❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Natura i espiritualitat a Catalunya.

L´única condició que Documenta Universitària m’ha posat per editar curosament el llibre és que el comprin anticipadament 125 persones. ¿Vols ser un/-a de les persones que el rebrà abans que es posi a la venda ?

jgordi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
100
Aportaciones
2.510€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ EN TRAURÀS D'ADQUIRIR AQUEST LLIBRE?

Per damunt de tot, una lectura que t’ajudarà a viure la natura d’una forma diferent; també ajudar a l’ONG Sol Solidari ja que tots els drets d’autor són per a ells i, finalment, rebre el llibre a casa gratuïtament i a un preu inferior al de la venda al públic. Tres bones raons. Anima’t.

QUIN ÉS L'OBJECTIU D'AQUEST LLIBRE?

El que trobareu no és un llibre científic ni místic, sinó una suau empenta, una lleu espurna, un mos que us desvetlli el moviment, el foc o la gana per acostar-vos a la natura d’una altra manera. En el fons, el que desitjo, és desvetllar quelcom que pot estar encallat dins la nostra consciència i generar un anhel, un desig per viure el nostre entorn amb una mirada més ampla, amb un altre somriure, amb un altre tipus de familiaritat...

A QUI VA DIRIGIT?

A totes aquelles persones que estimen la natura i que volen apropar-se de manera senzilla a la resta dels éssers vius i gaudir d'un altre tipus de connexió i integració amb el nostre entorn natural.

COM S'ESTRUCTURA EL LLIBRE?

Per aconseguir el propòsit abans esmentat s’ha dividit el llibre en tres parts. A la primera hi trobareu deu entrevistes a estudiosos o religiosos catalans de diferents sensibilitats i pràctiques espirituals sobre la visió i experiència que cadascun d’ells té de l’entorn natural. La segona està formada per deu consells o recomanacions que us poden ajudar a viure la natura en plenitud, és a dir, a partir de deixar-se impregnar per tots els valors que atresora. A la tercera hi ha deu propostes de passejades per espais naturals de Catalunya fortament impregnats d’espiritualitat, amb el desig que poseu en pràctica les propostes d’aquest llibre.

QUAN TINDRÀS EL LLIBRE?

El llibre ja està acabat. Quan finalitzi la campanya de micromecenatge s'entregarà l'original a l'editorial. A partir d'aquest moment començarà tot el procés de revisió, maquetació i correcció de galerades. En conclusió: esperem enviar-vos el llibre abans de Nadal.

QUÈ ES FARÀ AMB ELS DRETS D'AUTOR?

A més a més aquest és un llibre solidari ja que la totalitat dels drets d’autor aniran a parar a l’ONG Sol Solidari i per un projecte per permetrà reduir la desforestació a Etiòpia. El projecte a recolzar seria "Introducció de forns solars i altres tecnologies d'estalvi de llenya al voltant del bosc sagrat de Yimrihane, North Wollo, Etiòpia".

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • jgordi

    jgordi
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola,

    escriu-me a [email protected] i t'explicaré com fer-ho.

    Cordialment,

    Josep Gordi

  • Danae

    Danae

    más de 9 años

    Bona tarda,

    Voldria adquirir el llibre, em podríeu indicar on trobar-lo a Girona o Baix Empordà?

    Gràcies!

  • jgordi

    jgordi
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola Sandra,

    Primer de tot, felicitats pel naixement del teu fill. Quina joia !!

    Si vols rebre el llibre ràpidament escriu-me al meu mail: [email protected] i t'explicaré com fer-ho.

    Cordialment,

    Josep Gordi

  • Sandra Romeu

    Sandra Romeu

    10 años

    Bon dia Jordi. Avui fa justament 5 mesos que va néixer el nostre segon fill i no he disposat de gaire temps per mirar el correu. Estaria interessada en participar del projecte i rebre el teu llibre (el primer me va encantar!!),encara sóc a temps?

  • jgordi

    jgordi
    Autor/a

    10 años

    Hola Pilar,

    El llibre sortirà de l'imprempta la setmana vinent i després s'enviarà per correu. On vius ? potser te'l podria portar personalment

  • Pilar

    Pilar

    más de 10 años

    Ja tinc ganes de rebre el llibre, més ara que m'han recomenat repós. Em sabeu dir com va i quina previsió feu?

    Agraïda

  • jgordi

    jgordi
    Autor/a

    más de 10 años

    I tant que si !

    Si fas l'ingrès i després m'envies l'adreça rebràs el llibre al amteix temps que la resta de mecenes.

    Atentament,

    Josep Gordi

  • Mercè

    Mercè

    más de 10 años

    Bon dia, voldria saber si encara es pot adquirir el llibre ingressant 20€ al núm de compte corrent que ressenyaves a la pregunta anterior, o ha de ser per una altra vía, agraïda, Mercè

  • jgordi

    jgordi
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola,

    Si ingresses 20 euros en aquest compte i poses el teu el rebràs a casa igualment: 2013 0130 70 0200731864.

    Atentament,

    Josep Gordi

  • Anna

    Anna

    más de 10 años

    Hola Josep, avui hem rebut de part de la Gemma Francès la teva proposta de micromecenatge, anava a participar a la opció de 20€ però l'aplicació ja no deixa. El teu llibre m'ha semblat una bona proposta. Si hi ha alguna solució m'ho fas saber.

#12 / Presentació del llibre a Sabadell

Benvolguts/ des,

Us adjunto el targetó de la presentació del llibre a Sabadell. L'acte tindrà lloc el proper dimarts 4 de març a les 19,30, a la llibreria La llar del llibre.

Cordialment,

Josep Gordi

#11 / Presentació Montserrat

Benvolguts/des,

M'hauria agradat poder-vos saludar i donar-vos les gràcies personlament diumenge passat a Montserrat. Va ser un acte molt especial, pel lloc, el sol i els assistents i tal com diu Jaume Sisa: només hi faltaves tu !

#10 / Darreres notícies

Benvolguts/des

Aquests dies els llibres estan sortint per correu. Espero i desitjo que arribin per Nadal. També són a punt les presentacions d'avui a Mollet del Vallès i la diumenge a Montserrat. M'agradaria poder-vos saludar personalment a Montserrat per desitjar-vos bones festes !!

P.D. E aquest link trobareu la meva darrera entrevista de promoció del llibre:

http://www.naciodigital.cat/naciogranollers/noticia/18639/hem/deixar/mirar/natura/des/pedestal

#05 / Canvi d'una passejada

Acabo d'arribar de la serra del Montsant fascinat de les sensacions viscudes al llarg de la passejada pel congost de Fraguerau, situat a l'obaga de la serra. Per tant, substituiré la sortida a sant Joan del Codolar per la caminada fins l'ermita de sant Bartomeu de Fraguerau. Per fer-vos entendre el motiu del canvi us adjunto unes imatges

#03 / Fragment de la introducció

El que trobareu en les properes pàgines no és un llibre científic ni místic, sinó una suau empenta, una lleu espurna, un mos que us desvetlli el moviment, el foc o la gana per acostar-vos a la natura d’una altra manera. Raimon Panikkar, un dels filòsofs i metafísics més importants que Catalunya ha donat al món el darrer segle diu que la natura és un dels llocs on l’home corrent pot trobar-se més profundament amb el misteri diví i afegeix que és el lloc natural on viure l’experiència de Déu, la qual és la vivència total de la persona

Josep Gordi

#02 / Fragment del pròleg

El llibre que teniu a les mans és una invitació, una porta i un esquer per viure la Natura més intensament i amb més plenitud. Per vincular-nos-hi i per gaudir-ne no només amb tots els sentits corporals, sinó també amb les facultats més elevades de l’ànima.

Qui és que no vol viure amb plenitud? Qui és que no ha volgut, algun moment de la seva vida, sentir-se en comunió amb la Natura, amb la seva bellesa misteriosa, sempre renovada i inesgotable? Tanmateix, qui s’ho proposa seriosament ? Qui està disposat a dedicar-hi el temps i l’esforç que demana qualsevol relació íntima? I aquell que voldria fer-ho i no ha tingut la fortuna de tenir cap mestre a l’abast, com s’ho fa?, com s’hi endinsa ?

J.M. Mallarach

#01 / Índex del llibre

Índex

  1. Pròleg

  2. Introducció

  3. Lectures i reflexions

  4. Les relacions entre la societat i la natura

  5. Deu converses

5.1 Introducció

5.2 Natura i budisme, tot conversant amb Montse Castellà

5.3 Natura i budisme, tot conversant amb Pere Secorun

5.4 Natura i judaisme, tot conversant amb Manuel Forcano

5.5 Natura, art i espiritualitat, tot conversant amb Josep Mañà

5.6 Natura i cristianisme, tot conversant amb Fra Valentí Serra

5.7 Natura i cristianisme, tot conversant amb la germana Maria Teresa Batallé

5.8 Natura i cristianisme, tot conversant amb el jesuïta Xavier Melloni

5.9 La visió de la natura d’una dona eremita, tot conversant amb l’ermitana Montserrat Domingo

5.10 La natura com una escola, tot conversant amb el monjo Vicenç Santamaria

5.11 Natura i Islam, tot conversant amb Halil Barcena

  1. Deu consells per viure en plenitud la natura

6.1 L’exercici: caminar, córrer i nedar

6.2 El silenci

6.3 La solitud

6.4 La humilitat

6.5 La contemplació i la meditació

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies