Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

La Rufa necessita un tractor!

El nostre motocultor ja no dona a l'abast. Per això necessitem un tractor petit, per poder aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix la terra. Vols col•laborar a tirar endavant un projecte d'agricultura ecològica amb gran valor social, paisatgístic i familiar?

La Rufa Horta Ecològica

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
66
Mecenas
4.100€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Som el Ferran i la Mireia, i fa 3 anys vam iniciar La Rufa: un projecte familiar dedicat al cultiu i la venda de verdures i fruites ecològiques. Un projecte de la terra empordanesa, compromès amb el paisatge i amb les persones de la nostra comarca.

Vam començar amb una hectàrea de terra salvatjada, inundada de vegetació. Des del principi, en Ferran es va enfrontar tot sol a la dura feina del camp, només amb l'ajuda d'una “arada de roda” i un petit motocultor. Va preparar i cuidar la terra amb tot el seu amor, com si es tractés del jardí de casa, i de seguida vam ser recompensats amb verdures de qualitat excel•lent.

Al llarg de tres anys, el Ferran ha seguit invertint tot el seu esforç als camps de la Rufa, i no hem perdut ni una engruna d'entusiasme. Hem fet grans esforços per treballar la terra amb criteris ecològics, cuidant el medi ambient i la salut dels que consumeixen els seus fruits.

Fa uns mesos vam aconseguir la custòdia del camp del costat, amb una hectàrea més de terra per llaurar, i ens vam adonar que el nostre motocultor ja no donava a l'abast.

Per això necessitem un tractor petit (tipus vinya), per poder fer millor la nostra feina, aconseguir més eficàcia, i aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix la terra.

Sempre fem un gran esforç per mantenir uns preus ajustats a les butxaques dels consumidors, perquè creiem que els productes ecològics han de poder ser accessibles per a tothom. Per això el guany econòmic que obtenim després de restar totes les despeses és molt petit. No podem fer front a aquesta despesa i per això engeguem aquesta campanya de micromecenatge. Animeu-vos a participar-hi!

Vols ser el nostre mecenes?

Vols col·laborar a tirar endavant un projecte d'agricultura ecològica amb gran valor social, paisatgístic i familiar?

Necessitem 4000€ per poder arribar als 7000€ que val un tractoret de segona mà (la meitat de si fos nou). De seguida que tinguem el tractor (esperem que aquest estiu), us farem arribar les fotos!

Les recompenses les farem durant els mesos d'estiu.

Moltes gràcies per endavant!

Ferran i Mireia
www.larufa.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

1 comentario

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

  • ebeni01

    ebeni01

    4 años

    Bona tarda, varem col.laborar amb vosaltres per la compra del tractor i passat el temps veiem que no es poseu en contacte amb nosaltres per el tema de les recompenses, ens podeu dir que passa. Salutacions

15€
8 mecenas

El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

25€
8 mecenas

Visita'ns a la Rufa i et regalarem una mostra de les nostres verdures ecològiques +El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

40€
26 mecenas

Visita'ns a la Rufa + Et regalarem una cistella complerta de verdures i fruites ecològiques dels nostres camps + El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

60€
8 mecenas

Et convidem a esmorzar a la rufa + Et regalarem una cistella complerta de fruites i verdures ecològiques dels nostres camps + Una mostra de conserves + El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

80€
5 mecenas

Et convidem a esmorzar a la Rufa + Farem una visita als nostres camps +Et regalarem una cistella de fruites i verdures ecològiques + Mel, conserves i una ampolla de vi ecològic+ El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

120€
8 mecenas

Et convidem a conèixer la Rufa +Visitarem els camps + Esmorzarem + Farem una visita al Centre de Recuperació de Tortugues de l'Albera (que mengen enciams de La Rufa) + T'obsequiarem amb una cistella de fruites i verdures ecològiques i altres productes de la terra + El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

250€
2 mecenas

Et convidem a passar un dia a l'Empordà +Amb visita i esmorzar als nostres camps +Visita al Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera i excursió als Aiguamolls de l'Empordà (on estan situats els nostres camps.) + Et regalarem una cistella complerta de productes ecològics de La Rufa + El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

400€
1 mecenas

Et portarem una cistella de productes ecològics de La Rufa a casa teva, quan tu vulguis + Et convidem a passar un dia ple d'experiències a l'Empordà + Visita als nostres camps + Excursió pels aiguamolls de l'Empordà,... + El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

600€
0 mecenas

Et portarem 2 cistelles de productes ecològics de La Rufa a casa teva, quan tu vulguis + Et convidem a passar un dia sencer a la nostra comarca per conèixer els nostres camps, els aiguamolls de l'Empordà, el Centre de Reproducció de torugues de l'Albera, el Cap de creus o el que tu vulguis... + El teu nom formarà part de la nostra web a l'espai de mecenes.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.