❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rocu, i el mar dels invisibles

És un conte musicat que vol fer homenatge als últims animals en perill d’extinció que sobreviuen al Mediterrani i que per seguir existint s’han d’amagar optant per la invisibilitat posant en perill la pervivència de la seva espècie.

IntrèpidBus

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
176
Aportaciones
7.265€
De 6.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ROCU, I EL MAR DELS INVISIBLES es tracta del nou projecte d'IntrèpidBus.

I DE QUÈ VA?

L’encontre entre MEDA, una tortuga que ha perdut l’esperança de trobar algú de la seva espècie, i ROCU, un nen que s’avorreix estant de vacances en un hotel de la costa, és l’inici de la nostra història.

El vailet i la tortuga iniciaran plegats un viatge submarí, recorrent els racons més recòndits del mar, més enllà de tresors i sirenes, amb l’objectiu de trobar els familiars de MEDA que, juntament amb els darrers exemplars d’altres espècies marines en perill d’extinció, resten amagats per por a ser capturats per l’home i desaparèixer del mar per sempre més. Amb l’ajuda de MEDA*, **ROCU els encoratjarà a vèncer la por i a sortir del seu amagatall per anar a buscar una parella amb la que puguin tenir canalla i aconseguir així preservar la diversitat marina.

Lluny de ser un conte trist, el viatge meravellós de ROCU i la tortuga MEDA estarà carregat d’humor i fantasia, alhora que contribuirà a la sensibilització sobre del desastre ecològic que viuen els nostres mars i sobre la situació de marginalitat a la que es veuen avocats determinats grups socials i animals.

A QUIN PÚBLIC VA ADREÇAT I QUIN FORMAT TÉ?

“Rocu, i el mar dels invisibles“, és un conte recomanat pels més petits de la casa per ser llegit, escoltat, cantat, representat, ballat o el que vulgueu.

Es tracta d’un llibre en català, de 17x17cm, 36 pàgines, amb tapes dures, que inclourà un cd amb músiques de cadascun dels animals que anirem coneixent al llarg de conte. La impressió anirà a càrrec de “El tinter “ garantint l’ecoedició.

I QUI HI PARTICIPA A " ROCU, I EL MAR DELS INVISIBLES "?

En aquesta ocasió IntrèpidBus té el plaer de comptar amb Aleix Aguilà (escrivint i il.lustrant) Maria Beitia ( il.lustrant i escrivint) amb Nuri Total composant i posant veu a les músiques del conte i Tomàs Feres a la producció musical. A la comunicació Helena Moliné de La mama, teatre i comunicació.

Comptem també amb l'assessorament tècnic de biòlegs de la Fundació Mar

A QUÈ DESTINAREU ELS DINERS?

Destinarem les vostres aportacions a la producció, creació, maquetació, impressió, promoció, gravació i distribució del conte.

I QUAN PODREM DISPOSAR DE LES NOSTRES RECOMPENSES?

Entre Octubre i Novembre del 2013 tindrem el conte/cd finalitzat.

I COM ENS LES ENTREGAREU?

Per celebrar el naixement d'en "Rocu, i el mar dels invisibles" farem una festa a on hi actuarà Nuri Total, autora de les músiques, i on repartirem les vostres recompenses.

En el cas de què no hi pugueu assistir us enviarem la vostra recompensa per correu postal.

D'ON VENIU IntrèpidBus?

El nostre primer projecte va ser el conte de L’Eriçó Bru; un conte infantil (escrit per Anna Musons, il•lustrat per Maria Beitia i produït per Marc Grau), acompanyat d’una web d’accés lliure (on s’hi poden trobar un munt de jocs), i d'un cd amb músiques creades per Xerramequ Tiquismiquis ( Marc Serrats i Marc Grau ) amb la col•laboració d'altres músics i cantants.

La primera edició autofinançada del conte de L’Eriçó Bru , publicada el desembre de 2010, tingué una molt bona acollida, i un cop exharits tots els exemplars, vam imprimir-ne la segona edició amb tapa dura i traduccions en diferents idiomes.

Inspirat en el conte de l’Eriçó Bru la Companyia Xerramequ TiquisMiquis ha creat l’espectacle “Les musiquetes de l’Eriçó Bru” que actualment està de gira per teatres de Catalunya.

El nostre segon projecte, tres petites històries infantils, “Lua, històries per dormir “ escrit per Natàlia Gejo, il.lustrat per Maria Beitia, produït per Marc Grau i amb músiques de Xerramequ Tiquismiquis. Igualment acompanyat amb una web d’accés lliure plena de continguts extres.

Vàrem poder tirar endavant el projecte “Lua, històries per dormir“ gràcies a un munt de mecenes que ho van fer possible i a una campanya a Verkami molt satisfactòria.Així doncs, i més encara després de la nostra experiència amb Verkami, creiem fermament en el micromecenatge com a eina de finançament dels nostres projectes, ja que gràcies a la implicació dels nostres petits/grans lectors, podem dur-los a terme amb total llibertat creativa.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • IntrèpidBus

    IntrèpidBus
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Ferran,

    no hace falta ninguna invitación y estaremos encantados de que vengais.

    un abrazo

    IntrèpidBus

  • FERRAN CASES

    FERRAN CASES

    más de 10 años

    El viernes 29 me gustaría asistir a la presentación, somos 2 personas, hace falta alguna invitación?

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies