❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Construcció del Griu, figura d'imatgeria festiva per a infants

Creació del Griu dels Diables del Mercadal Infernal. Primera bèstia de foc infantil de Sant Andreu

Categoría

Creado en

0
segundos
34
Aportaciones
1.000€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte consisteix en la creació de la primera bèstia de foc infantil de Sant Andreu. La bèstia de foc que ha projectat Diables del Mercadal Infernal és un Griu.
El griu, grif o grifó és una criatura mitològica molt ferotge i perillosa. Els grius tenen el cap i les potes davanteres d'àliga gegant, amb plomes daurades, urpes esmolades i un bec ganxut. Les musculoses potes del darrera i la cua són de lleó. Tradicionalment, el lleó ha estat sempre el rei dels animals terrestres i les àligues són els més majestuosos de tots els ocells. El griu reunia, per tant, les millors característiques de cada un. Era, al mateix temps, rei de la terra i rei del cel, per això se'l considerava un animal noble.

Grifons és el nom que reben els diables petits de la Colla de Diables del Mercadal Infernal. Els Grifons seran els portadors del Griu, ajudats sempre per diables adults, i també la comitiva que l'acompanya (que en un futur no només inclourà tabalers sinó també grallers). El Griu tindrà un ball de protocol propi per als actes solemnes acompanyat de la seva música.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners obtinguts es destinaran integrament a la compra dels materials per a la construcció del Griu (maquetes, motllos, resines, fibra de vidre, ...). Alguns integrants de la colla, dirigits per un expert en la construcció de figures d’imatgeria festiva, seran els constructors del Griu. Tot i que aquet fet suposa una important dedicació d’hores redueix considerablement el cost total del projecte. La resta del cost del projecte serà finançat per aportacions dels socis de la colla.

CALENDARI

Hem començat la construcció del Griu durant el mes de juliol i tenim previst acabar-lo a final d’any.

Entregarem les recompenses durant la Festa Major de Sant Andreu (primera setmana de desembre).

VÍDEO DELS GRIFONS

VISITANS A

Plana web
Facebook
Twitter
Google+
Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Aportació directe a compte corrent

Si us és més senzill o creieu que algú li pot ser més senzill fer una aportació directe al compte corrent de la Colla aquí el teniu: 0081 7010 52 0001593967

Un cop fet el ingrés no oblideu d'enviar-nos un correu electrònic a: [email protected] informant-nos de l'ingrés i especificant quin nom voleu que posem a dins del Griu. Nosaltres farem l’ingrés a Verkami en nom vostre.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies