❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Donem vida a la sardana, símbol del nostre país

Arenys de Munt, Capital de la Sardana 2013, busca organitzar més de 100 actes per a tots públics a través dels quals es vol impulsar i reconèxer la cultura catalana i en especial la sardana. Hi haurà concerts, ballades populars, exposicions, sortides arreu del país, aplecs i concursos sardanistes...

Capital de la Sardana

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
17
Aportaciones
495€
De 15.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Arenys de Munt, Capital de la Sardana 2013, busca organitzar més de 100 actes per a tots públics a través dels quals es vol impulsar i reconèxer la cultura catalana i en especial la sardana. Hi haurà concerts, ballades populars, exposicions, sortides arreu del país, aplecs i concursos sardanistes...

Aquest projecte neix arran de la proclamació oficial feta el mes d’abril de 2012, al Palau Marc de la Generalitat, del poble d’Arenys de Munt com la Primera Capital de la Sardana. Aquest esdeveniment es desenvolupa des del març de 2013 fins al març de 2014.

Quan es va produir el nomenament, ho vam valorar com una gran oportunitat de continuar mostrant-nos, com a poble d’Arenys de Munt, al País amb tota la nostra capacitat d'organitzar esdeveniments que sacsegen, que remouen i que ens projecten, com a poble i com a nació, cap al futur. Vam pensar que teníem la gran oportunitat de demostrar que idear i organitzar la Consulta per la Independència de la Nació Catalana, una consulta que va ser seguida per més de 550 municipis i que ha situat el nostre país en l'escenari polític actual, en què estem molt a prop del màxim repte al qual pot aspirar qualsevol poble, que és aconseguir la seva llibertat, no va ser flor d'un dia, ni va ser casualitat. Sinó que va ser producte de l'enginy, de la imaginació, del treball i de l'esforç de persones del nostre poble.

En aquest nou projecte de la Capital de la Sardana, que engega el món sardanista per renovar-lo, modernitzar-lo, impulsar-lo i projectar-lo de cara al futur, s’integren les sardanes amb tota la nostra cultura popular i tradicional.

Aquest conjunt d’activitats que tindran lloc a Arenys de Munt en el període d’un any, s’estan programant des de la col•lectivitat: les entitats locals han designat representants, la ciutadania s’hi ha implicat a títol personal, el govern municipal juntament amb la unió de tres organismes promotors de la sardana (Federació Sardanista de Catalunya, Unió de colles sardanistes i Obra del Ballet Popular) garantirà la participació de tot el món sardanista de la nostra nació. La coordinació de tots plegats, amb el Comitè Organitzador de la Capital de la Sardana, ha de fer possible els següents

OBJECTIUS
• Ampliar la difusió, el conreu i el prestigi social de la Sardana, com a símbol identitari pròpiament català.
• Promoure la Cultura popular i de carrer, mitjançant la inclusió de totes les manifestacions artístiques que conformen la nostra identitat nacional: esbarts dansaires, correfocs i diables, trabucaires, castellers, gegants i capgrossos, puntaires, batucades, música de cobla ...
• Promocionar i projectar Arenys de Munt com a Capital de la Sardana a la Nació Catalana.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

La Capital de la Sardana pretén moure i implicar un munt de gent, entre artistes, organitzadors, voluntaris i, sobretot, públic per gaudir del màxim ventall possible dels aspectes relacionats amb la sardana i la cultura popular catalana. Per això caldrà una bona estratègia de comunicació, publicitat i difusió i màrqueting.

El pressupost, que es troba al voltant dels 200.000 euros, inclou les eines per a aquestes campanyes de comunicació i màrqueting, així com els honoraris d’artistes i participants, les contractacions de serveis diversos, el pagament de premis de concursos, l’adquisició d’obsequis per a tercers.

Els ingressos provindran de diverses fonts: tot i que hi ha una part que provindrà, probablement, d’organismes oficials als quals s’ha demanat suport econòmic, aquesta és minsa i la resta es compta que s’obtingui del micromecenatge, de la venda d’entrades per a alguns dels concerts, amb preus populars, i el benefici provinent de la venda de productes de marxandatge.

LES RECOMPENSES

Samarreta Capital de la Sardana Arenys de Munt 2013 + Gorres Capital de la Sardana

Estoig amb ampolla de cava Capital de la Sardana amb xapa de col·lecció i dues copes de vidre gravades a mà

'Sardana' Gravat calcogràfic numerat de l’artista Perejaume

CALENDARI

Des del passat 16 de març, dia de l'acte inaugural, s'estan realitzant activitats quasi cada cap de setmana. Aquest projecte de micromecenatge es presenta per tal de donar continuïtat al programa previst, que acabarà el mes de febrer del 2014.

Podeu fer el seguiment dels actes en el llistat d'activitats

Les recompenses es podran entregar a partir del dia 23 d'Agost.

Ens podeu trobar al nostre web: www.arenysmuntcapitalsardana.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Capital de la Sardana

    Capital de la Sardana
    Autor/a

    más de 10 años

    Bon dia, per a nosaltres no hi ha cap problema, si voleu, podeu formular les preguntes per email o si preferiu venir, hauria de ser un dijous, matí o tarda. Podem seguir en contacte a [email protected]

  • Carmen

    Carmen

    más de 10 años

    Bon dia,

    Som estudiants de la Universitat de Girona, estem realitzant un estudi sobre com afecten les noves tecnologies a diverses entitats culturals per tal de fer difusió de les seves activitats.

    Voldríem concertar una entrevista amb vostés

    Gràcies

  • Capital de la Sardana

    Capital de la Sardana
    Autor/a

    más de 10 años

    Moltes gràcies per la idea, ja hem afegit una aportació de 5€.

  • Manel

    Manel

    más de 10 años

    Sincerament, haurieu d'afegir la possibilitat de donar quantitats menors a 15€. Afegiu 1, 3, 5, 10 euros!

  • Capital de la Sardana

    Capital de la Sardana
    Autor/a

    más de 10 años

    Bon dia, si no et dona l'opció de pagar amb Paypal és que no es deu poder fer-ho. Això no depen de nosaltres, és Verkami qui decideix la forma de pagament.

    Gràcies.

  • Joan Pere Romeu

    Joan Pere Romeu

    más de 10 años

    Vull fer una aportació. Aquesta merda no té paypal o sóc jo que estic empanat? Visca catalunya!

  • Capital de la Sardana

    Capital de la Sardana
    Autor/a

    más de 10 años

    Bon dia, hem vist que ja ho has trobat, de totes maneres, per a deixar-ne constància, la recompensa de 35€ és la primera amb l'estoig de cava i les copes.

    Moltes gràcies per la teva aportació.

  • Emi Escuder

    Emi Escuder

    más de 10 años

    M'agradaria participar, la pregunta es, quant hauria d'aportar per l'estoig del cava i les copes?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies