❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Per Sant Pere, la Cucafera!

L'AMPA de l'Escola Els Ganxets de Reus vol treure a passejar, per la Festa Major de Sant Pere de 2014, la "Cucafera", un nou element per al seguici petit de la ciutat. La bèstia serà portada pels xiquets i xiquetes més grans de l'escola, mourà el cap i la cua i tirarà aigua.

Categoría

Creado en

0
segundos
103
Aportaciones
3.292€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'AMPA de l'Escola Els Ganxets de Reus vol treure a passejar, per la Festa Major de Sant Pere de 2014, la Cucafera, un nou element per al seguici petit de la ciutat.

La bèstia serà portada pels xiquets i xiquetes més grans de l'escola, mourà el cap i la cua i tirarà aigua.

Aquest projecte, impusat per l'Ampa i amb el suport de l'escola i de la ciutat, pretén inculcar als nostres fills els valors de la companyonia, el sentiment de pertinença a un grup i l'estima a la nostra cultura tradicional.

PER QUÈ NECESSITEM EL FINANÇAMENT?

Les aportacions que rebem dels nostres mecenes serviran per pagar els honoraris de l'escultor reusenc Manel Llauradó, encarregat de realitzar la Cucafera, i del Josep Maria Casas, que confeccionarà els vestits dels portadors.

CALENDARI PREVIST

La Cucafera sortirà a passejar al seguici petit de la ciutat per la Festa Major de Sant Pere de 2014.

L'acte de presentació de la bèstia tenim previst fer-lo a principis de juny, i aprofitar l'acte per entregar les recompenses als mecenes.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies