El 26 de junio... ¡ Estrenamos nueva web !
×

Descripción del proyecto

BSO de [NO-RES] per un AT VERSARI
[NO-RES] és un projecte sobre gentrificació que narra la crònica dels darrers dies de vida de la Colònia Castells. At Versaris és una banda de rap anticapitalista. Un dels seus MC’s i productor, Pau Llonch, ha estat convidat en aquest procés creatiu a desenvolupar un tema que acompanyi aquest treball sobre la vida i la mort d’aquest món de relacions en extinció que és la Colònia. I el Pau sóc jo.

QUI SOM Tot i que el germen musical per la producció d’aquesta cançó vol ser un particular tractament de mostres (sampling) però dins d’un marc estètic essencialment electrònic, comptaré amb el talent de dos amics pels arranjaments: El bateria Santi Serratosa (Asstrio, Gossos...) i el guitarrista i vocalista Oest (Bikimel, Llongue, Oxid...), ambdós presents també en composicions d’At Versaris.

OBJECTIU MARCAT
Malgrat que cap dels tres músics no obtindrem cap més recompensa que la satisfacció d’aportar el nostre gra de sorra a l’indispensable treball de [NO-RES], necessitem llogar els serveis d’un estudi professional d’enregistrament i mescla durant tres dies (450 euros), masteritzar la mescla (100 euros) i cobrir les despeses de desplaçament i la paella que ens fotrem per celebrar la feina el darrer dia ;). Total, 600 euros.

Si vols seguir-nos, també al Facebook: [NO-RES] i At Versaris.

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(3)

 • Si mitjançant el micromecenatge només voleu cobrir certes despeses, com es finança la vostra feina?

  hecha por Aritz Cirbián

  Simplement, treballem per la il·lusió de fer-ho. Com tantes altres vegades, per altra banda. Moltíssimes gràcies pel suport, companys!

 • 600 Euros és una xifra molt simbòlica. El Pau diu que no n'obtindran més recompensa que la satisfacció d'aportar el seu gra de sorra a la pel·lícula però jo crec que tot artista hauria de cobrar per la seva feina. Repartiu-ho entre els 3, no Pau?

  hecha por Marcel Vallet

  Si et sembla, si no augmenta gaire més del límit podem fer això. Total, amb 700 euros tindrem 150 per despeses (el dinar inclòs, però també desplaçaments a l'estudi 3 dies, etc) i no ens sobrarà gaire. Ja saps que vam fer els números tirant baix, si haguéssim previst l'èxit... ;) Si rebem poc més, ens ho repartim entre els tres. Si és gaire més, ho donem pel documental. Sí?

 • El primer dia i ja heu superat la meitat del que demaneu!! Felicitats! Per cert, veient que us queden un munt de dies per davant... què fareu si sobrepasseu la xifra? Ho passareu al documental [No-Res]? al grup de Salvem la colònia?

  hecha por RT15M

  Doncs ho hauré de parlar amb el Xavier Artigas i els companys de metromuster, però són dues opcions més que raonables... Mercí!

Si quieres saber más pregúntale al autor

BSO de [NO-RES]<br/>per un AT VERSARI

Conseguidos835€
de600€
100% conseguidos Conseguido!
[NO-RES] és un projecte sobre gentrificació que narra la crònica dels darrers dies de vida de la Colònia Castells. At Versaris és una banda de rap anticapitalista. Un dels seus MC’s i productor, Pau Llonch, ha estat convidat en aquest procés creatiu a desenvolupar un tema. I et necessitem.
Creado en: Sabadell

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 17 de Agosto de 2011.

 
 • Aportando 5€
  3 Mecenas

  El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula.

 • Aportando 10€
  17 Mecenas

  El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula + Obtindràs una còpia dedicada de qualsevol dels tres treballs originals d’At Versaris + Una setmana abans de la presentació del DVD [NO-RES] podràs escoltar la cançó.

 • Aportando 25€
  16 Mecenas

  El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula + Obtindràs una còpia dedicada de qualsevol dels tres treballs originals d’At Versaris + Obtindràs una còpia del DVD [NO-RES] un cop finalitzat (tardor 2011) + Una setmana abans de la presentació del DVD podràs escoltar la cançó.

 • Aportando 50€
  3 Mecenas

  El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula + Obtindràs una còpia dedicada dels tres treballs originals d’At Versaris + Obtindràs una còpia del dvd de [NO-RES] un cop finalitzat (tardor 2011) + Una setmana abans de la presentació del DVD podràs escoltar la cançó.

 • Aportando 100€
  QUEDAN 1 RECOMPENSAS (DE 2)

  Obtindràs un beat original parit per At Versaris (Pau) pel teu treball de rap + Podràs assistir a l’enregistrament del tema a l’estudi + El teu nom apareixerà als crèdits de la pel·lícula + Obtindràs una còpia dels tres treballs originals dedicats d’At Versaris + Obtindràs una còpia del DVD [NO-RES] un cop finalitzat (tardor 2011).

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 17 de Agosto de 2011.

 

Autor/a del proyecto

Foto de Pau Llonch Méndez
Pau Llonch Méndez
Militant d'At Versaris i de l'emissora antagonista Ràdio Trama, col·laborador de La Directa i Vilaweb Sabadell i educador sexual (ActuaVallès). Psicòtic, socialista (que no sociata) i anticapitalista. Leer más
Pau Llonch Méndez tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.atversaris.cat