Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

BSO de [NO-RES]<br/>per un AT VERSARI

[NO-RES] és un projecte sobre gentrificació que narra la crònica dels darrers dies de vida de la Colònia Castells. At Versaris és una banda de rap anticapitalista. Un dels seus MC’s i productor, Pau Llonch, ha estat convidat en aquest procés creatiu a desenvolupar un tema. I et necessitem.

0
segundos
40
Mecenas
835€
De 600€
Aporta al proyecto

BSO de [NO-RES] per un AT VERSARI

[NO-RES] és un projecte sobre gentrificació que narra la crònica dels darrers dies de vida de la Colònia Castells. At Versaris és una banda de rap anticapitalista. Un dels seus MC’s i productor, Pau Llonch, ha estat convidat en aquest procés creatiu a desenvolupar un tema que acompanyi aquest treball sobre la vida i la mort d’aquest món de relacions en extinció que és la Colònia. I el Pau sóc jo.

QUI SOM
Tot i que el germen musical per la producció d’aquesta cançó vol ser un particular tractament de mostres (sampling) però dins d’un marc estètic essencialment electrònic, comptaré amb el talent de dos amics pels arranjaments: El bateria Santi Serratosa (Asstrio, Gossos...) i el guitarrista i vocalista Oest (Bikimel, Llongue, Oxid...), ambdós presents també en composicions d’At Versaris.

OBJECTIU MARCAT

Malgrat que cap dels tres músics no obtindrem cap més recompensa que la satisfacció d’aportar el nostre gra de sorra a l’indispensable treball de [NO-RES], necessitem llogar els serveis d’un estudi professional d’enregistrament i mescla durant tres dies (450 euros), masteritzar la mescla (100 euros) i cobrir les despeses de desplaçament i la paella que ens fotrem per celebrar la feina el darrer dia ;). Total, 600 euros.

Si vols seguir-nos, també al Facebook: [NO-RES] i At Versaris.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

8 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Daniel H.

  Daniel H.

  casi 7 años

  Hola

  Estoy lanzando una campaña de apoyo a proyectos interesantes para que puedan ser grabados en máxima calidad con las nuevas RED SCARLET-X

  http://danielhernandezaudiovisual.blogspot.com.es/p/red-scarlet-x.html

  Ánimo con vuestro proyecto!

 • Cristian Martinez

  Cristian Martinez

  más de 7 años

  Tot i que hi feu "per amor al art". Trobaria més que just, que una part del recaudat(descomptant les despeses, de l'estudi de grabació, el transport, les dietes i demés)anés per a vosaltres y l'altre part ho doneu pel documental.
  Salut!

 • Pau Llonch Méndez

  Pau Llonch Méndez
  Autor/a

  más de 7 años

  Simplement, treballem per la il·lusió de fer-ho. Com tantes altres vegades, per altra banda. Moltíssimes gràcies pel suport, companys!

 • Aritz Cirbián

  Aritz Cirbián

  más de 7 años

  Si mitjançant el micromecenatge només voleu cobrir certes despeses, com es finança la vostra feina?

 • Pau Llonch Méndez

  Pau Llonch Méndez
  Autor/a

  más de 7 años

  Si et sembla, si no augmenta gaire més del límit podem fer això. Total, amb 700 euros tindrem 150 per despeses (el dinar inclòs, però també desplaçaments a l'estudi 3 dies, etc) i no ens sobrarà gaire. Ja saps que vam fer els números tirant baix, si haguéssim previst l'èxit... ;) Si rebem poc més, ens ho repartim entre els tres. Si és gaire més, ho donem pel documental. Sí?

 • Marcel Vallet

  Marcel Vallet

  más de 7 años

  600 Euros és una xifra molt simbòlica. El Pau diu que no n'obtindran més recompensa que la satisfacció d'aportar el seu gra de sorra a la pel·lícula però jo crec que tot artista hauria de cobrar per la seva feina. Repartiu-ho entre els 3, no Pau?

 • Pau Llonch Méndez

  Pau Llonch Méndez
  Autor/a

  más de 7 años

  Doncs ho hauré de parlar amb el Xavier Artigas i els companys de metromuster, però són dues opcions més que raonables... Mercí!

 • RT15M

  RT15M

  más de 7 años

  El primer dia i ja heu superat la meitat del que demaneu!! Felicitats! Per cert, veient que us queden un munt de dies per davant... què fareu si sobrepasseu la xifra? Ho passareu al documental [No-Res]? al grup de Salvem la colònia?

5€
3 mecenas

El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula.

10€
17 mecenas

El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula + Obtindràs una còpia dedicada de qualsevol dels tres treballs originals d’At Versaris + Una setmana abans de la presentació del DVD [NO-RES] podràs escoltar la cançó.

25€
16 mecenas

El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula + Obtindràs una còpia dedicada de qualsevol dels tres treballs originals d’At Versaris + Obtindràs una còpia del DVD [NO-RES] un cop finalitzat (tardor 2011) + Una setmana abans de la presentació del DVD podràs escoltar la cançó.

50€
3 mecenas

El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula + Obtindràs una còpia dedicada dels tres treballs originals d’At Versaris + Obtindràs una còpia del dvd de [NO-RES] un cop finalitzat (tardor 2011) + Una setmana abans de la presentació del DVD podràs escoltar la cançó.

100€
Quedan 1 (de 2)

Obtindràs un beat original parit per At Versaris (Pau) pel teu treball de rap + Podràs assistir a l’enregistrament del tema a l’estudi + El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula + Obtindràs una còpia dels tres treballs originals dedicats d’At Versaris + Obtindràs una còpia del DVD [NO-RES] un cop finalitzat (tardor 2011).

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.