❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta

El blanc no està malament, quedem afavorits. Però a la gent d'estes terres sempre li ha quedat millor el blau: un blau que ens va unir a tots per a treballar junts i assolir un front comú, igual que l'esperit del món casteller. Per això tenim ganes de lluir-lo.Volem batejar-nos de Blau Delta.

Albert Delta

A project of

Created in

0
seconds
130
Patron
4.105€
From 3.000€
Contribute to the project

La Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, nascuts el desembre del 2012 i fundats l'1 de març del 2013, intentem difondre esta expressió de la cultura popular a unes terres on avui en dia no existeix res semblant: el delta de l'Ebre.

Després d'uns mesos funcionant i fent les primeres actuacions, ara el següent pas és batejar-nos amb l'ajut de les nostres colles padrines: els Castellers de la Sagrada Família i els Nens del Vendrell.

El nostre projecte consisteix en que el cap de setmana del bateig puguem oferir al territori no només l'actuació sinó també concerts, sopars populars i més actes de cultura popular.


Samarreta Commemorativa del Bateig, (col·laboracions de 25€ i 100€)


Xapes, motxilles i resta de regals oferts amb les aportacions

Els fons recaptats en el projecte es destinaran a:
-pagar el sopar popular a tothom qui col·labora amb la diada Castellera, siguen amics de les diferents colles o propis castellers.


Foto de Colla, 21 de juliol del 2013, la Ràpita

  • ajudar les nostres colles padrines amb el seu transport, ja que fan l'esforç de venir des de molt lluny desinteressadament, cosa que els hi hem d'agraïr.

  • poder muntar bé la jornada festiva, que serà oberta (igual que la diada) a tota persona externa als castells que tingue ganes de gaudir de la festa, que serà oberta i gratuïta.

Les recompenses s'entregaran el dia del bateig (5 d'octubre). Si no t'és possible allargar-te fins a Amposta este dia podries vindre a buscar-ho a un assaig o t'ho faríem arribar per correu


Dinar de germanor


Primer 4d6, 21 de juliol del 2013, Plaça del Coc, la Ràpita

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#01 / Ho hem aconseguit!!!

Ho hem aconseguit i ho hem passat!!!

Agrair a tots aquells que han compartit i col·laborat només motivats per fer feliç a un grup de gent molt il·lusionat, fomentar la cultura castellera al Delta i pujar amunt una nova colla.

Gràcies, gràcies i mil gràcies!!

Ara resulta que ens hem passat i tot!! Però no patiu, res es quedarà a la butxaca i tot el que ens vagi arribant aquests 4 dies finals que ens queden serà íntegrament invertit a la diada del bateig, oferint millors espectacles i serveis!!

1000 gràcies a tothom una vegada més!! Tan aviat s'esgotin els dies ens posarem en contacte amb tots vosaltres per a obsequiar-vos amb tot el promès.

Salut i Castells!

5€
13 backers

Diploma digital (que s'enviarà al vostre correu) + Nom a una pancarta que s'exhibirà el dia del Bateig + Enganxina de la colla.

10€
22 backers

Diploma digital (que s'enviarà al vostre correu) + Nom a una pancarta que s'exhibirà el dia del Bateig + Enganxina de la Colla + Iman de la Colla

25€
57 backers

Diploma digital (que s'enviarà al vostre correu) + Nom a una pancarta que s'exhibirà el dia del Bateig + Enganxina de la Colla + Iman de la Colla + Samarreta de la Colla

25€
1 backer

Empresa Col·laboradora de la Colla (1 any). Nomenament a la pàgina web + Enganxina amb l'eslògan: "Jo col·laboro amb Xiqüelos i Xiqüeles del Delta"

30€
19 backers

Diploma digital (que s'enviarà al vostre correu) + Nom a una pancarta que s'exhibirà el dia del Bateig + Enganxina de la Colla + Iman de la Colla + Motxilla de la Colla

35€
0 backers

Nom Empresa Col·laboradora de la Colla (1 any) + Logo i Nomenament a la pàgina web + Enganxina amb l'eslògan: "Jo col·laboro amb Xiqüelos i Xiqüeles del Delta"

50€
8 backers

Diploma digital (que s'enviarà al vostre correu) + Nom a una pancarta que s'exhibirà el dia del Bateig + Enganxina de la Colla + Iman de la Colla + Mocador amb l'escut de la Colla.

100€
4 backers

Diploma digital (que s'enviarà al vostre correu) + Nom a una pancarta que s'exhibirà el dia del Bateig + Enganxina de la Colla + Iman de la Colla + Camiseta de la Colla + Mocador amb l'escut + Motxilla de la Colla.

100€
4 backers

Empresa Col·laboradora de la Colla (1 any). Nomenament EN GRAN a la pàgina web + Logo en GRAN a la web + Enganxina amb l'eslògan: "Jo col·laboro amb Xiqüelos i Xiqüeles del Delta"+ Fotografia de la Colla dedicada i emmarcada per al seu local

250€
4 left (of 5)

Pilar de 4 on prefereixis. (Limitat Montsià i Baix Ebre) + Mocador de la Colla emmarcat i dedicat.

350€
1 left (of 2)

Demostració o taller casteller on prefereixis. (Limitat Montsià i Baix Ebre) + Mocador de la Colla emmarcat i dedicat.

500€
3 left (of 3)

Nom o logo com a patrocinador oficial de la colla castellera durant dos anys. Aquest nom o logo es plasmarà a la Web, Xarxes Socials, cartells... + Fotografia oficial del bateig dedicada i emmarcada.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings