❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc de Rock Kills

Rock Kills som un trio de rock cantat en català que, després d’haver gravat l’ Ep “Contra Rellotge” el gener del 2013, ja tenim preparats 13 temes per gravar el nostre primer àlbum el proper maig del 2013. Un primer disc que combina rock, ritmes disco i l'energia del punk.

Rock Kills

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
45
Aportaciones
1.275€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SOM

Rock Kills som un trio de rock cantat en català que, després d’haver enregistrat l’ Ep “Contra Rellotge” el gener del 2013, ja tenim preparats 13 temes per gravar el nostre primer àlbum el proper maig del 2013.

El disc s'anomenarà "simplement". 13 cançons que combinen rock, ritmes disco i l'energia del punk, quedant com a resultat un projecte amb estil propi, fresc, divertit i, alhora, ambiciós.

Motivats i amb les idees clares comencem la festa!

MEMBRES DEL GRUP

Dani: Veu i baix

Manel: Guitarra

Tete: Bateria

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Amb els diners obtinguts podrem dur a terme la gravació i producció del disc, mescla, masterització, edició i còpies. Per això necessitem la vostra ajuda!

CALENDARI

Durant el mes de maig estarem tancats a l'estudi, gravant, mesclant i masteritzant. Així que tindrem físicament el disc a principis de juny, i a partir de llavors, quan acabi la campanya Verkami podrem començar a enviar les recompenses.

RECOMPENSES

Portada del disc + Xapes

Samarretes home

Samarretes dona

LINKS
bandcamp / facebook / twitter / Rock kills web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies