❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'ÚLTIM DIA DE FEBRER. curtmetratge

Tracta de 6 orfes que al fer la majoria d'edat els fan fora de l'orfanat on han viscut tota la vida. Per arribar a la ciutat hauràn d'atravessat un bosc, amb l'inconvenient d'un cotxe que funciona quan vol. Al llarg del camí, veure'm les relacions tendres i amargues que els hi passen en els orfes.

BERTA

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
30
Aportaciones
895€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Primerament agraïr sincerament que estiguis llegint aquestes línies i t'interessis per aquest projecte.

QUAN I COM VA COMENÇAR?

"L'ÚLTIM DIA DE FEBRER" és la primera obra que la Cia.La Hydra escriu, produeïx i interpreta. Va ser estrenada al setembre de 2012 a Madrid i al Gener va ser a la Nau Ivanow de Barcelona.

Vaig ser, per què no dir-ho, un afortunat de veure aquesta maravella de peça teatral quan van ser a Barcelona. És una d'aquestes poques obres que et mou alguna cosa per dins, sense saber ben bé que és.

Estem acostumats a veure macro-produccions on la seva funció és bàsicament entretenir, i que surtis del teatre dient: "que maco ha estat i que bé m'ho he passat", i aquí es queda. Han complert la seva funció.

"L'ÚLTIM DIA DE FEBRER" va més enllà: potser, sense ser conscients al cent per cent, van crear una obra que, a més a més d'entretenir, fa pensar. Recordo sortir del teatre i PENSAR: "uf!, perquè hi ha tants sentiments i emocions. Vius en tot moment el que els hi està passant als 6 personatges, i pateixes per ells. Entres en el món de l'obra, i sents que ets un més d'ells.

DE QUÈ TRACTA?

En quatre paraules, "L'ÚLTIM DIA DE FEBRER" tracta de sis orfes que al fer la majoria d'edat els fan fora de l'orfenat on han viscut tota la vida. Per arribar a la ciutat hauran d'atravessar un bosc, amb l'ajuda (o millor dit amb l'inconvenient) d'un cotxe que funciona quan vol. Durant la travessa veiem totes les relacions que hi han entre els personatges, relacions que a vegades són dolçes, però a vegades un pel amargues...

COM VA SORGIR?

Un dia, amb la Imma, una amiga i companya de classe, li vaig dir: "vull fer un curt tots junts. Ja hem acabat els estudis, probablement els nostres millors 2 anys de la nostra vida, i hem de fer un projecte final tots junts." Ella em va animar a tirar endavant amb la idea.

I pensant en que fer, em va passar pel cap: "i fer un curt de "L'ÚLTIM DIA DE FEBRER"?"

Era una idea genial! Grabar aquelles històries que et fan plantejar-te qui ets, en un bosc i, evidentment, amb els actors originals de l'obra... Ho teníem!

COM PLANTEGEM EL PROJECTE?

És un projecte fet amb humilitat, començant de zero, però amb molta il.lusió! Amb ganes de tirar-lo endavant, i fer, amb uns grans amics i futurs grans professionals un treball conjunt. Dins el grup d'amics, ja incloc a La Hydra, que des del primer moment han estat un grup super entregat, maquíssims cada un d'ells i amb qui hem connectat de manera molt especial.

ON GRAVEM?

Ho estem a punt de gravar a Gósol, al Pedraforca, i qualsevol petita aportació ens ajuda i és molt agraïda per a poder tirar endavant aquest nostre primer projecte.

A QUÈ ANIRAN DESTINATS ELS DINERS?

El que recaptem, anirà destinat a transport, generador, lloguer de material i dietes.

Agrair de nou que hagueu llegit aquest text, i agrair la vostra aportació, per petita que sigui.

QUAN ES DONARAN LES RECOMPENSES?

A partir del mes de desembre donarem les diferents recompenses a aquelles persones que participeu en aquest projecte.

Més informació a Facebbok i Twitter.

On serà el visionat del "L'Últim dia de febrer?"

Al mes de desembre donarem les entrades amb la informació detallada amb lloc i hora de la projecció.

facebook.com/ultimdiafebrer
twitter.com/diafebrer

Atentament

**Quim Otero

Director del curt L'Últim Dia De Febrer.**

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • BERTA

    BERTA
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Albert, pel que fa el tema posar diners, des de la pàgina del verkami pots fer l'aportació econòmica que prefereixis de les diferents opcions que hi ha. Pel que fa al making off en 3d o still ja te'n diria alguna cosa més endavant. moltes gràcies

  • Albert

    Albert

    más de 10 años

    Hola Berta.

    M'agradaria enviar-te unes pelas, donem un lloc on fer ‘ho.

    També segons les dates i el lloc et podria fer un petit still o making off en 3D (Gratis) doncs us trobo internidors.

    Albert (Millor per Gmail o per tel.)

  • BERTA

    BERTA
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Albert, sobre que t'agradaria parlar d'aquest projecte?

  • Albert

    Albert

    más de 10 años

    Berta m'agradaria parlar del teu projecte 630102076

    http://albertmmarti.bookfoto.com/

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies