❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Maram Trio

"Maram Trio" el formem la Mariona Sagarra a la veu, la Marina Albero al salteri i en Marc Egea a la viola de roda. Vam fundar aquest grup el 2006 i tot just fa un any vam enregistrar el nostre primer disc. Ara busquem finançament per cobrir les despeses de la mescla i l'edició.

Maram Trio

A project of

Category

Created in

0
seconds
67
Pledges
2.050€
From 1.700€
Contribute to the project

Maram Trio porta set anys investigant i creant un nou so enllaçant les melodies més ancestrals amb les harmonies més contemporànies i amb la improvisació aportant-li un relleu creatiu.

El projecte va veure la llum l’any 2006, Sine Mare Nihil, gràcies al suport i mecenatge de tres festivals prou importants com són el Mercat de Música Viva de Vic, el Festival de Música de Torroella de Montgrí i el Festival LEM de Barcelona, i per aquest motiu, Maram Trio sempre ha valorat positivament la co-producció dels diferents programes que ha realitzat.

L’any 2012, el MNAC convida Maram Trio a posar música a l’exposició Catalunya 1400, on troben l’equilibri natural entre el llenguatge de la música medieval ( Ars nova i Ars Subtilior) i la improvisació i el contrapunt més actual interpretats amb instruments de l’època.

El projecte del trio, tot i ser de petit format, ha estat de llarg recorregut i així ha esdevingut el fruit del profund coneixement artístic entre els seus components. Per això, després d’anys de música i recerca, és ara quan decideix enregistrar una selecció dels diferents repertoris que han estat oferint als seus concerts els darrers anys.

MECENATGE

En temps difícils per la societat, la vida artística es torna més activista i arriscada. És una situació inquietant però que genera també nous marcs de creació i un nou paper al públic que entoma amb curiositat i responsabilitat el rol de productor col•lectiu.

Nosaltres coneixem la importància que adquireix el micro-mecenatge en un moment en el que el recolzament de l’administració vers la cultura ha minvat o en molts casos ha desaparegut completament.

El disc que us presenta Maram Trio ha estat enregistrat aquest any gràcies a l’aportació del públic assistent al concert dins la programació Art Just a la Casa Vicens que crea experiències de micro-producció en viu.

Ara, un cop tenim la música, busquem el camí per fer-la arribar al públic més sensibilitzat que creix cada dia, ja que són moltes persones que valoren allò ben fet i que recolzen especialment allò ben fet i de casa.

Per a Maram Trio aquest camí pot ser, a més, una via per continuar col·laborant amb altres institucions i ajuntar esforços en la difusió de la cultura contemporània.

Per això, t'oferim poder col•laborar en la mescla i l’edició d’aquest enregistrament mitjançant una participació econòmica que farà possible el finançament per poder presentar el treball.

EL NOSTRE DISC

El aquest disc hi podràs sentir dues cançons arranjades del Llibre Vermell de Montserrat; dues cançons tradicionals arranjades (de Catalunya i del Brasil); dues composicions de Marc Egea; una improvisació de Mariona Sagarra; una improvisació del trio; i una improvisació a partir del famós cànon Laudemus Virginem.

Esperem que gaudeixis de la sonoritat del trio i els solos d’aquesta original formació.

A continuació pots sentir dues de les cançons que apareixeran al disc:

CALENDARI PREVIST

El disc, com dèiem més amunt, ja està enregistrat i, tot i que no hem pogut cobrir encara les despeses, també està mesclat gràcies a la generosa col·laboració del gran professional que ens ha avançat la feina.

La nostra idea és tenir editat el disc el mes de març del 2014.

En aquesta campanya, tenim un període de 40 dies per poder obtenir aquesta quantitat. T'agraïm per avançat la teva generosa col·laboració i la teva sensibilitat!

MARAM TRIO SOM

Mariona Sagarra: veu i compositora

Cantant de formació clàssica (Barcelona i Amsterdam) ha encaminat la seva trajectòria artística cap a la investigació de les noves possibilitats expressives de la veu i la cançó. Ha actuat en molts teatres i festivals nacionals i estrangers. Generadora de molts projectes artístics i inquieta per a col•laborar amb altres músics i sobre tot amb artistes d’altres àmbits com la dansa, la poesia, el teatre o les arts plàstiques, té constància d’un bon bagatge escènic. És compositora d’obres per a banda simfònica, quintet de metall, música instrumental i vocal.... Compagina la seva carrera artística amb la tasca pedagògica. Durant un any ha dirigit i presentat el programa de música vocal: VOX POPULI a Catalunya Música. El gener del 2006 va ser convidada a actuar al Carnegie Hall de Nova York. Ha actuat al TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA i ha presentat l’espectacle LES VOIX LA! a Lyon (França). Té tres discs publicats: Frec a Frec, Dies Diferents i Lent, Lent...Corrent! El seu web és aquest.

Marc Egea: viola de roda, duduk, composició-arranjaments

Té estudis de filosofia, flabiol, guitarra, viola de roda i harmonia. Inicia la seva carrera com a músic professional l’any 1990 amb el trio “Músics de Safeu” i més endavant, i ja com a especialista en viola de roda amb el grup “El Pont d’Arcalís”. A partir del 2005 és músic “free-lance” i col•labora en nombroses formacions i artistes nacionals i internacionals de molts diversos estils musicals (folk, jazz, rock, improvisació lliure, música barroca, etc). Cofundador de projectes artístics com el quartet “Kaulakau”, ”Maram Trio”, “Dindùn”, entre d’altres formacions, a més de desenvolupar una tasca musical com a compositor i intèrpret en l’àmbit de la dansa, el teatre i els recitals de poesia. És membre de la BiB (Banda d’Improvisadors de Barcelona). Ha enregistrat més d’una vintena de discos tant en solitari com en diverses bandes i per a diversos artistes. Autor del llibre Iniciació a la viola de roda, DINSIC, 2007. El seu web és aquest.

Marina Albero: salteri i composició-arranjaments

Pianista, salterista i compositora nascuda en una família de músics que des de ben petita trepitja escenaris dins i fora de Catalunya tocant diversos instruments tradicionals (Grallers de Banyoles i Estampida Medieval). Estudia música clàssica i moderna a diferents centres (Taller de Música de Banyoles, antic CSMB, Casino Menestral de Figueres, Isaac Albéniz de Girona) i acaba els seus estudis a l’Instituto Superor de Arte de la Habana, Cuba, d’on torna amb una banda de son cubà, “Barnhabana”, que passarà tres estius tocant per Catalunya i a on comparteix escenari amb músics de la talla de Barbarito Torres (Grammy amb Buenavista Social Club). Des d’aleshores ha col•laborat amb artistes tan diferents com: Ars Longa (Cuba), Silvio Rodríguez (Cuba), L’Arpeggiata (França), Chano Domínguez, Ballet Nacional de España, Pepe Habichuela, Carlos Saura, Llibert Fortuny, Mariona Sagarra, Aiaiai, Furusato Caravan (Japó), OneReel (USA), entre molts d’altres. També ha realitzat els seus projectes personals: Marina Albero Trio (jazz amb tocs llatins), Psalterium (Història del Psalteri), Maram Trio (investigació), La Folata (Ars subtilior), Albero&Carmona (flamenc amb salteri), Les Violetes (jazz-son). Actualment publica regularment les seves microcomposicions aquí.

Moltes gràcies!

Mariona, Marina i Marc

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Maram Trio

  Maram Trio
  Author

  over 6 years

  hola BEATRIU DANIEL: has d'anar a aquest enllaç:

  http://www.verkami.com/locale/ca/projects/5269-maram-trio

  que et durà al nostre projecte. a la dreta tens totes les possibles recompenses. ves a la que t'interessi i segueix les passes.

  moltes gràcies per la teva col·laboració!

  una abraçada,

  MARAM TRIO

 • BEATRIU DANIEL

  BEATRIU DANIEL

  over 6 years

  QUIN ES L'ENLLAÇ PER AJUDAR?

#01 / Concerts de cel·lebració a BCN

Estimats mecenes,

com ja sabeu, entre tots i totes hem aconseguit l'objectiu necessari per a ultimar l'edició del nostre treball "SONOS".

Us estem molt agraïts i per això us anunciem que els dies 28 de gener i 11 de febrer volem cel·lebrar-ho en uns concerts per trobar-nos tots. L'espai es troba a Gràcia i començarem a les 20h.

Els mecenes que teniu invitacions com a recompensa, recordeu reservar per email a: triomaram@gmail.com dient a quin concert vindreu.

Els que també vulgueu assistir a escoltar i sentir "SONOS" en directe només heu d'enviar-nos un email a: triomaram@gmail.com dient el dia i les entrades que necessiteu. La donació de 5€ es farà efectiva allà mateix.

Ens agradaria molt veure-us i compartir plegats la nostra música i una copeta de vi.

Gràcies, t'esperem!

http://www.enderrock.cat/sonsdelamediterrania/noticia/7346/sonos/primer/disc/maram/trio

Mariona, Marc i Marina

5€
4 backers

2 cançons inèdites de Maram Trio en format .wav
+ Agraïments públics en els nostres mitjans de difusió.

10€
7 backers

Descàrrega del disc en format .wav
+ 2 cançons inèdites de Maram Trio
+ Agraïments públics en els nostres mitjans de difusió.

20€
30 backers

1 disc de Maram Trio dedicat
+ Menció als crèdits del disc
+ Agraïments públics en els nostres mitjans de difusió
+ Targeta de presentació signada.

40€
14 backers

2 discs de Maram Trio dedicats
+ Menció als crèdits del disc
+ Agraïments públics en els nostres mitjans de difusió
+ Agraïments públics en els nostres mitjans de difusió
+ 2 entrades a un dels dos concert que farem el gener del 2014 a “Art Just a la Casa Vicens”.

50€
8 backers

2 discs de Maram Trio dedicats
+ 2 cançons inèdites de Maram Trio
+ Menció als crèdits del disc
+ Agraïments públics en els nostres mitjans de difusió
+ Targeta d'agraïment signada
+ 4 entrades a un dels dos concerts que farem el gener del 2014 a “Art Just a la Casa Vicens”.

100€
4 backers

3 discs de Maram Trio dedicats
+ 2 cançons inèdites de Maram Trio
+ Menció als crèdits del disc
+ Agraïments públics en els nostres mitjans de difusió
+ Targeta d'agraïment signada
+ 4 entrades a un dels dos concerts que farem el gener del 2014 a “Art Just a la Casa Vicens”
+ Participació a un assaig general
+ 1 sopar gratuït a la casa d'algun dels membres del trio.

300€
0 backers

3 discs de Maram Trio dedicats
+ 2 cançons inèdites de Maram Trio
+ Menció als crèdits del disc
+ Agraïments públics en els nostres mitjans de difusió
+ Menció als crèdits del disc
+ Targeta d'agraïment signada
+ 4 entrades a un dels dos concerts que farem el gener del 2014 a “Art Just a la Casa Vicens”
+ Participació a un assaig general
+ UN CONCERT al lloc escollit pel qui fa l'aportació econòmica (Si és fora de Catalunya, despeses a part).

65 people helped bring this project to life

52
are returning backers of Verkami
13
are new backers
 • Cinta Massip
 • i.
 • Mariona
 • marinaculubret
 • laura tapias
 • arnauvilardebo@gmail.com
 • joan puigdefabregaa
 • marcf
 • eugenia
 • roser aymar
 • xeixa
 • dioptria
 • Jojo Bé
 • leopoldo
 • Montse Colomé
 • El Pedrís
 • mribas37
 • Maria Antònia
 • irisenda
 • Anna López i Vilaplana
 • montplans
 • Lis Costa
 • Violeta Albero
 • Albert
 • Pablo
 • Coral Albero
 • Usuario dado de baja
 • Josep M.Cortina
 • Carles Duarte
 • annuskisfacebook@gmail.com
Cookies help us to offer you the best experience. Settings