❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un Conte de Nadal, el Musical del Teatre Poliorama

Aquesta és una nova producció del clàssic de Dickens amb dramatúrgia d'Ivan Andrade, cançons originals i música en directe d'Ismael Dueñas. Un espectacle al que no volem estalviar en imaginació i sorpreses, dissenyat per captivar l'atenció dels més petits i robar el cor dels més grans.

Categoría

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
4.116€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Som una petita companyia a la que agrada apostar molt gran. Ens encanta llegir. Ens fascinen els clàssics, com en Dostoievski i els moderns i irreverents, com en Quino. Ens apassiona el bon teatre. Ens encanta barrejar la síndria i la llimona. Ens commou la música bona. I ens fascina la música en directe. Volem seduir els més joves i ens agrada compartir les nostres inquietuds amb els més grans. Necessitem engrescar-nos en allò que ens entusiasma per sentir-nos vius. Ens agrada passar-ho bé, cada dia de la setmana, i volem convidar-vos a tots vosaltres a passar-ho bé amb nosaltres. I tenim un projecte fascinant entre les mans. Només... que no tenim molts diners.

Ens agrada molt en Charles Dickens i pensem que A Christmas Carol és un clàssic tan modern que l’hem de portar a escena al segle 21. I ho farem perquè creiem que descriu a la perfecció una realitat que continuem vivint avui dia:

Quants Senyors Scrooge hi ha infiltrats als equips de govern del nostre país? Quanta gent ha perdut de vista la realitat, els valors realment importants que ens fan sentir bé amb nosaltres mateixos i amb aquells que ens envolten i els han substituit per d'altres que només els condueixen al patiment i a la soledat?

Ens encanta la música dels nous valors de l’escena catalana. Ens fascina l’Ismael Dueñas i el seu món musical perquè està ple de la intel·ligència dels clàssics i de la transgressió dels moderns. Per això és el nostre compositor favorit. Ara mateix està acabant d’escriure unes músiques meravelloses que harmonitzen a la perfecció les lletres de l’Ivan Andrade i és així com van naixent, una a una, les precioses cançons del nostre espectacle. Aquestes cançons les podreu sentir en directe (sí, amb una banda en directe!), ben aviat, al Teatre Poliorama. Volem fer tot això i molt més! Només que... no tenim molts diners.

Per això et volem convidar a participar com a mecenes del nostre projecte. Volem compartir la nostra il·lusió amb tots aquells que desitgin formar-ne part. Volem tenir-vos al corrent del que significa fer una cosa tan meravellosa com muntar un nou espectacle. Ajuda’ns a pagar una petita part de les despeses de producció i fes també teva la nostra il·lusió.

Omplirem de màgia el teu Nadal. Omplirem d’emocions la teva vida.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners que aconseguim es destinaran a pagar una petita part de les despeses de producció. Muntar un nou espectacle és una feina increïblement cara i la nostra manera de concebre un musical no ajuda a abaratir costos: vestuari, escenografia, audiovisuals, efectes especials, material tècnic...

Abans de començar la producció no teníem massa clar si ens arribava per gravar un disc, que també representa una enorme despesa. Però després d'escoltar les músiques que l'Ismael Dueñas ha preparat per a nosaltres, no ens hem pogut estar! Són precioses! Així que, no hi ha més: gravarem un magnífic disc perquè, tots els que vulgueu, pugueu sentir les cançons del nostre Conte de Nadal a casa.

Omplirem, també, el teu Nadal de bona música.

CALENDARI

Això ja està en marxa! Els assajos van començar el primer d'octubre i tenim moltíssima feina per endavant:

1 d'octubre: Inici d'assajos

6 d'octubre: Presentació de l'espectacle a la Jornada de Portes Obertes de Viu el Teatre al Poliorama

19 i 20 d'octubre: Presentació de l'espectacle a la Festa dels Súpers a l'Anella Olímpica de Montjuïc

24 de novembre: Preestrena exclusiva per als mecenes de l’espectacle Un Conte de Nadal, el Musical (Teatre a determinar.)

1 de desembre: Estrena al Teatre Poliorama de Barcelona.

8, 15, 22, 27, 28 i 29 de desembre: Funcions regulars al Teatre Poliorama.

16, 17, 18 i 19 de desembre: Funcions escolars al Teatre Poliorama.

Ara, necessitem el teu recolzament i la teva ajuda per fer del nostre somni la teva realitat.

Ens esperen unes setmanes de feina, events i moltes sorpreses. Si vols compartir aquesta aventura amb nosaltres, fes-te seguidor al Facebook i t'informarem de tot, de tot: Un Conte de Nadal al Facebook

REPARTIMENT

Fermí Reixach fent de Senyor Scrooge,

Txell Sota, Joan Taltavull, Ivan Andrade,

Natàlia Serra, Josep Mateu i Stefán Halldórsson a l'equip actoral.

Ismael Dueñas, Joan Motera i Òscar Domènech a la música.

Cristina Quer, Marc Arroyo, Àlex Gil a l'equip tècnic i artístic.

Samuel Rubin, Berta Simó, Marta Hernández, Anna Martí i Berta Rosselló a la producció.

AGRAÏMENTS

Volem agraïr el suport i l'ajuda de totes les persones que han cregut en nosaltres i que ens han ajudat o ens ajuden dia a dia en aquesta aventura. A tots els actors i tècnics que han ofert el seu talent sense cap recompensa econòmica a canvi (Roger i Raquel, Javi, Cristina, Graham, Pilar, Odón, Oriol, Enya i tants altres...) i, especialment, a tot l'equip d'Arsomnia, per compartir amb nosaltres l'Art de somiar.

I ara... a treballar!

Una Producció de Tal i Tal Teatre Musical i Arsomnia Produccions.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies