El 26 de junio... ¡ Estrenamos nueva web !
×

Descripción del proyecto

Des de Badalona es Mou en col·laboració amb altres assemblees i plataformes que defensen un ensenyament públic i de qualitat volem pintar les platges de groc aquest estiu.

Estem treballant en una acció a la platja de Badalona així com en altres espais de la geografia catalana i volem que tots arribeu preparats per aquest dia. L'acció serà el 19 d'octubre però encara no us podem avançar molts més detalls.

Amb aquesta campanya volem finançar la compra de para-sols de platja que tenyeixin de groc les nostres platges aquest estiu. Els para-sols estaràn serigrafiats amb el "SOS Ensenyament Públic de Qualitat" en un disseny nou i actualitzat del ja clàssic de les samarretes.

El GROC ja no és un color o una samarreta, és una forma de defensar totes juntes un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT. Des de l'any 2010 a Badalona es mou hem coordinat la distribució de més de 60.000 Samarretes Grogues SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT arreu de Catalunya. Ara volem anar un pas més enllà i omplir el litoral de para-sols grocs. Per això us proposem aquesta campanya de crowdfunding amb els companys de Verkami.

QUI SOM?
Badalona es Mou és una plataforma per a la defensa de l'ensenyament públic i de qualitat a la ciutat. En formen part la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Badalona i una gran representació del professorat de centres públics de la ciutat i diversos col·lectius d’estudiants.

QUÈ VOLEM?
Defensar l'ensenyament públic de qualitat. Demanem a les administracions que donin prioritat a l’ensenyament públic , i defensem el model d’educació pública, de qualitat, gratuïta, laica, integradora i amb igualtat d’oportunitats d’accés al sistema.

Denunciar les polítiques que fan perillar la qualitat L'educació és una inversió de futur, creiem que algunes polítiques que impulsen el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona posen en perill l'educació pública, i per això, promovem accions de protesta i reivindicació dels nostres drets. Mostres d'això són la nostra adhesió a la iniciativa Dimarts Groc, que segueixen més de 30 centres de la nostra ciutat, i la participació en la cadena humana del 3 del 3 pels nostres drets, amb el suport i la implicació de més de 100 entitats.

Treballar per la unitat del món educatiu
Badalona es Mou és un espai de treball conjunt entre professorat i famílies on es plantegen i es debaten temes educatius, buscant la unió i una postura comuna de tota la comunitat educativa.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS
A la compra i serigrafia de para-sols grocs.

Amb els eurillos que sobrin si aconseguim un millor preu perls para-sols coordinarem l'acció del 19 d'octubre: Cartells, difusió, lloguer d'equips de so... fins on arribem :)

Si seleccioneu no col·laborar amb l'acció i rebre alguna recompensa extra l'afegirem al preu de l'ombrel·la fins arribar als 10€. Aquestes recompenses són per arrodonir i no es poden escollir (adhesius, xapes)

CALENDARI
Entre 3 i 4 setmanes des del moment que s'aconsegueixi el finançament.

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(3)

 • Sóc de l'AMPA de l'Arenal de Llevant, estem interessats en fer una comanda, però necessitaríem saber en quan temps podeu lliurar els para-sols, ja que, només tenim aquesta i la setmana que ve per donar-les a les famílies interessades. Gràcies

  hecha por carme

  Hola, serà complicat complir amb aquestes dates, perqué en falta un 50% de la financiació encara.

 • yo no quiero dar datos mios por internet, para tener acceso a una sombrilla como he de hacerlo., gracias.

  hecha por ana

  Hola, la web de verkami es bastante segura, la información sobre tu visa irá encriptada sobre una conexión segura https en todo momento. Si aun así no te gusta la idea puedes contactar con badalona es mou por e-mail, twitter o facebook y seguro que lo podemos arreglar de alguna manera en el caso de que la campaña vaya bien y llegemos a producir las sombrillas.

 • I quan la campanya s'acabe i coincidisca amb ple estiu i es posen de moda estos parasols... com farem per satisfer la demanda creada? Si no plantegem una manera de fer-ho potser... la revenda faça generar l'especulació i una nova bombolla!

  hecha por fjavifernandez

  Potser una bombolla treu una altra i sortim de la crisi comprant para-SOS.

  Si la campanya te éxit farem una altra, no patiu que hi han para-SOS per tothom. No deixarem que la especulació arribi també fins aquí.

Si quieres saber más pregúntale al autor

PINTEM LES PLATGES DE GROC. Contra les retallades a l'educació

PINTEM LES PLATGES DE GROC. Contra les retallades a l'educació

Conseguidos953€
de873€
100% conseguidos Conseguido!
Volem omplir les platges de para-sols grocs amb el logo de "SOS Ensenyament Públic de Qualitat". En vols un?
Volem omplir les platges de para-sols grocs amb el logo de "SOS Ensenyament Públic de Qualitat". En vols un?
Creado en: Badalona

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 13 de Julio de 2013.

 
 • Aportando 10€
  23 Mecenas

  Un para-sol groc serigrafiat amb el lema "**SOS Ensenyament Públic de Qualitat**", a recollir a Badalona.

  (*Si es supera l'objectiu i el preu es pot reduir vull que el que sobri dels 10€ es dediqui a despeses de les associacions que lluiten per millorar la educació pública*)

 • Aportando 10€
  3 Mecenas

  Un para-sol groc serigrafiat amb el lema "**SOS Ensenyament Públic de Qualitat**", a recollir a Badalona.

  (*Si es supera l'objectiu i el preu es pot reduir vull que el que sobri dels 10€ s'afegeixi a la meva recompensa en forma d'altres elements com xapes per exemple*)

 • Aportando 99€
  7 Mecenas

  Super descompte ESPECIAL ASSOCIACIONS!!

  10 para-sols grocs!! :) serigrafiats amb el lema "**SOS Ensenyament Públic de Qualitat**", a recollir a Badalona.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 13 de Julio de 2013.

 

Autor/a del proyecto

Foto de BDNesMOU
BDNesMOU
Badalona es Mou és una plataforma de defensa de l'ensenyament públic i de qualitat a la ciutat. En formen part la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Badalona i una gran representació de... Leer más
BDNesMOU tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://badalonaesmou.blogspot.com.es/