❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Reformant la Sala Els Carlins. Nou pont de llums.

Des de la Sala Els Carlins estem treballant des de fa anys per actualitzar aquest espai cultural de la ciutat de Manresa. Ara ens cal fer un pas més i substituir l'antic pont de llums del teatre per un de modern, i sobretot més segur. Ajuda'ns i podrem mantenir aquesta sala viva durant molt de temps

SALA ELS CARLINS

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
4.250€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Des de la Sala Els Carlins estem treballant des de fa anys per actualitzar aquest espai cultural de la ciutat de Manresa. Ara ens cal fer un pas més i substituir l'antic pont de llums del teatre per un de modern, i sobretot més segur. Ajuda'ns i podrem mantenir aquesta sala viva durant molt de temps.

La Sala Els Carlins és un equipament cultural situat al cor del barri Antic de Manresa, una zona molt mancada d'activitats i equipaments que frenin la degradació del barri.

Des de l'any 1903 aquest espai ha estat el centre de nombroses activitats culturals de la ciutat, i encara avui dia, els Tallers de teatre per a joves, les nombroses estrenes de grups no professionals de teatre, en especial del grup de La Sala Els Carlins, o les tradicionals representacions de Pastorets - Patrimoni Immaterial de Manresa des del 2012 - en són referència obligada a la ciutat.

QUÈ VOLEM FER

Aquest espai és propietat des de l'any 2006 d'una entitat sense ànim de lucre, la Fundació Cultura i Teatre, que va poder adquirir de mans privades la totalitat de l'immoble i frenar-ne la degradació.

Ara cal fer un pas més endavant en les obres de reforma de la sala, amb l'objectiu de completar la normativa de seguretat i oferir unes condicions tècniques idònies i segures als grups o companyies que utilitzen el teatre.

La reforma consisteix en substituir el pont de llums actual que penja per sobre de la platea de la sala per un de nou situat en un punt més idoni de la sala. Amb aquest canvi podrem oferir uns resultats millors, i sobretot unes condicions de treball més segures pels tècnics il·luminadors que hi treballin.

El projecte tècnic ha estat confeccionat per l'empresa Fresnel SA, que es farà càrrec de la direcció i execució de l'obra, així com la certificació que requereix un local de pública concurrència.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions ens serviran per poder completar el pressupost de l'obra perquè La Fundació no compta amb cap altra ajuda externa, únicament els estalvis propis que hem pogut fer i la col·laboració de diversos voluntaris que col·laboraran en les feines.

CALENDARI

Els treballs es portaran a terme entre el dia 2 de setembre d'enguany i s'allargaran durant tres setmanes. El primer pas serà desmuntar les butaques actuals per deixar pas a les màquines i les estructures que s'hauran d'instal·lar.

Seguidament es procedirà a col·locar els elements que subjectaran la nova estructura, la col·locació d'aquesta i finalment el desmuntatge del pont de llums vell.

RECOMPENSES

El lliurament de les recompenses es farà en dos moments diferents.

Primer amb un espectacle inaugural el dia 11 d'octubre adreçat als mecenes que han col·laborat.

Aquest muntatge actualment està en fase de concepció però comptarà amb la participació d'artistes manresans.

El segon moment està previst a partir del 15 de desembre amb el lliurament de les entrades de Pastorets per a les representacions dels dies 26 de desembre al 12 de gener de 2014.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies