❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta

El blanc no està malament, quedem afavorits. Però a la gent d'estes terres sempre li ha quedat millor el blau: un blau que ens va unir a tots per a treballar junts i assolir un front comú, igual que l'esperit del món casteller. Per això tenim ganes de lluir-lo.Volem batejar-nos de Blau Delta.

Albert Delta

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
130
Aportaciones
4.105€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, nascuts el desembre del 2012 i fundats l'1 de març del 2013, intentem difondre esta expressió de la cultura popular a unes terres on avui en dia no existeix res semblant: el delta de l'Ebre.

Després d'uns mesos funcionant i fent les primeres actuacions, ara el següent pas és batejar-nos amb l'ajut de les nostres colles padrines: els Castellers de la Sagrada Família i els Nens del Vendrell.

El nostre projecte consisteix en que el cap de setmana del bateig puguem oferir al territori no només l'actuació sinó també concerts, sopars populars i més actes de cultura popular.

Samarreta Commemorativa del Bateig, (col·laboracions de 25€ i 100€)

Xapes, motxilles i resta de regals oferts amb les aportacions

Els fons recaptats en el projecte es destinaran a:

-pagar el sopar popular a tothom qui col·labora amb la diada Castellera, siguen amics de les diferents colles o propis castellers.

Foto de Colla, 21 de juliol del 2013, la Ràpita

  • ajudar les nostres colles padrines amb el seu transport, ja que fan l'esforç de venir des de molt lluny desinteressadament, cosa que els hi hem d'agraïr.

  • poder muntar bé la jornada festiva, que serà oberta (igual que la diada) a tota persona externa als castells que tingue ganes de gaudir de la festa, que serà oberta i gratuïta.

Les recompenses s'entregaran el dia del bateig (5 d'octubre). Si no t'és possible allargar-te fins a Amposta este dia podries vindre a buscar-ho a un assaig o t'ho faríem arribar per correu

Dinar de germanor

Primer 4d6, 21 de juliol del 2013, Plaça del Coc, la Ràpita

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Ho hem aconseguit!!!

Ho hem aconseguit i ho hem passat!!!

Agrair a tots aquells que han compartit i col·laborat només motivats per fer feliç a un grup de gent molt il·lusionat, fomentar la cultura castellera al Delta i pujar amunt una nova colla.

Gràcies, gràcies i mil gràcies!!

Ara resulta que ens hem passat i tot!! Però no patiu, res es quedarà a la butxaca i tot el que ens vagi arribant aquests 4 dies finals que ens queden serà íntegrament invertit a la diada del bateig, oferint millors espectacles i serveis!!

1000 gràcies a tothom una vegada més!! Tan aviat s'esgotin els dies ens posarem en contacte amb tots vosaltres per a obsequiar-vos amb tot el promès.

Salut i Castells!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies