❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Calendari interreligiós 2014

El Calendari interreligiós de creences i conviccions és un calendari de paret que recull les principals festes d’onze tradicions religioses diferents, així com les celebracions civils catalanes i internacionals més importants. El tema d'aquesta tretzena edició serà l'arquitectura del sagrat.

0
segundos
23
Aportaciones
400€
De 300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUEDEN ENCARA 21 DIES PER ACABAR LA NOSTRA CAMPANYA. LES APORTACIONS QUE REBEM A PARTIR D'ARA ENS SERAN UN GRAN AJUT PER COBRIR LES DESPESES DE MAQUETACIÓ, IMPRESSIÓ I DISTRIBUCIÓ DEL CALENDARI. MOLTES GRÀCIES!!!

El Calendari interreligiós neix amb el desig de ser una eina que ajudi a visualitzar i a normalitzar la pluralitat religiosa tant del nostre país com de la resta del món.

A banda d'explicar molt breuement en què consisteix cadascuna de les festes religioses més rellevants de cada tradició, aquest calendari anual se centra en una temàtica concreta que es presenta, cada mes, des de la perspectiva d'una tradició diferent. És una manera pràctica i quotidiana de fer-se més conscient de les celebracions que tenen lloc al llarg de l'any no només dins de la nostra pròpia cultura o sistema de creences, sino també més enllà d'ells.

Creiem que aquest Calendari és una forma senzilla de viure amb atenció a les altres tradicions religioses presents a Catalunya i en sintonia amb elles, col·laborant i afavorint així el cultiu del diàleg interreligiós i l'anhel comú de pau que tenen totes elles.

El Calendari s'edita des de la Plataforma Interreligiosa de Ginebra i l’editorial Agora. En aquesta edició (que n'és ja la tretzena!) el tema és l'Arquitectura del sagrat.

EDICIONS ANTERIORS

En l’edició del curs 2000-2001, el tema van ser els pelegrinatges; el 2001-2002, els codis ètics; el 2002-2003, la pràctica i l’experiència de la pregària en les diferents tradicions; el 2003-2004, l’art religiós. L’edició 2004-2005 estava centrada en les creences i les conviccions. L’edició 2007-2008 tractava sobre els aliments i el sagrat i la de setembre 2008-desembre 2009, sobre Ecologia i espiritualitat. L'edició 2009-2010 portava per títol, A la recerca de l'absolut, Monjos, ascetes i místics. El calendari de l’ any 2013, tenia per tema el de les músiques sagrades.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions estaran destinades a cobrir part de les despeses totals de traducció i edició del calendari.

CALENDARI D’ELABORACIÓ

El Calendari interreligiós del 2014 ja està editat i disponible per ser distribuït a les principals llibreries del país.

Les recompenses podran entregar-se tant bon punt s'hagi aprovat el projecte que està previst que sigui a començaments de gener. Els noms del mecenes que hagin fet alguna aportació apareixeran a la web de l'entitat, en l'apartat de socis i patrocinadors.

El seu procés de realització va començar als mesos de maig i juny del 2013, moment en que es van sol·licitar els drets per l'edició en català. La traducció del francès al català es va realitzar durant el mes de juny. Els mesos de juliol i agost es van dedicar a la correcció dels textos, l'assessorament amb els consultors i l'adaptació. Finalment, es va procedir al seu disseny durant els mesos de setembre i octubre per passar ja al mes de novembre a la seva edició final i impressió, que tot just acaba de concloure. Ara, ja, en període de distribució i venda al públic.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Seguim!

Encara queden 21 un dies perquè finalitzi la campanya. Qualsevol aportació serà més que benvinguda!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies