❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

18SSS: Espectacle de percussió dels Ssstrèpits

Enguany els Ssstrèpits celebrem el nostre 18é aniversari, i volem fer-ho amb una gran festa per a tots els nostres seguidors i els habitants de Vilassar de Mar. Per això, realitzarem un espectacle a base de Percussió completament diferent a tot el que heu vist fins ara. Us el perdreu?

Ssstrèpits

A project of

Created in

0
seconds
51
Patron
778€
From 700€
Contribute to the project

INFORMACIÓ IMPORTANT

  • Dia: Diumenge 16 de juny
  • Hora: 17:30h
  • Lloc: Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya
  • Duració: 1h15' aproximadament
  • Artistes: Més de 100 percussionistes d'**Ssstrèpits**
  • Cost de l'acte: 3.000€

Aquest acte el farem el proper diumenge 16 de juny a les 17:30h en les instal·lacions que el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya ha posat a la nostra disposició per tal de reconvertir-lo en teatre per un dia.

L’espectacle, de caràcter familiar i de poc més d’una hora de duració, està creat especialment per a l’ocasió i no es repetirà cap altre dia. Els diferents components del grup s’aniran rellevant per omplir de ritme l’espai sense deixar de banda les coreografies característiques dels de Vilassar de Mar, però incloent-hi noves experimentacions rítmiques i posades en escena de la que en gaudiran tant petits com grans. Serà, també, la primera actuació dels Ssstrepetits, la secció infantil dels Ssstrèpits formada pels nens i nenes que enguany estan realitzant la extraescolar de percussió en diferents escoles del municipi.

L'ESPECTACLE CONSTARÀ DE DUES PARTS CLARAMENT DIFERENCIADES

  • Durant la primera d'elles escenificarem gràficament l'evolució del grup al llarg de la seva vida, amb una posada en escena amb tot luxe de detalls.
  • En la segona part representarem l'etapa adulta del grup, amb la creació de noves coreografies especialment per a la ocasió, efectes especials i un punt d'improvització que de ben segur agradarà a tots els assistents. L’espectacle culminarà amb la actuació simultània dels més de 100 components del grup.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS
L'equipació i adequació de l'espai requereix una despesa econòmica de 3.000€. Malgrat que empreses i entitats com La Sònika, El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, New Roman, Blanc Estudi Floral i l'Ajuntament de Vilassar de Mar ja s'han ofert a col·laborar aportant material per a l'acte, gran part de la infraestructura necessària s'haurà de costejar amb els nostres diners. És per això que demanem la vostra col·laboració per minimitzar els costos d'aquest acte per mitjà de petites aportacions econòmiques.

La venta d'entrades i merchandising a preus populars serviran per complementar l'acte i fer una festa al nivell que es mereixen els nostres seguidors.

QUÈ PASSA SI ES SUPERA LA QUANTITAT DE 700 €?
Aquesta quantitat és la que ens hem proposat recaptar mitjançant Verkami però no cobreix totalment les despeses d'organització de l'acte. Si es superés l'objectiu dels 700€ s'invertirien en millorar la qualitat del material i els equipaments que es faran servir i, en el suposat cas que sobrés, s'augmentarien les recompenses als mecenes com a agraïment per la seva col·laboració.

RECOMPENSES
Les recompenses s'entregaran el mateix dia de la festa. En cas de no poder assistir a la festa es procurarà buscar un moment a convenir per fer l'entrega de les recompenses.
- Samarretes de totes les talles (de 6-7 a XXL)
- El nino té la versió masculina i la versió femenina.
- Els que us decanteu per l'entrada VIP podreu accedir a la sala abans que tothom, disposareu de les localitats millor ubicades i gaudireu d'accés al Backstage.
- Les classes es realitzaran al local del grup en un horari a convenir.

QUI SOM ELS SSSTRÈPITS?
Ssstrèpits és un grup de percussió d'exhibició especialitzat en Ritmes de Foc. Aquests són ritmes habituals de correfocs i altres celebracions catalanes. Són músiques formals i elegants, però això no impedeix que el grup majoritàriament toqui en celebracions de caire festiu.
Ssstrèpits està format per vora 130 músics (80 en el grup adult i 53 en l’infantil), amb una mitjana d'edat pròxima als 25 anys. Aquest fet, combinat amb la veterania del conjunt (des del 1995), crea una fusió d'estils que no sol deixar a ningú indiferent. El repertori és completament propi i extens, i està pràcticament sempre acompanyat de coreografies i altres espectacles visuals, convertint-nos en un referent dins la percussió catalana per la nostra posada en escena.

SABEM EL QUE ENS FEM?
Els Ssstrèpits portem molts anys a les espatlles i hem organitzat desenes d'actes. El més important és l'AS de rePIQUES, un concurs de percussió bianual que en la segona edició el passat 2012 va reunir pels carrers de Vilassar de Mar més de 1.000 percussionistes de fins a 43 conjunts vinguts d'arreu de Catalunya i França.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?
Per a més informació podeu visitar el nostre web o contactar amb nosaltres per correu electrònic ( ssstrepits@aval.cat ) o al telèfon 635 276 828 (Uri).

POTS SEGUIR-NOS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS
Facebook / Twitter / Youtube

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

3€
1 backer

Fila zero: Aparició als agraïments

4€
16 backers

Aparició als agraïments + Entrada espectacle

9€
3 backers

Aparició agraïments + Entrada espectacle + Samarreta AS de rePIQUES Vermella

11€
20 backers

Pack 4 entrades + Aparició als agraïments

12€
2 backers

2 entrades VIP + Aparició als agraïments

13€
0 backers

Aparició agraïments + Entrada espectacle + Nino oficial #tripleS

20€
3 backers

Aparició agraïments + Entrada DOBLE + Samarreta AS de rePIQUES Vermella + Nino Oficial #tripleS

30€
2 backers

Aparició agraïments + Entrada DOBLE VIP + 2 Samarretes AS de rePIQUES Vermelles + Nino Oficial #tripleS

40€
0 backers

Aparició agraïments + Entrada DOBLE + Taller d'iniciació a la percussió amb els Ssstrèpits per a 2 persones

50€
3 backers

Aparició als agraïments + Entrada DOBLE VIP + 2 Samarretes AS de rePIQUES Vermelles + Nino Oficial #tripleS + Entrada familiar PREESTRENA cap de setmana previ

60€
0 backers

Especial empreses: Logotip en la pàgina web i cartell + Entrada DOBLE espectacle

70€
0 backers

Aparició agraïments + Entrada DOBLE VIP espectacle + 2 Samarretes AS de rePIQUES Vermelles + Nino Oficial #tripleS + Taller d'iniciació a la percussió amb els Ssstrèpits per a tota la família + Entrada familiar PREESTRENA cap de setmana previ

100€
1 left (of 1)

Especial empreses: Logotip en la pàgina web i cartell + Entrada DOBLE espectacle + Cercavila des del teu comerç fins al punt de l'espectacle 1h abans de la representació (sols per comerços a Vilassar de Mar)

170€
1 backer

Entrada DOBLE VIP Espectacle + Actuació especial dels Ssstrèpits per un acte propi (desplaçament no inclòs per actuacions fora de la província de Barcelona). El cost habitual d'una actuació similar és de 600€!!

300€
3 left (of 3)

Patrocinador especial!! Aparició agraïments + Entrada DOBLE espectacle + 2 Samarretes AS de rePIQUES Vermelles + Nino Oficial #tripleS + Taller d'iniciació a la percussió amb els Ssstrèpits per a tota la família + Entrada familiar PREESTRENA cap de setmana previ + Aparició a l'espectacle!!!!

1.000€
1 left (of 1)

Especial empreses: Aparició de la teva marca en el nom de l'acte "18SSS: espectacle de percussió amb els Ssstrèpits i ..."

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.