❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

SMS il·lustrat

32 creatius visuals humitegen els seus pinzells per crear 55 il·lustracions inspirades en la poesia eròtica de Marta Pérez i Sierra.

Marta Pérez i Sierra

A project of

Created in

0
seconds
88
Patron
3.060€
From 2.800€
Contribute to the project
View project in Castellano

Moltes gràcies a tots i totes! Hem aconseguit l'objectiu! Si arribem a 3200€, podrem fer una edició més gran. Us animeu?

Trenta-dos creatius visuals il·lustren poemes del llibre "Sexe Mòbil Singular, SMS" de Marta Pérez i Sierra.
Reprenem el projecte per aconseguir el finançament necessari per fer un llibre d'il·lustracions de poemes eròtics. Aquest cop hem baixat el llistó, menys exemplars, menys despeses... Però hem pujat l'esforç, el compromís i la dedicació. Trobareu una maquetació acurada i una traducció impecable, així com les il·lustracions i poemes que composen el llibre.

Sexe Mòbil Singular, SMS il·lustrat és un projecte que pretén difondre la poesia eròtica i relacionar-la amb diferents disciplines artístiques, com ara la pintura, la música, el teatre i el ball.

Trenta-dos creatius visuals hi han dit la seva amb el seu llapis. Són: Anna M. Almirall Germain, Carme Brines, Carme Rosanas, Cristina Girol, Cristina Valles, Daniela Violi, Edgar Ramírez, Grey Garlanda, Ignasi Riembau, Jali (José Labari), Joan Aregall, Joan Codina, Lola Ballbé, Lusmore Dauda, Majo (M. José Valiño), Maria Marcili, Maria Tarragó, Mariona Sánchez, Marite Evaristo, Mireia Rossell, Montse Artal, NicO (José Nicolás Sánchez), Núria Téllez, Pere Cabaret, Pi Piquer, Pitu Álvarez, Rosa M. Arrazola, Sali (Núria Saladrigas), Sílvia Tenllado, Toni Tur, Xisco Cabrer i Yoshi Sislay.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

A l'edició del llibre a càrrec de l'editorial Cims.

CALENDARI

El procés del llibre ja està acabat. Un cop finalitzi la campanya en dues o tres setmanes farem un vernissatge on entregarem els llibres i les recompenses a qui es pugui acostar. Tots les mecenes que no puguin assistir-hi ho rebran per correu ordinari.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

6 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Marta Pérez i Sierra

  Marta Pérez i Sierra
  Author

  about 6 years

  Hola, Josep
  Moltes gràcies, ho tindré en compte per una altra ocasió, perquè el llibre ja està imprés.
  Salutacions
  Marta

 • josep

  josep

  about 6 years

  Hola bon dia
  La nostre proposta de col.laboració és imprimir el seu llibre a la nostre empresa d'arts gràfiques INOM,S.A., amb un important decompte sobre pressupost.
  Si els interessa ens poden contacatar a: josep@inomsa.com, 610403672.
  Gràcies

 • Carta Gráfica

  Carta Gráfica

  over 6 years

  Gracias por su atención !!

 • Marta Pérez i Sierra

  Marta Pérez i Sierra
  Author

  over 6 years

  Buenas tardes Juan José, en futuros proyectos ya me pondré en contacto contigo.
  Muchas gracias
  Marta

 • Carta Grafica

  Carta Grafica

  over 6 years

  Buenas tardes
  Soy Juan José Franco de Carta Gráfica, dedicada a la impresión de libros y posicionamiento en redes sociales , blogs, tiendas online…….
  Nos ofrecemos para presupuestar futuros proyectos.
  Un saludo,

  www.imprentacartagrafica.com

 • Montserrat Artal

  Montserrat Artal

  over 6 years

  que i com, s'ha de fer per encarregar el llibre?

#02 / Dimecres, 23 d'octubre a les 20h

Mentre a l'editorial Cims segueixen treballant en el nostre SMS il·lustrat, amb il·lusió i professionalitat, nosaltres preparem la presentació del llibre, que es farà el proper dia 23 d'octubre a la Sala Fènix

En Pere Cabaret ens dirigeix!

La Joana Cortils, en Jordi Manuel, en Joan Opi i jo endinsats en la interpretació dels poemes.

#01 / S'endarrereix la publicació del SMS il·lustrat


Foto: les primeres proves

Benvolguts mecenes
Gràcies a la vostra col·laboració i suport el llibre ja és al forn, però... a fi d'aconseguir una publicació de més alta qualitat l'editor i jo hem triat un camí una mica més lent.
Desitjo no endarrerir-ho massa, però no està a les meves mans.

Us demano disculpes per les molèsties que us pugui ocasionar.

Gràcies!
Marta

10€
3 backers

Lot de 15 postals, reproduccions de les il·lustracions.

20€
45 backers

LLIBRE + El teu nom als agraïments del llibre + Lot de 10 postals.

30€
16 backers

2 LLIBRES amb dedicatòria personalitzada de l'autor + El teu nom als agraïments del llibre

50€
17 backers

3 LLIBRES amb dedicatòries personalitzades si es desitja + El teu nom als agraïments del llibre + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra

100€
6 backers

5 LLIBRES amb dedicatòries personalitzades si es desitja + El teu nom als agraïments del llibre + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra + Lot de 10 postals + 1 exemplar del llibre de relats “I demà, l’atzar” de Marta Pérez i Sierra (fins que s'esgoti stok).

200€
1 backer

8 LLIBRES amb dedicatòries personalitzades si es desitja + El teu nom als agraïments del llibre + 1 il·lustració, a triar, en cartró ploma amb dedicatòria de l’autor + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra + Un exemplar del llibre de poemes boCins de Marta Pérez i Sierra + Lot de 10 postals.

500€
0 backers

20 LLIBRES + El teu logo destacat com a coproductor del llibre a la pàgina de crèdits + 3 il·lustracions, a triar, en cartró ploma, amb dedicatòria de l’autor o autora + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra + Presentació del llibre a càrrec de l'autora al lloc a escollir pel mecenes.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings