2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

[para ESP]
nova recompensa!
SAMARRETA + Agraiments = 15€QUÈ ÉS DISPLAY
Display és un cicle de sis propostes representatives dels llenguatges emergents de la cultura urbana i l’art contemporani, ubicades en un circuit de cinc plafons instal·lats en quatre carrers cèntrics de Tarragona.

Display és art al carrer. És un projecte d’intervenció a l’espai públic que pretén, de manera efímera i cívica, activar i difondre el treball de creadors emergents del món de les arts visuals del Camp de Tarragona. A més a més compta amb la participació d’artistes d’altres ciutats i països com el Brasil, Angola o Bòsnia. Aquesta varietat s'aplica també als diversos llenguatges creatius que engloben desde la fotografia, la pintura, el collage, el grafitti, la il·lustració, el disseny gràfic...

Display és un desafiament a les doctrines del PTP (Partit Tinc Pressa), a què estem afiliats la majoria de vianants.

COM FUNCIONA
Al gener s'obre la convocatòria per a que els artistes presentin els seus projectes. L'equip de Display es reuneix per a fer una selecció de les propostes més interessants presentades. Cada una d'aquestes propostes rep una remuneració de 700€. Al febrer comença la primera intervenció, que resta exposada durant dos mesos fins que comença la següent. Així consecutivament fins a tornar a arribar a gener, obrir convocatòria i començar nova edició.

Cada una de les intervencions es difon a través de la impressió d'unes postals amb una de les obres i un text explicatiu, a més de documentar-se gràficament i mitjançant una entrevista, en què s'aprofundeix en l'obra i la vida de cada un dels autors. Aquesta documentació es penja al Flickr, al Facebook i a la web del Display i en acabar l'any es recull en un catàleg.

DISPLAY CREIX
Al 2010 l'Associació va plantejar a l'Escola d’Art i Disseny de Tarragona crear en el marc de Display una convocatòria oberta als alumnes. L'EADT va donar suport a la iniciativa instal·lant tres llenços metàl·lics de 2 x 1 m. en parets de l’emplaçament.

A més a més d'una col·laboració amb “l'Espai la Palmera”, un nou equipament de la Conselleria de Joventut de Tarragona, dedicat a activitats culturals i educatives. Display hi va col·laborant amb artistes que imparteixen tallers relacionats amb la seva intervenció.

PER QUÈ HEM PRESENTAT DISPLAY A VERKAMI
Display pretén ser una plataforma no només d'intervenció a l'espai públic sinó també d'anàlisi d'allò que s'està coent pel territori creatiu; d'activació d'aquest treball i de difusió dels diferents llenguatges, utilitzant tots els mitjans possibles: documentació gràfica del procés, documentació del treball dels artistes participants, anàlisi de la seva intervenció, donar a conéixer la seva obra i el projecte a tothom, estar presents en cercles de joventut i de pedagogia, recollir tota aquesta feina en un catàleg que a més a més és una peça estètica d'alta qualitat... Per a tota aquesta activitat es necessita suport econòmic.

Fins a data d’avui el projecte ha sobreviscut gràcies a les subvencions aportades des del CONCA; a la col·laboració puntual de la Fundació Caixa Tarragona, els Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona; i al treball de l'equip, principalment de caire altruista.

Però les ajudes econòmiques rebudes per aquesta edició són tant insuficients que han causat la necessitat de replantejar el finançament del projecte per a que pugui sobreviure. La primera alternativa és Verkami, que suposa una necessària injecció d'oxigen per a continuar caminant.

QUI ÉS DISPLAY
La idea es gesta el 2004 dins del marc de l’Associació́ Cultural “Inout Produccions”, amb Blai Mesa i Alexandre Ayxendri com a fundadors. Després de la confecció del projecte, el 2006 s'inaugura el circuit Display. El 2008 es crea oficialment l'Associació Cultural Laboratori Visual i Display queda dins del seu marc. Actualment l'equip de l'Associació que treballa a Display som: Alexandre Ayxendri (direcció, programació, disseny i maquetació); Blai Mesa (direcció i programació); Cristina Serra (coordinació); Esther Canals (direcció, programació, fotografies i documentació) i Paloma Pontón (comunicació i premsa i correcció de textos).

A més a més de tots els artistes i col·lectius que hi han participat o encara ho han de fer. Els familiars, amics, parelles... que han acompanyat a tots aquests creadors; les persones dels negocis que hi ha al voltant, les persones que hi passen pel davant...

OBSEQUIS (descripció detallada al blog)

image
Xapa de la intervenció d'ASTROLABI

Bossa serigrafiada de la intervenció de Justo Heras ASTROLABI
image                image
Pòster 1a ed. de DISPLAY                                        Pack de postals de totes les edicions

image                image
Pòster "Vade Retro"'de Lluc Queralt                         Relat Il·lustrat signat; J.Heras i E.Canals

image                           image
Samarreta "Animals amb Bigoti"; M. Jacas              La teva caricatura personalitzada x Tziqui

                               image
                               Pack de catàlegs de totes les edicions


                               image
                               "Display stencil a domicili TGN"
                               Tziqui Artworks o Gaser et pinten una paret o la persiana del teu local!

SEGUEIX-NOS!
Display a facebook
Display a flickr
Laboratori visual a facebook

PER A CONÈIXER MÉS DISPLAY
Laboratori Visual i tota la seva activitat
Display i totes les seves edicions
Blog de Display EADT
Espai jove “La Palmera”

--------------------------------

#CASTELLANO
nueva recompensa!
CAMISETA+Agradecimientos=15€
¿QUÉ ES DISPLAY?
Display es un ciclo de seis propuestas representativas de los lenguajes emergentes de la cultura urbana y el arte contemporáneo, ubicadas en un circuito de cinco plafones instalados en cuatro calles céntricas de Tarragona.

Display es arte en la calle. Es un proyecto de intervención en el espacio público que pretende, de manera cívica y efímera, activar y difundir el trabajo de creadores básicamente emergentes del mundo de las artes visuales del Camp de Tarragona. Además cuenta con la participación de artistas de otras ciudades y países como el Brasil, Angola o Bosnia. Esta variedad se aplica a los diversos lenguajes creativos que engloban des de la fotografía, la pintura, el collage, el graffiti, la ilustración, el diseño gráfico...

Display es un desafío a las doctrinas del PTP (Partido Tengo Prisa), al que estamos afiliados la mayoría de ciudadanos.

¿CÓMO FUNCIONA?
En enero se abre convocatoria para los artistas que presenten sus proyectos. El equipo se reúne para hacer una selección de las propuestas más interesantes presentadas. Cada una de las mismas recibe 700€. En febrero empieza la primera intervención, que queda expuesta durante dos meses hasta que llega la siguiente. Así consecutivamente hasta el próximo enero, que se vuelve a abrir convocatoria y empieza una nueva edición.

Cada una de estas intervenciones se difunde mediante la impresión de unas postales con una de las obras y un texto explicativo, también se documentan gráficamente y mediante una entrevista, en ésta se profundiza en la obra y la vida de cada uno de los autores. Esta documentación se cuelga en el Flickr, Facebook, en la web de Display y en acabar el año se recoge en un catálogo.

DISPLAY CRECE
En el 2010 la Asociación planteó a la Escuela de Arte y Diseño de Tarragona (EADT) crear, en el marco de Display, una convocatoria abierta a los alumnos. La EADT dio apoyo a la iniciativa instalando tres lienzos metálicos de 2 x 1 m en paredes del emplazamiento.

Se colabora también con el “Espacio la Palmera”, un nuevo equipamiento de la Secretaría de Juventud de Tarragona dedicado a actividades culturales y educativas. Display ha colaborado mediante artistas que imparten talleres relacionados con su intervención.

¿POR QUÉ HEMOS PRESENTADO DISPLAY A VERKAMI?
Display pretende ser una plataforma no solamente de intervención en el espacio público, sino también de análisis de todo aquello que se está cociendo en el territorio creativo; pretende activar este trabajo y hacer difusión de los diferentes lenguajes, utilizando para ello todos los medios posibles: documentación gráfica del proceso, documentación del trabajo de los artistas que participan, análisis de su intervención, dar a conocer su obra y su proyecto, estar presentes en círculos de juventud y pedagogía, recoger todo este trabajo en un catálogo (que es, además, una pieza de alto valor estético). Para toda esta actividad se necesita soporte económico.

Hasta hoy el proyecto ha sobrevivido gracias a las subvenciones del CoNCA; la colaboración puntual de la Fundació Caixa Tarragona, la Diputación de Tarragona, el Ayuntamiento de Tarragona; y al trabajo del equipo, principalmente de carácter altruista.

Pero las ayudas económicas recibidas para esta edición son tan insuficientes que han causado la necesidad de replantear la financiación del proyecto para que éste pueda sobrevivir. La primera alternativa es Verkami, que supone una necesaria inyección de oxígeno para poder continuar andando.

¿QUIÉN ES DISPLAY?
La idea se gesta en el 2004 dentro del marco de la asociación cultural “Inout Produccions”, con Blai Mesa y Alexandre Ayxendri como fundadores. Después de la confección del proyecto, en el 2006 se inaugura el circuito Display. En el 2008 se crea oficialmente la Asociación Cultural Laboratori Visual y Display queda dentro de su marco. Actualmente el equipo de la asociación que trabajamos en Display es: Alexandre Ayxendri (dirección, programación, diseño y maquetación); Blai Mesa (dirección y programación); Cristina Serra (coordinación); Esther Canals (dirección, programación, fotografías y documentación) y Paloma Pontón (comunicación, prensa y corrección de textos).

Además de todos los artistas y colectivos que han participado. Los familiares, amigos, parejas... que los han acompañado; las personas de los negocios alrededor de los plafones, las personas que pasan por delante...

OBSEQUIOS
Echa un vistazo a los retornos con su descripción detallada en el blog!

¡SÍGUENOS!
Display en facebook
Display en flickr
Laboratori visual en facebook

PARA CONOCER MÁS DISPLAY
Laboratori Visual i toda su actividad
Display i todas sus ediciones
Blog de Display EADT
Espai jove “La Palmera”

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(0)

 • No hay ninguna pregunta
Si quieres saber más pregúntale al autor

Display, mostra d'art al carrer.

Conseguidos3.440€
de5.000€
69% conseguidos
Terminado sin éxito
Display és un desafiament a les doctrines del PTP (Partit Tinc Pressa), a què estem afiliats la majoria de vianants. Display ha minat la ciutat amb un seguit de còctels creatius disposats a emocionar-nos, fer-nos viatjar, divertir-nos, horroritzar-nos...Perquè el Carrer era i ha de tornar a ser vida
Creado en: Tarragona

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 3 de Diciembre de 2011.

 
 • Aportando 10€
  16 Mecenas

  El teu nom apareixerà als crèdits de la web i el catàleg de la quarta edició de Display + Pòster de la primera edició de Display + Xapa de la última intervenció de Display "Astrolabi"

  Tu nombre aparecerá en los créditos de la web y en el catálogo de la cuarta edición de Display + Poster de la primera edición de Display + Chapa de la última intervención de Display "Astrolabio"

 • Aportando 10€
  7 Mecenas

  Nom als crèdits + Bossa serigrafiada "Astrolabi"

  Nombre en los créditos + Bolsa serigrafiada "Astrolabi"

 • Aportando 15€
  14 Mecenas

  Nom als crèdits i catàleg + samarreta imatge Display María Jacas, "Animals amb bigoti"

  Nombre en créditos web y catálogo + camiseta imagen Display María Jacas, "Animales con bigote"

 • Aportando 20€
  25 Mecenas

  Nom als crèdits i al catàleg + Pòster 1a edició + Pack de postals de totes les edicions + Pòster imatge Display Lluc Queralt, "Vade Retro"

  Nombre en créditos web y catálogo + Poster 1ª edición + Pack de postals de todas las ediciones + Poster imagen Display Lluc Queralt, "Vade Retro"

 • Aportando 40€
  9 Mecenas

  Nom als crèdits i catàleg + Pòster 1a edició + Pack postals totes edicions + Pòster imatge Display Lluc Queralt, "Vade Retro + Relat il·lustrat signat pels autors (imatges Justo Heras i text Esther Canals)

  Nombre en créditos web y catálogo + Poster 1ª edición + Pack postals todas ediciones + Poster imagen Display Lluc Queralt, "Vade Retro" + Relato ilustrado firmado por los autores (imágenes Justo Heras, i Esther Canals).

 • Aportando 60€
  QUEDAN 21 RECOMPENSAS (DE 30)

  Nom als crèdits i catàleg + Pòster 1a edició + Pack postals totes edicions + Pòster imatge Display Lluc Queralt, "Vade Retro + Relat il·lustrat signat pels autors (Justo Heras i Esther Canals) + samarreta imatge Display María Jacas, "Animals amb bigoti" + Catàleg de la última edició de Display (2011)

  Nombre en créditos web y catálogo + Poster 1ª edición + Pack postales todas ediciones + Poster imagen Display Lluc Queralt, "Vade Retro" + Relato ilustrado firmado por autores (Justo Heras y Esther Canals) + camiseta imagen Display María Jacas, "Animales con bigote" + Catálogo de la última edición de Display (2011)

 • Aportando 100€
  QUEDAN 3 RECOMPENSAS (DE 10)

  Nom als crèdits i catàleg + Pòster 1a edició + Pack postals totes edicions + Pòster imatge Display Lluc Queralt, "Vade Retro + Relat il·lustrat signat pels autors (Justo Heras i Esther Canals) + Caricatura personalitzada (envía'ns la teva foto!) per Tziqui Artworks + Pack de catàlegs de totes les edicions.

  Nombre en créditos web y catálogo + Poster 1ª edición + Pack postales todas ediciones + Poster imagen Display Lluc Queralt, "Vade Retro" + Relato ilustrado firmado por autores (Justo Heras y Esther Canals) + Caricatura personalizada (envíanos tu foto!) por Tziqui Artworks + Pack catálogos de todas las ediciones

 • Aportando 300€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Nom als crèdits i catàleg + Pòster 1a edició + Pack postals totes edicions + Pòster imatge Display Lluc Queralt, "Vade Retro + Relat il·lustrat signat pels autors (Justo Heras i Esther Canals) + Pack catàlegs totes edicions + "Display stencil a domicili Tgn": l'artista (a triar entre Tziqui Artworks i Gaser), ve al teu negoci per a pintar-te una paret o persiana.

  Nombre en créditos web y catálogo + Poster 1ª edición + Pack postales todas ediciones + Poster imagen Display Lluc Queralt, "Vade Retro" + Relato ilustrado firmado por autores (Justo Heras y Esther Canals) + Pack catálogos todas ediciones + "Display stencil a domicilio Tgn": el artista (a escoger entre Tziqui Artworks y Gaser), viene a tu negocio para pintarte una paret o persiana.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 3 de Diciembre de 2011.

 

Blog del proyecto (4)

4 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de Display
Display
Display és un projecte de recerca, producció i difusió d'artistes i propostes emergents ubicat a l'espai públic. Display és un desafiament a les doctrines del PTP (Partit Tinc Pressa), a què estem afiliats la ... Leer más
Display tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.visual-lab.info