❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Cultura Up To You: valora, fitxa i participa!

Cultura Up To You és la I Mostra de projectes culturals que té com a objectiu, en base a uns valors de cohesió i participació, donar a conèixer els projectes d'artistes emergents de diferents disciplines. PARTICIPA A LA CULTURA, FES QUE SIGUI POSSIBLE!

Cultura Up To You

A project of

Category

Created in

0
seconds
58
Patron
765€
From 750€
Contribute to the project

QUÈ ÉS CULTURA UP TO YOU?

La iniciativa neix d'un grup d'alumnes del Màster en Comunicació i Producció Cultural de Blanquerna amb la intenció de donar veu a aquells projectes que per diferents motius queden lluny de les cadenes convencionals de producció.

Aquesta difusió es fa a través del bloc Cultura Up To You on pots trobar una selecció de projectes que considerem de qualitat en funció a una sèrie de criteris i valors.

En quina mesura es defensen aquests valors ho pots decidir tu mateix, i també pots deixar el teus comentaris i opinions sobre les diferents propostes.

Els projectes més valorats es presentaran en directe el 15 de juny al Centre Cultural Albareda de Poble Sec a partir de les 18h.

L'entrada a l'esdeveniment serà gratuïta i podràs continuar valorant els projectes que es presentin a través d'un sistema de fitxes.

COM FUNCIONA EL SISTEMA DE FITXES?

L'objectiu essencial de Cultura Up To You es que l'usuari, és a dir tu, et converteixis en productor de l'esdeveniment decidint quins projectes t'agraden més -a través del bloc- i apostant per ells econòmicament a través d'un sistema de fitxes. Cada fitxa equival a 1€ que el dia de la mostra podràs distribuir entre els projectes presentats de la forma que més et plagui.

Som conscients que les aportacions finals per als projectes no seran grans fortunes, però és una manera, entre d'altres, de mostrar interès i animar als artistes a continuar creant i defensant allò que fan.

Com pots aconseguir les fitxes? Tens 2 opcions:

  • a través de la teva aportació a Verkami

  • el mateix dia de l'esdeveniment

Evidentment si adquireixes les fitxes a través de Verkami obtindràs un seguit de recompenses segons la teva aportació.

ELS NOSTRES VALORS

Tal com hem dit, Up To You recolza un seguit de valors intrínsecs de la cultura que tots els projectes defensen en més o menys mesura. Aquests valors són: Creativitat, Participació, Sostenibilitat Social i Econòmica, Diversitat Expressiva i Cohesió Social.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS?

Els diners que aconseguim reunir aniran en la seva majoria als projectes que es presentin el dia 15 de juny, concretament a aquells projectes que tu decideixis. Tant sols un 20% d'aquests diners estan destinats a la producció i a cobrir tota la part de logística i comunicació -si aportes 5€, el 20% és 1€ destinat a producció, etc-.

Les fitxes que aconsegueixis a través de Verkami (o el dia de la mostra) són les que podràs destinar als projectes culturals.

CALENDARI

Fins al 15 de maig hi ha hagut oberta una convocatòria de projectes dels quals n'hem fet una selecció segons els criteris de Cultura Up To You.

El que passa a partir del 15 de maig és, entre altres coses que pots començar a valorar aquests projectes al bloc i a col·laborar amb nosaltres a través de Verkami.

El dia 15 de juny a partir de les 18h i fins a les 22h podràs gaudir de la mostra de projectes al Centre Cultural Albareda de Poble Sec.

Podràs venir a buscar les teves fitxes i la teva recompensa aquest dia.

TROBA'NS A
Bloc / Facebook / Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
30 left (of 40)

Apareixeràs com a mecenes al nostre bloc + 1 refrigeri contra calor + 3 fitxes + 1 euro de suport a producció

10€
4 left (of 20)

Apareixeràs com a mecenes al nostre bloc + 1 refrigeri contra calor + 7 fitxes + 2 euros de suport a producció

15€
3 left (of 15)

Apareixeràs com a mecenes al nostre bloc + 1 refrigeri contra calor + 11 fitxes + 3 euros de suport a producció + 1 càpsula de coneixement!

15€
5 patrons (sold out)

Apareixeràs com a mecenes al nostre bloc + 1 refrigeri contra calor + 11 fitxes + 3 euros de suport a producció + 1 catàleg exclusiu del Festival OFFF!

20€
5 patrons (sold out)

Apareixeràs com a mecenes al nostre bloc + 1 refrigeri contra calor + 15 fitxes + 4 euros de suport a producció + 1 inscripció de 3 mesos a Filmin!

20€
10 patrons (sold out)

Apareixeràs com a mecenes al nostre bloc + 1 refrigeri contra calor + 15 fitxes + 4 euros de suport a producció + 2 càpsules de coneixement!

Cookies help us to offer you the best experience. Settings