❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pepeta Moreu, el gran amor impossible de Gaudí

El perquè d'aquest projecte: sovint hi ha persones que passen per la vida i es mouen en l'anonimat -segurament sense ser-ne conscients- les quals amb les seves accions o amb els seus silencis han estat transcendents per a canviar el fil de la història o, si més no, certs aspectes d'ella.

agusti soler i regàs

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
22
Aportaciones
845€
De 2.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EDICIÓ D'UN LLIBRE SOBRE LA PEPETA MOREU

Una dona mataronina d'una personalitat extraordinària i coratjosa; una dona massa avançada per la seva època, que no deixà indiferent ningú i que sabé fer front a totes les vicissituds que se li presentaren per més excepcionals o doloroses que fossin.

La petita i apassionant història de la Pepeta Moreu, totalment desconeguda però vibrant i fins i tot èpica en certs moments, ens revela una manera de pensar i una manera de viure ben dignes de ser estudiades. Aquesta dona, valenta i atractiva, és la que va atraure amb passió Antoni Gaudí i la que fou el seu gran amor impossible.

Si bé es podria dir que la seva fou una vida de novel·la, l'obra és un assaig sobre el personatge al qual les circumstàncies familiars portaren a que amb una decisió seva hagués pogut canviar el destí, la vida i, potser fins i tot, l'obra d'un dels genis més universals i singulars de l'art català: Antoni Gaudí. Curiosament a la seva família mai no se'n pogué parlar. Era un tema tabú. Ho he viscut de primera mà...

La vida de la Pepeta Moreu forma part d'aquestes petites històries (a l'estil de la Microstoria propugnada per Levi i Ginzburg a Itàlia els anys setanta) que d'alguna manera ajuden a conformar de manera rellevant la història dels pobles.

PER QUÈ HE ESCOLLIT EL MICROMECENATGE

He escollit el micromecenatge per la llibertat que dóna per a poder aportar totes aquelles dades i coneixements -enmig d'algunes anècdotes realment impactants- que m'han arribat, sense intermediaris ni coaccions de cap mena.

Així puc explicar les coses tal com són, tal com les he pogut conèixer i descobrir a través d'un treball de recerca de més de dos anys i amb algun que altre ajut inestimables.

L'OBJECTIU DE FINANÇAMENT

A través d'un bon acord seriós i factible amb DUX editorial, he previst una edició de mil exemplars del llibre que es distribuirà per les llibreries del país i del qual en farem tres presentacions especials a Mataró, Reus i Barcelona i, tanmateix, tantes presentacions i debats com calgui arreu del territori.

CALENDARI

El llibre sortirà la primera setmana d'octubre i les recompenses les podré lliurar tot seguit a partir de la seva publicació.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • alex moreu

    alex moreu

    más de 10 años

    hola, buenas, acabo de leer su proyecto y adelante! suerte! resulta que yo soy moreu, y que he descubierto este ano la historia de la pepeta, resulta que era prima de mi abuelo...me gustaria saber mas y si su libro esta editado, quiero comprarlo!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies