❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festa Major de la URV. La teva!

Tots tenim dret a una Festa Major! Després de tants anys veient com altres universitats gaudeixen de la seva festa major, el CEURV ha decidit organitzar la Festa Major URV 2013. La nostra intenció és organitzar una setmana que faci història, amb una barreja de cultura i diversió i oberta a tots!

Consell d'Estudiants URV

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
10
Aportaciones
175€
De 6.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

IDEA

La Festa Major de la Universitat Rovira i Virgili neix com un conjunt d'activitats culturals que organitza per primera vegada el Consell d'Estudiants de la URV. Aquest esdeveniment, pretén la combinació harmònica de l'oci, l'esport, la cultura i la formació de l'estudiant a través d'unes activitats que s'estendran al llarg d'una setmana i s'efectuaran els diversos campus que té la Universitat en la província de Tarragona.

La Festa Major està programada per celebrar-se del 30 de setembre al 4 d'octubre, ja que es tracta de l'època amb més afluència d'estudiants a la universitat durant tot el període acadèmic.

El prototip del projecte està format per un seguit d'activitats, que es duran a terme al llarg de tota la setmana. A més, durant el mes de setembre, es durà a terme la distribució de productes personalitzats, com gots, samarretes, xapes i bolígrafs amb el disseny guanyador del concurs.

I LA FESTA? QUÈ TINDREM...?

Un concurs de grups de música!

En aquest concurs participaran tots aquells grups t que hagin presentat la sol · licitud. La participació en el concurs estarà premiada! Els concerts es faran durant tota la setmana i el concurs el guanyarà aquell grup de música que hagi aconseguit més puntuació.

Us agraden les nits de cinema?

La Festa Major de la URV també tindrà una activitat basada en la projecció de diverses pel · lícules d'estils diferents. En aquest esdeveniment, es preveu tant una promoció cultural i audiovisual, acompanyada de bona companyia, beguda i crispetes. Les pel·lícules que es projectaran seran les més votades, així que no oblidis passar-te per la pàgina web per votar la que més t'agradi!

Una macro.. què?

Què seria d'una Festa Major Universitària sense una macrofesta la nit de dijous? Una nit inoblidable amb bona música de part d'una de les emissores més importants del país. Photocall, dancers, obsequis i moltes sorpreses més!

Escolta música!

El concert de l'orquestra i orfeó de la URV té com a objectiu fomentar la cultura i la pràctica musical, impulsant la projecció social de la música i donant a conèixer entitats i grups de la universitat.

Una nit de revetlla amb l'Orquestra Girasol!

L'Orquestra Gira-sol serà l'encarregada de fer de divendres la nit més divertida! Ballarem i cantarem al so de les seves cançons. No obstant això, si et quedes amb ganes de festa, un grup de DJ's s'encarregaran de fer-te ballar fins que surti el sol!

Conferències de docents i personalitats de rellevància social!

Les conferències tindran com a objecte temes d'actualitat i d'interès per a la societat en general, per tal de donar una perspectiva especialitzada dels temes a tractar. Alguns dels ponents convidats seran Arcadi Oliveres, Cristina Almeida, Jesús Lizcano, Miquel Duran Portas, ...

La cursa d'orientació!

Organitzada conjuntament amb Esports URV, serà una competició en la qual podran participar tant els membres de la comunitat universitària com a persones externes a la URV. Uns sis quilòmetres de proves, tant per amateurs com experts, amb premis per categories i la ciutat nocturna de Tarragona com a escenari!

El dinar de germanor

Un esdeveniment que suposarà la convergència del públic de la Festa Major per fer un dinar multitudinari combinat amb actuacions musicals i espectacles d'oci. Un entrant, paella, postres i beguda acompanyats d'una bona xaranga per acabar el dinar i una festa castellera per estrènyer llaços i fer baixar el banquet.

Fes esport en companyia!

Durant la setmana de la Festa Major es faran competicions de futbol sala, bàsquet i volei-platja. Inscriu-te amb els teus amics i companys de classe! Hi haurà guardons i premis pels millors!

Festa Major Solidària

Qui diu que una Festa Major no pot ser solidària? Durant la setmana de la Festa Major farem un gran recapte d'aliments habilitant diversos punts de recollida a tots els Campus de la URV. A més, en cas que tinguem beneficis, gran part d'aquests es destinaran a ajuts a estudiants amb dificultats econòmiques.

**Tots tenim dret a una Festa Major! Després de tants anys veient com altres universitats gaudeixen de la seva festa major, la URV ha decidit organitzar la seva, amb l'objectiu de crear un esdeveniment cultural que apropi la comunitat universitària i els ciutadans en general.

La nostra intenció és organitzar una setmana que faci història, amb una barreja de cultura i diversió i oberta a tots!**

Totes aquestes activitats, no es poden dur a terme amb el pressupost de què gaudeix el Consell d'Estudiants de la URV actualment. Així, us demanem la vostra col · laboració per organitzar aquest esdeveniment tan important per a nosaltres i en el qual hem dipositat tota la nostra il · lusió i ganes.

La Festa ha desencadenat un gran entusiasme entre tots els que participem. No cal dir que tothom està convidat! Entre tots podrem fer possible la celebració de la nostra Festa Major!

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les teves aportacions són molt importants per nosaltres! A través d'aquestes assumirem gran part de la inversió inicial que haurem de fer: infraestructures necessàries per la Festa com els equips de so-llum i els sanitaris, pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil, premi del concurs de música, adquisició de productes de les Festes, pagament dels serveis de protecció i d'assistència mèdica, pagament dels honoraris dels conferenciants i pagament de les actuacions de l'orquestra de versions, entre d'altres.

CALENDARI

La Festa Major de la URV s'organitzarà durant els dies 30 de setembre a 4 d'octubre de 2013.

Les recompenses es lliuraran a partir del dia 2 de setembre. Durant els dies 2 a 26 de setembre, s'habilitarà la seu del Consell d'Estudiants i la Botiga de la URV com a punts de recollida de les recompenses. No obstant, a partir del 23 de setembre fins al 4 d'octubre, s'instal · larà una carpa de la Comissió d'Organització que servirà com a punt alternatiu per a la recollida de recompenses.

CONTRIBUEIX A FER LA FESTA MAJOR DE LA URV. CONTRIBUEIX A FER LA TEVA FESTA!

SOBRE NOSALTRES

Més info a www.urv.cat/consellestudiants. Segueix-nos a Twitter i Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Moltes gràcies!

Moltes gràcies als mecenes que creuen en la Festa Major URV i han apostat en nosaltres ajudant-nos amb els seus compromisos d'aportació. No obstant això, necessitem que la resta us sumeu al projecte! Et necessitem per fer realitat la Festa Major URV.

Recorda que no fas un pagament instantani, sinó un compromís de pagament. Així doncs, només pagaràs si arribem al nostre objectiu de finançament.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies