❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Concert Homenatge a Maria del Mar Bonet

Després d’aquests 40 anys d’història, l’Orfeó planteja uns reconeixements anuals a personalitats del món cultural i musical amb un perfil coincident al nostre. En aquesta edició, l’admiració que professem envers Maria del Mar Bonet ha estat clau per voler fer un homenatge ben sentit i dinàmic.

ORFEÓ D'ALDAIA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
135
Aportaciones
2.120€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Després d’aquests 40 anys d’història, l’Orfeó d'Aldaia planteja uns reconeixements anuals a personalitats del món cultural i musical amb un perfil coincident al nostre.

En aquesta edició, l’admiració que professem envers Maria del Mar Bonet ha estat clau per voler fer un homenatge ben sentit i dinàmic.

L’Orfeó ha creat un espectacle on mescla música culta, música tradicional, música d’autor, poesia, dansa i mitjans audiovisuals i en el qual estarà acompanyat per l'actriu Gemma Taberner, el contacontes Llorenç Giménez, el grup Bajoqueta Rock, Paco Muñoz, el cantaor Toni Guzmán, el dolçainer Eduard Navarro, el director i realitzador Jaume Bayarri, el pianista Fernando Taberner, la soprano Saray García i els percussionistes Francisco Sanchis i Raül Martín. L'acte serà conduït per la periodista*Clara Castelló* i el poeta Francesc Rodrigo.

A més del reconeixement a la figura de Maria del Mar Bonet, l’Orfeó d'Aldaia vol oferir un concert difícilment programable al País Valencià.

Els recordatoris al gran poeta Vicent Andrés Estellés i la compositora Matilde Salvador -encara hui desconeguts per a molts valencians-, així com la necessitat d’un constructivisme cultural en positiu i valencianista ens animen a crear un concert que pretén ser un punt d’encontre entre gent de diferents mons amb uns mateixos objectius i interessos.

La fusió dels mil·lenaris cants de batre tradicionals amb la música d’Òscar Esplà, la Muixeranga d’Algemesí amb la música renaixentista de la Follia, la música rock amb les cançons tradicionals, les obres dels millors compositors del segle XX i les cançons d’autor definiran un espectacle divertit i dinàmic que agradarà a tothom i agruparà diferents vessants d’una mateixa línia cultural.

El concert serà el dimecres 31 de juliol, 23h, al TAMA (Teatre-Auditori Municipal d’Aldaia) on l’Ajuntament d’Aldaia hi col·labora amb la seua cessió.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

La recaptació anirà destinada íntegrament a les despeses ocasionades pel lloguer d’instruments, desplaçaments, material de producció, enregistrament, etc. Tots els artistes i tècnics hi participaran altruistament. En cas de superar el pressupost, els diners seran destinats a la publicació del pròxim número de la revista A contratemps on apareixerà el nom de tots els col·laboradors.

ENTRADES

L'entrada és gratuïta. La gent que col·labora fent les aportacions amb el Verkami. Tindrà l'entrada reservada i per tant no haurà de fer cua.

CALENDARI

Fins al 28 de juliol hi podràs fer la teua aportació. Les recompenses podràs arreplegar-les el mateix dia concert. El material fotogràfic i alguns dels productes seran enviats a la teua adreça en un màxim de 20 dies després de la seua realització.

VOLS CONÉIXER-NOS MILLOR?

L’Orfeó d’Aldaia està compost actualment per una seixantena de cantants. Ha guanyat nombrosos premis en certàmens corals com Egea de los Caballeros, Sagunt, Torrevella i Cocentaina. Ha cantat, entre moltíssimes altres, Ernani de Verdi, La Vida Breve de Falla, Novena Simfonia de Beethoven, Rèquiems de Mozart i Fauré, Carmina Burana d’Orff, Daphnis et Chloé de Ravel o El Pessebre de Pau Casals. Ha estrenat obres de nombrosos compositors valencians i ha actuat a França, Itàlia i Holanda.

Si vols conéixer-nos millor visita el nostre web www.orfeoaldaia.org , el nostre facebook i al Twitter @Orfeoaldaia.

Ací et deixem l’enllaç d’una activitat ben divertida, el flashmob que vam realitzar al proppassat octubre Flashmob Carmina Burana Orfeó d'Aldaia Esperem que t’agrade la proposta i vulgues col·laborar-hi amb nosaltres.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • col.lectiu joan morral

    col.lectiu joan morral

    más de 10 años

    Com va anar el concert, els que varem col.laborar i erem fora no sabem gaire coses. Pengeu alguna cosa al Verkami del concert. Gràcies.

  • antonio contreras

    antonio contreras

    casi 11 años

    Empar gracias por la explicacion,

  • ORFEÓ D'ALDAIA

    ORFEÓ D'ALDAIA
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Antonio, con esa frase nos estamos refiriendo a las diferentes tendencias musicales como el Rock, el Pop, la música tradicional, la música coral etc que pocas veces tienen la oportunidad de unirse en un mismo escenario aunque muchos de esos grupos compartan unos mismos intereses culturales. Creemos que es una oportunidad excelente de crear un concierto divertido, simpático, creativo y comprometido. Esperamos que te guste la propuesta.

  • Antonio Contreras

    Antonio Contreras

    casi 11 años

    que no daria yo por hablar y expresarme en correcto valenciano?que quieres decir con , punt d,encontre entre gent de diferents mons amb uns mateixos objectius i interessos.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies