❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cantaucontes 2013 a Gósol

Cantaucontes és una trobada de Contacontes i Cantautors a la vila de Gósol que te l'objectiu d'ajuntar persones, paraula i música en un entorn màgic com és el Pedraforca. És festa, bona gent, natura i per que no màgia. Un cap de setmana diferent amb família, amics o sòl, pero ben acompanyat.

Pep Pastor Ribalta

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
11
Aportaciones
290€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'any 2006, vaig organitzar el 1er Cantaucontes; una trobada de cantautors i contacontes a la vila de Gósol. Es tractava de passar tres dies envoltats de natura disfrutant dels contes i les cançons dels artistes que van arribar de diferents indrets dels païssos catalans. Va resultar fantàstic i l'any següent vaig tornar a organitzar-la amb el mateix resultat; és fantàstica la resposta de la gent, els artistes canviant-se els papers... qui contava cantava, qui cantava contava i els que hi erem xalàvem. Ara 6 anys després, ni estic a Gósol ni porto el bar pero crec que tothom es mereix que hi hagi un cantaucontes a Gósol. Un canvi a la meva vida no és motiu per a fer desaparéixer quelcom tant gran.

És per això que vull tornar a enjegar aquesta trobada de Cantaucontes que amb dos anys de vida crec que va fer molt en tots aquells que varem participar tant com a públic o com a artistes, els quals un cop han sapigut que volia tornar-la a fer directament s'hi han tornat a apuntar encara que el dia abans estiguin actuant a Saragossa, Tarragona... no és una trobada per a guanyar diners ni ells ni jo; els dos anys que és va fer no van cobrar rés tant sols el menjar i el dormir dels tres dies i alguns venien desde Alcoi... i volen tornar! Ells els artistes son els que mes s'ho mereixen, i Gósol...és un poble màgic i dur, dels de montanya montanya pero amb un cor que no l'hi cap.

En resum una trobada de persones per a persones amb la màgia de la veu i la música com a fil conductor en un indret màgic i amb la possibilitat de formar-hi part tothom, m'ajudes a fer-la realitat?

POTS ANAR SEGUINT TOTA LA INFORMACIÓ A CANTAUCONTES

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Els diners recollits van destinats a cobrir l'allotjament (menjar i dormir) dels artistes, 13 en total, així com un petit pagament igual per a cada un d'ells. Gastos de publicitat (cartells i llibrets) i recompenses per a els mecenes, o sia vosaltres.

Tots els àpats son amb els artistes i la entrada és totalment gratuïta.

CALENDARI

El primer cap de setmana de Juliol, desde el Divendres dia 5 per la nit fins al Diumenge dia 7 a la tarda amb actuacions d'una hora de durada aproximadament durant el matí, la tarda i la nit.

Per a les recompenses us enviaré un vale o si preferiu us el recolliu el dia que vingueu si la idea és venir, en cas que no pogueu pujar i volgueu col-laborar igualment pocs dies després del Cantaucontes rebreu les vostres recompenses així com el video que obviament no espot grabar abans de fer la trobada.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pep Pastor Ribalta

    Pep Pastor Ribalta
    Autor/a

    casi 11 años

    Si si es fa igualment,i vos teniu el mateix tracte pel que respecta als àpats si encara veniu i feu la aportaciò allà mateix.

  • Marius

    Marius

    casi 11 años

    Hola Pep.

    Et vull demanar si al final es fa el Cantaucontes?

    Gracies.

  • Pep Pastor Ribalta

    Pep Pastor Ribalta
    Autor/a

    casi 11 años

    bones, si! son 4 àpats i 2 esmorzars per a dues persones i nens; suposo k en el vostre cas debeu tenir dos fills o sia k tindríeu 16 àpats i 8 esmorzars. qualsevol dubte ja saps.

    Salut!

  • Marius i familia

    Marius i familia

    casi 11 años

    Hola Pep.

    Et volia demanar si amb el mecenatge de 100 euros tambe entren els quatre apats i esmorzars per a dos nen/a de 7 i 12 anys?

#01 / Eus ací el llistat d'artistes...

*NENMAGEM

*BLAI SENABRE

*ÓS MANDRÓS

*VERDCEL

*SARGANTANA CONTACONTES

*NELSON POBLETE

*XAVIER GÁLLEGO

*L'INVISIBLE TITELLES

*EL SOBRINO DEL DIABLO

*BITXE I ELS MARIATXIS DEL DELTA

*PEROT

*XAVIER MAYORA

*Mª ÀNGELS GIL

No és que no ho sigui que també, pero pel que sigui ha estat ubicada dins de "eventos, infantil" i no és cert del tot, probablement sería més correcte "eventos, música, infantil, adults". Sia com sia! sigueu benvinguts!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies