❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Wegener, nou disc d’Hugo Mas i Arthur Caravan

Arthur Mas, confederació d'Arthur Caravan i Hugo Mas, han fet un treball conjunt: Wegener. Un disc atípic que desentranya una lluita constant, no sols entre les dues formacions musicals, sino entre la ciencia i la ficció, l’electricitat i l’acústica, la música i la literatura, distorsió i nitidesa.

Música de Telers

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
229
Aportaciones
5.733€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

Música de Telers és una associació cultural sense ànim de lucre que pretén dinamitzar la vida cultural d’un Alcoi que intenta sobreviure a la decadència de la industria, a més de donar-nos l’estructura organitzativa damunt de la qual bastir els nostres projectes creatius. Hem creat un segell discogràfic per a poder editar els discs dels grups que ens agraden.

Tots els integrants creiem en els beneficis socials i creatius de la cultura compartida i lliure, així que espentem xarxes de distribució reticular on els nostres productes culturals travessen l’espai que hi ha entre creador i creador, i entre creador i receptor, d’una manera senzilla i natural. Creiem en la òsmosi cultural, per això apostem pel micromecenatge i per les llicències lliures.

El micromecentage suposa un marc d’intercanvi, de comerç, més humà, just, desinteressat i perdurable que les opcions clàssiques. Creus en el nostre projecte? Ajuda’ns, no deixes que el Mercat decidisca si és adient o no per a tu.

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

El projecte pretén aconseguir part de la financiació per a l’edició del disc Wegener.

El nou disc d’Arthur Mas pren el nom del precursor de la geofísica, Alfred Wegener (Berlín, 1 de novembre de 1880 - Eismitte, Grenlàndia, 15 de novembre de 1930), meteoròleg i geofísic que va proposar, en 1912, la teoría de la deriva continental.

Es tracta d’un disc ple de metàfores que ret homentage a la ciència i a la literatura. Un viatge al centre de la Terra, com el que intuïren sismòlegs com Víctor Conrad, Andrija Mohorovičić, Beno Gutemberg o Inge Lehmann; com el que va emprendre Otto Lidenbrock a la novel•la de Jules Verne; o potser com el que Llewellyn Drury narra a la lisèrgica Etidorpha de John Uri Lloyd.

El Wegener d’Arthur Mas suposa, en últim terme, davallar a les misèries i les esperances del propi ésser humà.

EXPLICACIÓ DETALLADA D'ALGUNES RECOMPENSES

- Edició en format CD:

Vivim a l'era digital però ens agrada tenir a les nostres mans un objecte que continga el que ens agrada. No volem editar un disc en format CD i col·locar-lo a una simple caixa de plàstic. És per això que amb l'ajuda de l'artista Andreu Valls hem dissenyat un packaging amb materials cuidats, papers i tintes sel·leccionades per a que no siga sols un CD més.

- Edició en format vinil:

L’edició en vinil és un aposta personal d’Arthur Mas, amants del ritu d’escoltar la música amb la calma que imposa el format analògic, i una invitació per a l’oient a escoltar el disc amb l’atenció que requerix la complexitat de la proposta. Hugo Mas ja ho va fer amb el seu primer LP homònim. Ara tens l’oportunitat de tindre ambdós vinils.

- EP de material extra:

En tot procés creatiu sempre hi ha molt de treball que es queda al calaix per les més diverses raons, s’oferix als col·laboradors una part d’eixe treball. Aquest material extra és la materia primigènia d’algunes cançons, les idees germinals, les improvisacions a partir de les quals s’han desenvolupat algunes cançons, el descart forçós per inevitable…una finestra oberta al procés creatiu d’Arhtur Mas. En este cas, el material extra són el punt de partida de la composició de les “Discontinuïtats” que apareixen al disc.

- Reproducció del quadre d’Andreu Valls fet ad hoc per a la portada de Wegener.

Andreu Valls ha fet expressament un quadre per a la portada del disc. Aquestes làmines que oferim seran una reproducció limitada i numerada exclusiva d’aquest quadre en tamany A3.

- Antologia poètica Pont de Paraules:

L’any 2008 es varen reunir a Alcoi un llarg grup de poetes per a cel·lebrar els 25 anys del Premi de poesia Manuel Rodríguez Martínez, que atorga l’Associació Amics de Joan Valls. Aquest encontre va parir un llibre col·lectiu de poesia: ‘Ponts de Paraules’.

Música de Telers pretén difondre la cultura que es desenvolupa a la nostra terra: ‘Ponts de Paraules’ n’és un exemple.

- Vi Celler la Muntanya:

Amb un disc que parla de la Terra no pot faltar un producte de la terra. Amb Celler la Muntanya compartim una filosofia de recuperació de valors socials i compromís amb la cultura de la nostra terra, el projecte de Microvinya per exemple, té molt a veure amb el micromecenatge. A Celler la Muntanya han volgut col·laborar amb nosaltres per a que pugueu obtenir un producte especial per a l'ocasió.

Oferim una botella del vi ‘Celler la Muntanya’ de les bodegues Celler la Muntanya de Muro. Vi Negre Criança embotellat a 2009 i elaborat a partir de vinyes alcoianes. Valorat amb 93 punts i 5 Estreles a la Guía Peñín 2012 i amb etiquetatge especial dedicat al disc Wegener.

- Recull de discs antics:

L’entorn de Música de Telers porta anys dedicat a la música, entre altres matèries artístiques. Hem cregut oportú oferir ací la possibilitat d’adquirir el material vinculat a MdT des dels seus origens més remots. Són discos antics, a penes distribuïts pel territori, edicions físiques especials, sèries numerades, discos extranys la major part dels quals són adquiribles només a Alcoi. Ara també s’oferixen ací.

  • Edició limitada del primer disc d’Hugo Mas (format CD). Homònim. 2009.

  • Edició limitada del primer disc d’Hugo Mas (format vinil de 180 gr). Homònim. 2009.

  • Vinga va! disc de Jalea Real. 2005.

  • Atles enharmònic, segon disc d’Arthur Caravan. 2011.

- Concert:

Arthur Mas oferix un concert elèctric. Les característiques del disc Wegener impedixen fer un concert en format acústic, per tant les condicions de la sala de concert hauran de ser les adients per a un concert d’aquest tipus. L’equip de so no està inclòs. La distància coberta per esta recompensa és de 120 quilòmetres des d’Alcoi (L’Alcoià - País Valencià). A partir d'aquests es cobririen les despeses restants.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les aportacions rebudes estaran dedicades al pagament dels costos de la gravació, mescla i masterització del disc, i a la fabricació de la seua edició física tan en format de CD com enformat de LP de vinil, així com a les despeses d’enviament de les recompenses.

Per a evitar allargar massa en el temps l’espera dels col·laboradors per a rebre les seues recompenses, hem encetat ja part del procés de gravació i mescla, així com el disseny de les portades. Les aportacions serviran, per tant, per a completar aquestos i tots els procesos de materialització del disc.


ATENCIÓ:

Per qüestions de logística l’opció de menció del nom del mecenes al disc que apareix a varies recompenses serà aplicada només per a aquells mecenes que facen la seua aportació abans del 29 de setembre a les 12 de la nit.


Cas que es superara la xifra sol·licitada, els diners es dedicarien a un augment de la tirada així com a l’edició de videos musicals sempre amb llicència lliure, on quedarien mencionats els mecenes.

CALENDARI

La gravació de tot el material sonor ja està realitzada. El procés de mescla i masterització ja ha acabat també i ara estem en procés de disseny i fabricació. L’edició física dels CDs estarà llesta per a quan acabe el termini del Verkami. L’edició en vinil estarà disponible en quant s’arribe a 70 peticions. La resta de recompenses estaran disponibles poques setmanes després de la finalització del Verkami.

En quant estiguen disponibles els packs de recompenses es definiran uns punts d’entrega de les mateixes per qui puga recollir-les en persona o es farà l’enviament postal de les mateixes per qui no puga.

hugomas.bandcamp.com
arthurcaravan.bandcamp.com
musicadetelers.bandcamp.com

video musical del tema “Hepàtica” d’Hugo Mas: vimeo.com/58728922

video musical del tema “Vents” d’Arthur Caravan: vimeo.com/63479842

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • pau ermita

    pau ermita

    9 años

    Bones, vaig fer la meua aportació i donar les meues dades i mai he sapigut res més de la recompensa ni del projecte. Volia demanar informació si es que ha passat res. Gràcies.

  • vicentb

    vicentb

    casi 10 años

    Ei, heu fet els repartiments del material? Jo no he rebut cap contacte...

  • Abili

    Abili

    10 años

    Heu començat ja a repartir les recompenses? Han passat uns mesos I no en sé res.

  • Tardà

    Tardà

    más de 10 años

    veig que arribo tard ... per pocs dies.

    he conegut el projecte quan ja estava penjat a bandcamp.
    :-(

  • Música de Telers

    Música de Telers
    Autor/a

    más de 10 años

    Com podràs veure t'hem escoltat i hem afegit una nova recompensa amb la que pots aconseguir una samarreta per separat! Gràcies per totes les aportacions!

  • Felip Pineda

    Felip Pineda

    más de 10 años

    Segur que l'artwork del CD és xulíssim, però de veres que a mi és un format que em resulta molt incòmode (sóc una víctima de l'era digital!). Hi hauria la possibilitat de canviar el CD per la samarreta en l'aportació de 10€? Siga com siga, gràcies!

  • Música de Telers

    Música de Telers
    Autor/a

    más de 10 años

    En uns dies anirem enviant als correus dels mecenes un formulari per a que l'empleneu i trieu les opcions que vulgueu: dedicatòries, talles de samarretes, forma de recollida de les recompenses i altres...

    Hi haurà varies talles de samarretes per a triar i XXL serà una d'elles.

  • Mª Jose

    Mª Jose

    más de 10 años

    Les samarretes serán de la Talla XXL?

  • Música de Telers

    Música de Telers
    Autor/a

    más de 10 años

    Farem una edició especial limitada a una unitat amb cassete d'alta qualitat ferrichrome edition que només estarà disponible per a Phil de Vient per a que puga muntar i baixar pels tunels de Batoi amb un radiocassete als muscles! Vindrà amb un accessori: un boli Bic per a que pugues rebobinar avant i enrere per retrobar els moments de 'Wegener' que més t'agraden i escoltar-los infinites vegades fins que es desgasten.

  • Phil de Vient

    Phil de Vient

    más de 10 años

    Xei, pixorros, i no hi haurà versió en casset? Ací a Lieja és l'última merd... vull dir, l'última moda!

#03 / Música de Telers amb el Celler la Muntanya

Estem a punt de tancar el crowdfunding per l’edició de Wegener, i malgrat que ja tenim els diners suficients per cobrir les despeses (moltes gràcies a totes i tots, una vegada més), volem transmitir-vos una cosa: queden només dos dies per aconseguir algunes recompenses úniques. Una d’elles, molt especial: una ampolla de vi Celler la Muntanya criança 2009.

Amb el Celler la Muntanya hem encetat gràcies a aquest projecte una relació que estem segurs que es prolongarà en el temps. Compartim moltes coses amb aquesta aventura que tracta de recuperar el vi de les comarques de l’Alcoià i el Comtat i, amb ell, el conreu tradicional, l’agricultura oblidada per dècades d’industrialització, el paisatge del nostre entorn. Recuperar la terra, sí. I ho fa a base de Microvinyes, amb una filosofia basada en el respecte pel territori,… leer más

#02 / Ja podeu escoltar el disc!

Senyores i senyors. Hem aconseguit la quantitat que demanàvem per a poder editar el disc Wegener com voliem. Moltíssimes gràcies infinites i eternes a totes i tots els qui ens haveu ajudat a fer realitat aquest disc.

El plaç per a aportar al projecte no s'ha acabat, encara queden 4 dies, així que si encara no ho has fet, a que esperes? Ajuda'ns i aconsegueix el teu disc abans que ningú i recompenses exclusives!

El disc veurà la llum en forma d'edició física en breu i en quant puguem anirem fent-vos arribar les vostres recompenses. Aquesta setmana tots els mecenes rebreu un correu electrònic on se vos demanarà emplenar un qüestionari. En ell podreu triar on voleu recollir les recompenses, mides de samarretes, a quí voleu que dediquem els discs, si voleu les entrades dels concerts per a Alcoi o per a València i moltes altres coses.

leer más

#01 / Teaser del disc i noves recompenses

Senyores i senyors. Gràcies a tots els col·laboradors. Ja no ens queda gaire bé res per arribar a la xifra que ens haviem marcat. Un últim espentó i ho tenim!

Per a anar fent goleta ací teniu un xicotet avanç d'una de les cançons del disc amb imatges de la gravació als estudis Tigruss realitzades per Elies Fuster i Alba Olcina. Esperem que açò vos sàpiga a poc i tingueu ganes de més:

A més a més afegim un parell de recompenses per petició popular, per a que ningú que vulga es quede sense aportar per falta d'opcions!:

La recompensa Stromboli (amb tot el que podria necessitar un fan de Wegener per a anar al centre de la Terra i tornar) i la recompensa Lidenbrok (per als fans de Wegener víctimes de l'era digital, aventurers que només necessiten una samarreta per a endinsar-se a les profunditats)

Recordeu també que presentarem el disc el dia 2 de novembre al Teatre Principal d'Alcoi. I el dia 9 de novembre al Teatre Micalet de València. Vos esperem!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies