❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Políticament Incorrecte

“POLÍTICAMENT INCORRECTE” és un joc de taula que es desenvolupa en un país imaginari i en el qual els jugadors són representants públics escollits recentment, l’objectiu dels quals és arruïnar les arques públiques.

ENRIC VIVES

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
41
Aportaciones
3.685€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

“POLÍTICAMENT INCORRECTE” és un joc de taula que es desenvolupa en un país imaginari i en el qual els jugadors són representants públics escollits recentment.

L’objectiu dels mateixos és gastar tants diners de les arques públiques com els sigui possible. Per fer-ho, utilitzen les cartes de joc, a través de les quals es llancen propostes al ple que han d’obtenir la majoria simple per ser aprovades.

Tot i que la part lúdica és la base d’aquest, és obvi que el joc també pretén ser una vàlvula d’escapament (per riure d’aquells que a vegades ens fan plorar) pacífica, irònica i divertida.

El joc pretén ser una metàfora de la realitat, de manera que s’ha intentat que tots els elements relatius a l'entorn sociopolític hi estiguin presents (ex: les propostes poden requerir retallades).

Així mateix les “propostes” (cartes de joc), estan inspirades en polítiques reals que s’han dut a terme en el nostre país en els últims temps, com ara la construcció excessiva d’aeroports, línies de TGV o ciutats de la Cultura, la Ciència, etc., la destitució del fiscal general d’una comunitat autònoma per avalar un referèndum, l’augment de les taxes universitàries, la privatització de la sanitat, la inversió en diverses campanyes per acollir uns jocs olímpics...

POLÍTICAMENT INCORRECTE és un joc de cartes, sense tauler, que parodia el funcionament d'un parlament. Els jugadors necessiten majoria simple per tirar endavant les propostes, les quals requereixen d'inversió de diners públics i de retallades.

Núm. jugadors: Entre 3 i 9 jugadors.

Duració: La decideixen els propis jugadors, ja que pot ser més o menys llarga en funció de la quantitat de fitxes de diners amb què es jugui.

Edats: A partir de 12 anys.

El joc consta de:

  • 79 cartes o propostes parlamentàries, dividides en 6 ministeris diferents.

  • 9 cartes de polítics (dividits en 3 grups parlamentaris: els Dinosaures, els Conta contes i els Excursionistes).

  • 54 fitxes de Retallades.

  • 40 fitxes de Diners (anomenats ipòcrites en el joc).

  • 3 Daus

(Alguns d'aquests elements (ex: daus) poden patir lleugeres modificacions, SENSE AFECTAR L'ESTRUCTURA INTERNA DEL JOC, si es produeixen variacions pressupostàries d'última hora.)


(exemples de POLÍTICS)

A més a més, el joc també consta de 12 Cartes d'"Amiguitos", que es poden afegir al joc base per fer-lo més dinàmic.
(També hi ha: EMPRESARI, PRESIDENT DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL, BANQUER, TERTULIÀ...)

Es pretén fer una edició de 1.000 exemplars, de la qual podeu ser protagonistes apadrinant una carta per tan sols 20 euros!!, a més a més de rebre un exemplar del joc a casa. En aquesta hi apareixerà el vostre nom de pila més un sobrenom, entre cometes, de la vostra elecció (ex: Enric "el Salero").

Els diners recaptats aniran destinats, íntegrament, a l’edició del joc (Tots aquells diners de més que es recaptin es destinaran a l'edició del joc). A més a més, si s'arriba a la quantitat de 6.000 euros, una part dels diners es destinaran a l'edició d'un nou element, el BOJ (Boletín Oficial del Juego), que rebreu en exclusiva (sense costs adicionals) tots aquells mecenes que hagueu donat suport al projecte.

La idea és començar a produir el joc a mitjans d’octubre i, si tot va bé, enviar els primers exemplars als mecenes a mitjans de desembre (l'entrega pot ser en mà si hi ha un nombre determinat de mecenes que resideixen en zones properes entre sí o per enviament postal. En qualsevol cas se us informarà, bé a través del correu electrònic pertinen, bé a través de la pàgina del projecte, de la qual en teniu un enllaç al final d'aquesta explicació).

Per a més informació, clica aquí

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / MOLTES GRÀCIES!

Benvolgut/da,

Fa uns dies vam assolir la quantitat necessaria per iniciar el projecte que ens havíem proposat. Per part meva, tan sols vull aprofitar aquest espai per agrair-vos el suport. En breu em posaré en contacte amb vosaltres per demanar-vos la informació per tal de fer-vos arribar les recompenses.

Moltes gràcies.

#03 / PRESSUPOSTS GENERALS DE L'ESTAT

Ahir es van presentar els pressuposts generals de l'estat i no ens en va tocar ni cinc. Jo que esperava que el Margallo o el Montoro tinguessin un gest amb el projecte... Bé, ara us necessito més que mai per arribar a l'objectiu, que si no hauré de comprar loteria catalana...

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies