❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Strombers - Concert de 10 anys del Fiesta Ilegal - CD/DVD

Strombers celebrem 10 anys del nostre primer disc, Fiesta Ilegal, i per fer-ho volem enregistrar un concert en directe únic i exclusiu. El concert es farà a Cardona el 6 de setembre, durant la festa major, i comptarà amb col·laboracions destacades, una escenografia especial, i amb TOTS VOSALTRES!

Strombers

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
33
Aportaciones
876€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Strombers celebrem aquest 2013 10 anys de la publicació del nostre primer disc, "Fiesta Ilegal vol.1", fet que hem agafat com a efemèride per celebrar els anys de carrera del grup. Per fer-ho, hem preparat un concert únic que tindrà lloc el pròxim 6 de setembre a Cardona, poble natal del grup, i que serà enregistrat en vídeo i editat en format de CD/DVD.

El concert comptarà amb col·laboracions de luxe que ens han acompanyat aquests 10 anys, i es farà durant la Festa Major de Cardona, una de les festes més bèsties on hem tocat, i la del nostre poble.

Aquestes col·laboracions són Berto Romero, Txarango, Beth o Buhos, entre d'altres.

Com podeu suposar, aquests concert no és ben bé igual que els altres. Per part nostra portem mesos treballant amb un repertori per aquest dia, contactant amb col·laboradors, demanant permisos i coordinant l'equip de so, llums, escenografia i gravació. Bona part de la feina, però, l'hem de contractar a altres professionals i és per això que us demanem que col·laboreu amb nosaltres. Així doncs,

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Destinarem les vostres aportacions a pagar l'equip de gravació i edició, l'escenografia, l'ampliació de l'equip de llums i de so, a les còpies del disc/dvd i al personal extra que aquest dia necessitem perquè tot surti bé.

RECOMPENSES

Les recompenses van destinades a què us endugueu un record d'aquell dia, tal i com ho farem nosaltres. Amb la vostra col·laboració podeu aconseguir el cd/dvd i una samarreta commemorativa d'aquell dia.

Per altra banda, tenim algunes recompenses especials. Si voleu viure un concert tal i com nosaltres el vivim, podeu acompanyar-nos des de les proves de so fins al final de la nit. I si us agrada cantar, podeu fer-ho en directe!

Si teniu algun amic/amiga que fa anys, els PACKS ANIVERSARI són per vosaltres. Podeu regalar una felicitació personalitzada o fins i tot un concert!!

Si sou una entitat, associació o grup d'amics i ens deixeu gaudir d'un concert amb nosaltres, ara teniu la oportunitat de fer-ho per un preu molt assequible.

En els casos dels concerts, podeu consultar les dates a [email protected]

CALENDARI

Les recompenses, les que constin de l'edició física, podran entregar-se uns dos mesos després de la data, a mitjans de novembre com a molt tard.

Per les què constin de concerts en directe ens haurem de posar d'acord amb la data amb els mecenes.

Les què consten d'un vídeo personalitzat es podran entregar com a màxim a principis d'octubre.

Les què consten d'un acompanyament del grup a un concert, pactarem amb els mecenes el concert en qüestió.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Strombers

    Strombers
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Gemma,

    gràcies per interessar-te pel projecte!

    Per aquesta recompensa el concert és en acústic i en format stromber reduit. Està pensat per funcionar sense equip de so o amb un equip mínim.

    Per saber les dates disponibles envieu un correu a [email protected] i us n'informarem!

    Si el què voleu és un concert amb la banda completa i equip de so, contacteu també amb nosaltres a [email protected].

    Gràcies de nou! Esperem haver-te ajudat :)

  • gemma

    gemma

    casi 11 años

    El concert només pot ser acústic??

    Com puc saber dates disponibles??

  • Strombers

    Strombers
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola lidia,

    malauradament, per temes d'organització, aquesta recompensa va destinada a una sola persona, ja que afegir una persona al convoy no ens suposa gaire res, però dues pot suposar un cotxe més.

    En aquest sentit, hauríeu de participar amb dues recompenses d'aquest tipus.

    Gràcies per l'interès! Esperem haver-te ajudat!

    Una StromberAbraçada!

  • lidia

    lidia

    casi 11 años

    Si ens intetesses el de 100€ podriem ser més de 1 persona?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies