❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

9es Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat

El futur de la Humanitat és a les vostres mans! I aquesta campanya de micro-patrocinis està orientada a aconseguir els 2000€ que ens falten per a la realització més galàctica de les JMEP. Els ALIENS han tornat amb un ultimàtum: O celebrem les 9es JMEP o ells o l'IVA ens destruiran.

JMEP

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
100
Aportaciones
3.202€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ALERTA ALIEN. ULTIMATUM A L'ERMITA!!!

Amb el cor encongit i una angoixa palpitant us informem de les últimes noticies relatives als successos que van tindre lloc a l'Ermita de la Pietat ara fa unes setmanes.

VERKAMI és una de les últimes esperances i l'Ermita de la Pietat serà el centre de les mirades de tota la Humanitat durant els següents 40 dies per a aconseguir realitzar les 9es JORNADES MUSICALS A L'ERMITA DE LA PIETAT.

Ja fa mil·lennis que tenim constància de la seva arribada però, els ALIENS han tornat amb un ultimàtum clar:

O celebrem les 9es JMEP per a que ells les puguen gaudir com a púbic o destruiran tota la Humanitat!!!!!

La fama galàctica de les Jornades Musicals a l'Ermita i la seva energia i magnetisme, han provocat l'obertura d'un forat espai/temps des d'on aquesta civilització alienígena avançada ha arribat per a gaudir dels concerts. S'han fet ressò de la lamentable situació econòmica general i han optat per intentar gaudir dels llegats de la Humanitat que valen la pena.

El futur de la Humanitat és a les vostres mans! I aquesta campanya de micro-patrocinis està orientada a aconseguir els 2000€ que ens falten per a la realització de la millor i més galàctica edició de les JMEP.

El nostre futur....la nostra civilització, trontolla!!!!

La gent, el públic amant de la música, ha estat cridat com a nou generador i impulsor de la cultura des de que abans de l'arribada extraterrestre, les forces fosques intentessen acabar amb el pensament cultural independent amb mutilacions de pensament i pujades insostenibles de l'IVA al 21%.

La cultura no és un luxe!!! És la salvació!!!
És una oportunitat per a crear un futur millor generat per la gent i no donar cabuda a intents d'aniquilació socio-cultural. No volem que lo nostre cervell i lo nostre futur sigue succionat per forces fosques ni Aliens destructius amb rajos còsmics.

Col·labora i difon aquest missatge pre-apocalíptic i aconseguirem celebrar les 9es JMEP.

Per natros...pels Aliens i amb el millor cartell possible amb monstres musicals de la singularitat i l'alçada de: PEPET I MARIETA, LOS FULANOS, GOODFELLAH DJ, VERY POMELO, BLAS PICON & JUNK EXPRESS, NATA, LOS TIKI PHANTOMS i SANJAYS entre d'altres activitats complentaries.

Més info al nostre FACEBOOK

Els concerts comencen el 9 de juny i acaben el 21 de juliol.

A l'igual que l'any passat, tant bon punt tinguem el projecte acabat, començarem a repartir les recompenses materials. Les altres recompenses tenen a veure amb les mateixes activitats de les Jornades Musicals i es recullen a la mateixa Ermita.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Julià Ortiga

    Julià Ortiga

    casi 11 años

    Vaig fer una aportació de 20€ i no he rebut cap correu de confirmació ni estaba a la llista. Però si que tinc l'operacio descontada a la meva tarjeta de credit

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies