❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Lo Gitano Blanc gravem disc!

L'escriptor Andreu Carranza, el cantant Andreu Peral i un grup de músics, patxets de Flix, donem vida a Lo Gitano Blanc. Rumba i jota, corrandes i rondalles...un munt de fato que volem incloure al nostre primer cd, 'La rumba ebrenca'.

Lo Gitano Blanc

A project of

Category

Created in

0
seconds
88
Patron
2.220€
From 2.000€
Contribute to the project

L'escriptor ebrenc Andreu Carranza menciona Lo Gitano Blanc a algunes novel.les: Llibre de les set xibeques: la riuada (El Mèdol, 1997) i Anjub, confessions d'un bandoler (Ed. 62, 2000). Aquest personatge no és ficció, existeix o va existir. És un mite, una llegenda rural que ens arriba d'un passat recent. Forma part de l'imaginari popular de molts pobles de Catalunya. Algú que trafega amunt i avall, ven melons, cançons...

Prenent aquest personatge com a patricarca, Lo Gitano Blanc és un grup musical que conta històries properes, d'arrel popular i vinculades especialment al riu Ebre, però que esdevenen universals i actuals.

Esta crisi financera
que mos roba la cartera.
I jo estic a la carretera
en la parada de melons.
Que són les meues inversions,
i que no em toquin los... pebrots!

Després de rumbejar durant gairebé dos anys per places i carrers de la vora de l'Ebre, volem enregistrar les nostres músiques i històries en un cd, 'La rumba ebrenca'. I és per aquest motiu que necessitem la vostra ajuda.

QUI SOM
Andreu Carranza - textos, cançons, jaleos i palmes
Andreu Peral - cant
Marcel Bagés - guitarra
Àlvar Montfort - trompeta
Josep Colls - baix elèctric
Genís Bagés - bateria
Xavier Blanch - cajón i percussió

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS
Els diners que aconseguim amb aquesta campanya els destinarem a la gravació del cd en un estudi professional, en la masterització i en la seva edició física.

En el cas que sobrepassem els 2000 euros els invertirem en la gravació d'un videoclip a la barca de Flix on tots sereu convidats a participar-hi!!

CALENDARI
Realitzarem la gravació i masterització del disc durant tot el mes de desembre de 2013. L'edició física dels cd's la farem les dues primeres setmanes de gener de 2014. D'aquesta manera tindrem el disc acabat a finals de gener.

Les recompenses les entregarem a principis de Febrer de 2014, exceptuant el premi de les entrades pel concert de Nadales rumberes que se celebrarà al Cinema de la Unió Social de Flix durant les festes de Nadal de 2013.

VOLS SABER COM SONEM?
Hem gravat uns vídeos casolans per promocionar aquest Verkami, entre ells un amb la cançó del que serà el nostre primer single. Fes-ne un tastet aquí: 'La rumba ebrenca'

Web oficial Lo Gitano Blanc
Lo Gitano Blanc a Facebook
Lo Gitano Blanc a Twitter
Lo Gitano Blanc a Vimeo
Lo Gitano Blanc a Youtube

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#01 / Moltes gràcies!!!

Lo Gitano Blanc no tenim paraules per explicar lo feliços que ens ha fet sentir-vos tant aprop durant tots aquests dies. Moltíssimes gràcies a tots per col.laborar amb nosaltres entrant a Internet, comprant els tiquets, preguntant-nos pel carrer, animant-nos, actualitzant la pàgina del Verkami, mirant els videos, compartint-los, acompanyant-nos als concerts, pel carrer, a l'Ermita, a Móra i on faci falta, cantar, fer de palmeros, invitar-nos a tocar a casa vostra...i un munt de detalls que fan de Lo Gitano una gran família.
Ho hem aconseguit!!
{http://www.youtube.com/watch?v=FKbgh7JmMJ4}

10€
24 backers

CD 'La rumba ebrenca'.

15€
391 left (of 400)

CD 'La rumba ebrenca'
+ Entrada al concert Nadales rumberes de Lo Gitano Blanc.

20€
16 backers

CD 'La rumba ebrenca'
+ Samarreta de Lo Gitano Blanc.

25€
363 left (of 400)

CD 'La rumba ebrenca'
+ Agraïments dins del disc
+ Entrada al concert Nadales rumberes de Lo Gitano Blanc
+ Samarreta de Lo Gitano Blanc.

300€
2 backers

CD 'La rumba ebrenca'
+ Agraïments dins del disc.
+ Concert privat de Lo Gitano Blanc a casa teva, a la teva boda o allí on tu ens cridis.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.