voteu i decidiu a qui van destinats els diners per contribuir al finançament de la creació de circ.

La NIT DE CIRC és un espectacle inèdit i únic de circ, una gala de lliurament dels premis i una trobada d'artistes i públic general amb un aperitiu i sopar a preu dret que es celebra a Barcelona el dia 17 de desembre a la carpa del Circ Raluy.

El Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya estan organitzats per l'Associació ZIRKÒLIKA, un projecte no lucratiu de difusió i comunicació de les Arts del Circ.

Zirkòlika organitza des de 2010 la NIT DE CIRC: els premis zirkòlika de circ de Catalunya. Aquest 2013 és doncs la quarta edició!!

A ON ANIRAN LES VOSTRES APORTACIONS

Les aportacions realitzades pels mecenes de Verkami van destinades a la dotació econòmica del premi especial del públic, el qual en les anteriors edicions constava únicament d'una menció especial i del guardó.

Si fas la teva aportació per Verkami et converteixes en un patrocinador del Premi especial del públic que rebrà com a premi els 1000 euros de la campanya.

Amb aquest premi volem que participeu amb el suport a la creació d'espectacles de circ i donar un petit ajut econòmic als artistes, espectacles i accions de circ amb els 1000 euros que ens hem proposat aconseguir mitjançant el micro-mecenatge d'aquest projecte.

CALENDARI

El premi especial del públic serà entregat el mateix dia de la NIT DE CIRC, el 17 de desembre, a Barcelona, a la carpa del circ Raluy

Com a mecenes podràs assistir a la NIT DE CIRC i votar tu mateix el premi especial del públic, convertint-te així en el patrocinador del premi i el que dona un suport i reconeixement directe als artistes de circ.

La mateixa nit, el 17 de desembre a la NIT DE CIRC, els mecenes podran recollir i fer efectives part de les seves recompenses: lliurament del premi al premiat, fotografia amb el premiat i últim número de la revista Zirkòlika. El DVD del vídeo de la gala s'enviarà amb posterioritat.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

UNA ÚNICA FUNCIÓ, UN ÚNIC DIA: LA NIT DE CIRC!

Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2013

Dimarts, 17 de desembre de 2013 a les 20 hores

Duració espectacle: 2 hores - Inclou aperitiu-sopar i beguda

Informació pràctica:

19.30 h. Obertura de portes. - 20.00 h. Inici de l’espectacle. - 21.30 h. Inici del lliurament de premis. - 22.15 h. Sopar, lliurament del Premi especial de la Gala.

LLoc de la gala: Carpa del Circ Raluy, Moll de la Fusta, Barcelona

  • Un espectacle de circ amb una selecció dels millors artistes catalans !

  • Un lliurament de premis !

  • Un sopar amb beguda per tots el assistents !

L’espectacle de circ de la Nit de Circ dels Premis Zirkòlika 2013 és un espectacle, una gala i una festa amb sopar i beguda inclosa. Aquesta quarta edició dels Premis de Circ de Catalunya se celebrarà el dimarts 17 de desembre a les 20h. a la carpa del Circ Raluy, instal·lada al Moll de la Fusta, Port Vell de Barcelona.

Comptarem amb l’actuació d’una selecció dels millors artistes catalans que van estar guardonats a la darrera edició en un espectacle dirigit per Jordi Purtí. Un total de 15 artistes a la pista que combinaran les seves especialitats circenses amb música en directe. A més hi comptarem amb un companyia convidada sorpresa!

PREMIS ZIRKÒLIKA DE CIRC DE CATALUNYA 2013

Els Premis Zirkòlika de circ de Catalunya tenen l'objectiu de donar reconeixement i notorietat a les accions de circ que es duen a terme a Catalunya. Per assolir aquest objectiu, els organitzadors es comprometen a dedicar els màxims recursos a la difusió de la realitat del circ en totes les seves vessants per tal d’ajudar a la normalització d'aquesta art escènica perquè pugui rebre l'atenció que li correspon dins el món cultural català.

Els guardonats rebran el premi en un acte de lliurament en què es convidarà al sector professional, a les institucions i professionals de les arts escèniques i a tots els mitjans de comunicació. També s'editarà un dossier amb informació dels nominats que es donarà als assistents a l'acte de lliurament i que també es farà accessible per Internet.

Requisits generals:

Poden ser nominades als Premis de Circ 2013 totes aquelles accions relacionades amb el món del circ estrenades els darrers 2/3 anys, que s’hagin pogut presenciar durant l’any 2013, que hagin estat coproduïdes a Catalunya i que encara estiguin en situació de ser programades.

Categories dels premis:

Hi han 10 categories: carrer, sala, carpa, número de circ, posada en escena, música original, direcció, iniciativa per la projecció, companyia novell i especial de la gala.

-El premi al millor espectacle de circ de carrer s’atorga al millor espectacle que es realitzi a l’exterior, ja sigui estàtic o itinerant.

-El premi al millor espectacle de circ de sala s’atorga al millor espectacle que es realitzi en un espai tancat amb un aforament limitat.

-El premi al millor espectacle de circ de carpa s’atorga al millor espectacle que es realitzi sota una carpa de circ.

-El premi al millor número de circ s’atorga al millor número de circ d’una durada no superior als 20 minuts. Aquest número pot formar part d’un espectacle susceptible de ser premiat en alguna altra categoria.

-El premi a la millor posada en escena d'un espectacle de circ s’atorga a la millor escenografia, vestuari o il·luminació d’un espectacle de circ.

-El premi a la millor música original d'un espectacle de circ s’atorga a la millor música original d’un espectacle de circ.

-El premi al millor director de circ s’atorga al millor director o equip de directors d’un espectacle de circ.

-El premi a la millor iniciativa per a la projecció del circ de Catalunya s’atorga a la millor iniciativa, de qualsevol tipus, que hagi ajudat a la projecció del circ de Catalunya. S’inclouen en aquest premi accions locals i també internacionals, així com activitats que tinguin a veure amb la gestió, la producció o la teoria del circ.

-El premi al millor artista i/o companyia novell s’atorga al primer espectacle d’una companyia en que tots els seus membres han començat recentment la seva vida com a professionals.

-El premi especial del públic de la gala s’atorga a la millor acció de circ d’entre totes les nominades que obtingui més vots d'entre els assistents a l'acte de lliurament dels premis.

Jurat, selecció de nominats i guardonats:

El jurat està format per persones amb un ampli coneixement del circ a Catalunya que no podran estar nominades a cap dels premis. Els membres del jurat seran designats pels organitzadors dels premis que, al seu torn, en designaran a un com a president. El president del jurat tindrà també les funcions de secretari, prenent acta de totes les decisions del jurat i informant a la organització dels veredictes.

Membres Jurat edició 2012:

  • Jordi Duran, director de la Fira Tàrrega.

  • Ley Mendoza, artista i coordinador artístic de La Central.

  • Jordi Gaspar, director de la Fira Trapezi de Reus.

  • Ricard Pardo, técnic de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Martorell

  • Sílvia Duran, del departament d’arts escèniques del ICIC.

  • Lola Casademont, directora de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

  • Marta Almirall, cap de Festes del Institut de Cultura de Barcelona

  • Laura Bové, del departament de la Direcció General de Cooperació i Promoció Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat.

  • Lucas Escobedo, artista membre de la companyia de circ Locus Lucas.

  • Johnny Torres, artista y director, actualment amb la companyia Alecto Circ.

El jurat ha d’aprovar una llista de 3 a 5 nominats per a cada categoria, excepte el premi al'artista/companyia novell. La llista serà aprovada per consens. Els membres del jurat podran considerar qualsevol acció de circ de la qual tinguin coneixement. Les llistes de nominats es farà pública durant el 10 de desembre de 2013 amb una presentació pública a premsa i professionals.

Els guardonats de cada premi seran escollits per consens del jurat.

Els guardonats, es faran públics en l’acte de lliurament dels Premis que tindrà lloc el dia 17 de desembre de 2013 a LA NIT DE CIRC / GALA DE CIRC

Per més informació: [email protected] o directament al telèfon: 699388866.

Més informació i entrades: [email protected] Telèfon: 93 310 6793

LINKS

Zirkòlika

Facebook Zirkòlika

Canal YouTube Zirkòlika

Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Il.lusió a la Nit del Circ! Notícies fresquetes!

Més notícies fresques!

Hem decidit no deixar sol al Marcel Gros durant la nit de gala! El trio musical de Las Divinas ens farà riure i delectar l' oïda!

A més a més, us avancem que en exclusiva i en directe, l'artista Jesse provarà a batre el rècord guinees mundial realitzant la bandera humana durant més d'un minut. El rècord actual el té un artista xinès que es manté durant un minut i sis segons.

A l'edició d'aquest any també tindrem l'actuació d'artistes d'aquí que actualment treballen en el cabaret Palazzo de Berlín. Són el Duo acrobàtic Laos, Mercedes Martín i Pablo Raffo, Mr. Dyvinetzcon i Francisco vermelles, amb la roda Cyr .

Per últim, dir-vos que entre els artistes premiats de l'any passat comptarem amb la companyia Psirc i Zirkus Frak .

I com no, us sorprendrem amb artistes convidats!

t'ho vas a perdre?

Comparteix aquesta entrada si t'ha agradat i vols que més gent impulsi aquest projecte!

Gràcies en nom de Zirkòlika

#01 / Premi especial del públic de la NIT DE CIRC 2013: Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

Ens apropem a la NIT DE CIRC!

En 24 dies ens trobem a la carpa del circ RALUY!

Tenim bones notícies perque ja tenim presentador! serà en Marcel Gros.

I també tenim director! En Jordi Purtí, serà l'encarregat de dirigir la NIT DE CIRC. En Jordi Purtí va ser premiat com a millor director a la passada edició dels Premis.

Com a nou patrocinador s' incorpora el Centre Cultural de Terrassa.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies