❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

enDANI,secret [La Garriga a través de la seva càmera]

A través d'una cinquantena de fotografies, descobrirem La Garriga d'en Dani Soler. Fotografies del seu arxiu personal, de més de quaranta anys de vivències al poble, configuraràn aquesta exposició. És també un sentit homenatge, que ens aproparà la seva mirada secreta de La Garriga.

Meritxell Soler Gonzàlez

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
83
Aportaciones
3.770€
De 3.750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"En Dani, secret” [La Garriga vista a través de la seva càmera] és un projecte expositiu, que pretén donar a a conèixer la feina i passió del meu pare, que amb discreció i rigor va mantenir activa fins que ens va deixar, fa un any i escaig.

Ell sortia amb la seva càmera a retratar tot el que succeïa, d'ençà que va arribar a La Garriga provinent d'Ordal ara fa més de 40 anys.

Ben atret pels canvis al seu entorn, i en la gent en particular retratant-los en actes socials, representacions teatrals, manifestacions... tot allò en definitiva que construïa la seva vida quotidiana i que li atreia.

Va establir bones relacions amb el consistori, essent uns quants anys regidor a l'Ajuntament i més recentment com a membre de l'associació "La Garriga Secreta" on a través de fotografies fetes per ell i els seus amics fotògrafs i historiadors locals, descobrien els racons del poble i les rodalies.

Així que ara vull dur a terme aquest projecte que m'ha sigut proposat des de l'Ajuntament, produint aquesta exposició fotogràfica tot descobrint la mirada secreta del meu pare amb el poble de La Garriga i retre-li homenatge.

Còpia de laboratori feta per ell, de l'estació de tren a La Garriga

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Serviran per cobrir les despeses de pre-producció de l'exposició com el disseny expositiu i comissariat; trasllats per recerca de documentació; l'ordenació de l'arxiu i escaneig de negatius; retoc d'imatges.

Després hi haurà les despeses pròpies per a la producció del material de l'exposició: les ampliacions a paper de les fotografies que seran exposades; l'adquisició dels marcs i els corresponents emmarcats; impressió dels plòters de text per a les parets i les gigantografies sobre lona; disseny, maquetació i impressió del foto-llibre catàleg, fulletons i invitacions.

Les recompenses a mode il·lustratiu (foto-llibre subjecte a modificacions de disseny)

CALENDARI PREVIST

El projecte expositiu serà inaugurat el proper dia 6 de gener de 2014, a la Sala Municipal d'Exposicions de La Garriga.

Els imans (tapadores de clavegueram) i els rodets-imán seran lliurats el dia de l’acte d’inauguració.

Els foto-llibres catàleg en el decurs de l’exposició, entre 7 de gener i el 26 de gener a la mateixa Sala Municipal d’Exposicions, o en horari d’oficina de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Garriga, prèvia trucada al mòvil 664679779 per acordar l’entrega.

Pels residents fora les rodalies de La Garriga, se’ls hi enviarà per correu postal al domicili, durant el mes de gener. Així mateix, finalitzada l’exposició, a tots aquells mecenes que no hagin pogut per algun motiu o altre arribar-se a La Garriga, se’ls enviarà també per correu postal.

Les fotografies seran lliurades per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, a partir del dia 28 de gener de 2014, un cop despenjades de l’exposició.

QUÈ FAREM SI ASSOLIM L'OBJECTIU

Si sobrepassem el pressupost establert, reformulariem el disseny del foto-llibre fent-ne un més exhaustiu i complert, amb més pàgines i tapa dura incloent altres imatges no exposades. Podriem seguir escanejant i catalogant les fotografies i ordenant l'arxiu. I podriem digitalitzar les imatges en Super8 filmades per en Dani, de la vida social al poble, i fer-ne un DVD.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Meritxell Soler Gonzàlez

    Meritxell Soler Gonzàlez
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Josep,

    Si, efectivament se'n va comprar una, la G1X que va fer servir i guadir uns mesos.

    Et demano sisplau que miris a través de la pàgina amb quina de les recompenses t'agradaria participar i que m'escrivissis directament al mail [email protected] així t'explico com fer efectiva la col·laboració amb el projecte, ja que per verkami ha caducat el plaç.

    Merci i espero el teu correu,

    Meritxell.

  • Josep

    Josep

    más de 10 años

    --La meva admiració per en Dani, sempre intercanviàvem opinions, coincidint amb actes socials, l'agradava la meva Canon PowerShot G9 crec que el final sen va comprar una. M’agradaria col•laborar un granet de sorra amb les despeses de la exposició.

#07 / Pròrroga fins el 2 de Febrer! Últims dies i nota de premsa

Benvolguts tots,

Com alguns sabreu, gràcies a l'enorme èxit de públic, cròniques meravelloses com la de l'Anna, i la calorosa acollida, "En Dani, secret [La Garriga a través de la seva càmera] romandrà un cap de setmana més a la Sala Municipal d'Exposicions, fins diumenge 2 de Febrer. Un cap de setmana més per visitar o revisitar-la!

Els mecenes que encara no ho hagueu fet, encara podeu passar per la sala a recollir les vostres recompenses. Els que tingueu fotografia o catàleg, si us plau contacteu-nos o arribeu-vos Diumenge per aclarir terminis de recollida. Els catàlegs de la segona edició estan a punt d'arribar! Apunteu-vos si en voleu un, perquè les còpies ja son limitadíssimes.

Horaris:

divendres 31, de 5 a 8 del vespre.

dissabte 01 de febrer, de 5 a 8 del vespre.

diumenge 02 de febrer, d'11 a 14 hores.

Plaça de Can Dachs, La Garriga.

leer más

#06 / Acte inaugural

Benvolguts mecenes,

L'exposició es va inaugurar el passat dia 7, amb una magnífica acollida. El públic assitent va omplir la sala, i em va fer molt feliç (i a tota la família) rebre tants bons comentaris i felicitacions. Va ser molt emotiu, després de tants dies de molt esforç i moments durs. Però la satisfacció de veure a molts dels mecenes a l'acte i poder compartir finalment aquestes fotografies, ha valgut amb escreix la feina. Us agraeixo altre cop, el vostre suport.

Penjo aqui al blog la nota de premsa que va sortir al diari comarcal El 9 Nou, perquè pogueu llegir-la, aquells que no vau poder-hi asssitir, i recordar-vos que romandrà oberta fins el proper 26 de gener.

Una abraçada,

Meritxell.

#05 / MOLTES GRÀCIES

Estimats mecenes,

És un plaer en nom meu i de tota la família, donar-vos la bona notícia que gràcies a les vostres aportacions, hem arribat finalment a assolir el nostre objectiu. Queden tan sols 11 hores, i el somni ja s'ha fet realitat.

Volia expressar-vos la meva felicitat i agraïment, molts de vosaltres amics meus, amics de la Laura, amics de la Natàlia, amics de la meva mare i molts de vosaltres especialment amics del meu pare, muller, germà, germanes, nebots, cunyada, gendres i néta.

Ens queda encara molta feina per fer, però amb molta il·lusió, ganes i bona energia.

Ens veurem a la inauguració el dia 6 de gener, qui pugui assistir-hi per recollir les recompenses d'imans i esperant tenir també llestos els foto-llibres catàleg (anem una mica contra rellotge però farem el que sigui possible!).

Una abraçada a tothom,

MEritxell.

#04 / Falten només 5 dies!

Benvolguts mecenes,

En primer lloc, uns volia tornar a donar les gràcies per les vostres aportacions. Com sabreu, entrem a la recta final del projecte. Ja hem superat els 3.000€ i ens apropem a passos de gegant cap a l'objectiu. Ja hem començat a preparar les recompenses, ens cal preparar les fotos de l'exposició i dissenyar el foto-llibre que calculem tenir enllestit a mitjans de gener.

Entre tots ho acabarem d'aconseguir: cal que aquests últims dies entre tots fem córrer la veu. Aprofiteu aquest cap de setmana de pont per reunir-vos i parlar-ne amb els vostres amics, comenteu que hi esteu participant, i encoratjeu a familiars que creieu que no han pogut arribar-hi mitjançant internet... Perquè ja falta ben poc!

Una abraçada a tothom,

MEritxell.

Panoràmica des de Puiggraciós amb ombra del fotògraf, 1 de maig 2012

#03 / El projecte a la premsa comarcal

Estimats mecenes,

Aqui us faig arribar la nota de premsa que va sortir el passat dia 4 de novembre al diari El 9 Nou, en relació a l'inici de la campanya a Verkami i la meva entrevista.
És una bona manera de poder fer-ne difusió als vostres contactes, per tal de buscar més complicitat i que puguin llegir de què tracta el projecte.

Entre tots ho aconseguirem, endavant i moltes gràcies.

MEritxell.

#02 / Notícia a VOTV

Benvolguts mecenes,

Ahir el Vallès Oriental Televisió va emetre un petit reportatge a Info Vallès sobre l'exposició. Un reportatge realitzat per Cristina Torra, periodista de VOTV que sovint es trobava amb en Dani cobrint molts actes a La Garriga. Li agraïm molt la seva col·laboració, així com a VOTV per cobrir la notícia.

Us comparteixo el video perquè pogueu veure'l, a través de l'enllaç que trobareu aqui sota.

Gràcies a tots vosaltres, i a seguir endavant!

http://votv.xiptv.cat/infovalles/capitol/12-novembre-2013?s=1238&e=1386#.UoOg6Ql6EZo.gmail

#01 / Falten 30 dies!

Benvolguts mecenes!

Moltes gràcies a tothom per les vostres aportacions. Queden 30 dies per complertar amb èxit la campanya i per això he creat aquest Spot, i mirar d'engrescar com més gent millor. En Ramon Ferrandis, amic del meu pare, em va fer arribar aquestes imatges fa uns dies. Així que aprofitant les ràfegues del disparador d'en Ramon, he pogut fer-ne una animació i veure de nou al pare en acció.

Espero que us agradi i que el compartiu a qui pugui interessar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies