❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Perspectives

"Pers­pec­tives" és una publi­cació anual d'idees per a l'acció. Editada per Espai­Fà­brica, és una eina per a la reflexió crítica, la defi­nició de les línies de con­fron­tació, i la iden­ti­fi­cació dels reptes a què caldrà que els movi­ments socials i polítics donin resposta

0
segundos
296
Aportaciones
5.090€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Pers­pec­tives és una publi­cació anual de pen­sament i anàlisi crítica. Editada per Espai­Fà­brica, és una eina per a la reflexió, la defi­nició de les línies de con­fron­tació i la iden­ti­fi­cació dels reptes a què caldrà que els movi­ments socials i polítics donin resposta.

Pers­pec­tives és un pro­jecte d’Espai Fàbrica, que té la voluntat de superar la reac­ti­vitat del web i de les notícies, per tal d’analitzar més pro­fun­dament els con­textos i les pers­pec­tives de les lluites.

Les aportacions econòmiques fetes mitjançant el micromecenatge, ens permetran costejar la producció del llibre, pre­vista per al mes de juny de 2013 seguint els principis de l'ecoedició. La repro­ducció dels articles en el llibre es farà sota Llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada o cc-by-nc-sa.

En aquesta primera publicació comptarem amb les col·laboracions següents:

El calendari de treball que seguirem té com a objectiu poder fer l’impressió dels exemplars, tant bon punt finalitzi el període de captació de mecenes via Verkami.

Un cop acabada la part de producció física del llibre en farem els enviaments i realitzarem, com a mínim una presentació de la publicació a Barcelona, on els mecenes que ho vulguin hi podran recollir també la seva recompensa.

Gràcies per fer possible el projecte!

PERSPECTIVES - idees per a la lluita popular!

MÉS INFORMACIÓ
www.perspectives.cat / www.espaifabrica.cat / @EspaiFabrica /

Espai Fàbrica al Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Espai Fàbrica

    Espai Fàbrica
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Ester!

    estem a punt de tancar tot el procés, de fet avui mateix rebreu notícies nostres!

    Gràcies per la paciència!

    EspaiFàbrica
    @EspaiFabrica

    espaifabrica.cat

  • Esther

    Esther

    más de 10 años

    Bones,

    m'agradaria saber com va el procés d'edició, i per quan es fara la presentació, etc.

    Salut i gràcies per la feina!

  • Espai Fàbrica

    Espai Fàbrica
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola!

    doncs en principi intentàvem animar especialment a aconseguir un llibre, però si a algunes persones els fa especialment il·lusió, com a tu, mirarem de fer-te-la arribar!

    Encara que sigui una excepció, ens agrada que vulguis col·laborar i t'ho agrairem amb la bossa! Si vols, contacta'ns directament a [email protected] i ens ho recordes!

    Salut!

  • Laura

    Laura

    casi 11 años

    Hola!

    Amb la meva aportació obtindré 3 exemplars del "Perspectives". Seria possible canviar 1 d'aquests exemplars (o inclús dos!), per una bossa de roba de la publicació?

    Espero que ho aconseguim!

  • Espai Fàbrica

    Espai Fàbrica
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola!

    Perdona per haver trigat tant a respondre, això del micromecenatge és una bogeria!

    Doncs si bé no ho tenim contemplat i ens seria inassumible de fer per tothom, mirarem d'ajudar-te a trobar alguna manera de rebre el llibre, i en cas que sigui impossible, te'l farem arribar!

    Colòmbia no es quedarà sense PERSPECTIVES! :)

  • Cristina Serra

    Cristina Serra

    casi 11 años

    A Colòmbia me'l faríeu arribar?

  • Espai Fàbrica

    Espai Fàbrica
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola!

    pues no nos habíamos planteado la posibilidad de traducir los artículos hasta ahora, sobretodo porque la mayoría de nuestras autoras hablan de su realidad más inmediata.

    A pesar de ello, como sabes PERSPECTIVES va a publicarse bajo la Licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada (CC BY-NC-SA 3.0) por lo que será posible hacer traducciones siempre que se comparta de la misma manera.

    ¡Muchas gracias por tus sugerencias!

    salud

  • chimiflus

    chimiflus

    casi 11 años

    ¿Tenéis planeado traducir los materiales incluidos en 'Perspectives' al castellano u otros idionas?

#09 / Presentació Perspectives

Bon dia a tothom!

com sabeu la setmana vinent presentem per fi el nostre projecte en forma de llibre! PERSPECTIVES surt al carrer molt ben acompanyat i hem decidit celebrar-ho en un lloc tan emblemàtic com Can Batlló.

Us deixem aquí la convocatòria de l'acte, per al proper DIJOUS 17 D'OCTUBRE A LES 19:00:

Us hi esperem a totes, no hi falteu!

EspaiFàbrica

www.espaifabrica.cat

#08 / Gràcies a totes!

Gràcies a la participació de totes vosaltres podrem fer realitat la publicació de PERSPECTIVES!

Han estat uns dies intensos, i us volem agrair l'esforç i el suport rebut en tot moment. Des d'avui mateix ja ens posem a treballar en els darrer serrells i la producció del llibre, esperem que estigui a l'alçada de les vostres expectatives i sigui una eina útil en les vostres lluites quotidianes.

Fins ben aviat, salut!

ESPAI FÀBRICA

espaifabrica.cat
@EspaiFabrica

#07 / Darrera setmana i noves recompenses!

Amigues!

Entrem en la recta final de la nostra aventura per fer possible PERSPECTIVES. Algunes de vosaltres ens heu comentat que potser les recompenses que havíem previst no eren prou flexibles com necessitàveu. Potser podieu aportar menys diners, o en canvi volieu col·laborar més intensament però no en voleu tants exemplars.

És per això que per acabar de fer la darrera empenta al projecte, hem introduït noves recompenses solidàries, és a dir sense llibres, perquè pugueu combinar-les com millor us vagi.

Aprofitem aquest últim missatge per agraïr-vos molt especialment a totes aquelles que heu col·laborat la vostra aportació, i a totes aquelles que ens heu ajudat a difondre el també, sense vosaltres no hauria estat possible. Ja ho sabeu, només ens queda una setmana per aconseguir-ho...

Seguim, seguirem batallant per a fer PERSPECTIVES realitat!

Gràcies de nou i salut!

ESPAI FÀBRICA
@EspaiFabrica

www.espaifabrica.cat

#06 / Ja hem superat els 200 mecenes!

Gràcies a totes les que esteu ajudant a néixer PERSPECTIVES!

A més de 200 mecenes i quasi 3500 euros, hem pogut veure la vosatra solidaritat i recolzament per a tirar endavant el projecte, cada cop falta menys, però encara ens queda camí per recòrrer!

Seguim seguirem!

ESPAIFÀBRICA

www.espaifabrica.cat

#05 / Darrera incorporació: l'epíleg de la lluita a Telefònica!

Hola!

Ens tornem a posar en contacte amb vosaltres per anunciar-vos que, tal i com desitjàvem, podem tancar el llibre amb un missatge ple d'optimisme, esperança i victòria; amb tres de les companyes solidaries de Telefònica, una de les demostracions d'alegria més multitudinàries dels darrers mesos.

Incorporem doncs a PERSPECTIVES:

  • Albert Díez, participant de la vaga de fam solidaria que durà 23 dies i membre de la Plataforma-sindicat EnConstrucció (Telefònica).

  • Cristina Pons membre de la Plataforma-sindicat EnConstrucció (Telefònica)

  • Francesc Queralt, membre de la Plataforma-sindicat EnConstrucció (Telefònica)

Foto d'Edu Bayer

Finalment, recordar-vos que ens queden 12 dies i menys de 1800€ per a recollir, animeu-vos a col·laborar amb nosaltres, participant o difonent el projecte!

Cada cop més aprop... Gràcies per fer-ho possible!

Salut!


EspaiFàbrica

#04 / Equador!

Amics i amigues!

Ja ens trobem a l'equador del projecte, amb quasi bé la meitat del nostre objectiu assolit i 150 mecenes al nostre costat!

Encara es queda camí per recòrrer i fer possible el projecte. Ajuda'ns: difon les nostres idees, explica-ho als teus amics i sobretot col·labora...sense tu no hagués estat possible el que hem aconseguit fins ara. Sense tu no ho farem realitat!

Gràcies a totes!

PERSPECTIVES - idees per a la lluita popular!

www.espaifabrica.cat

#03 / Nova incoporació al projecte: Josep Fontana

Amics i amigues,

Ens tornem a posar en contacte amb vosaltres en primer lloc per agraïr-vos la col·laboració com a mecenes, o ajudant-nos a difondre el projecte. Gràcies a totes!

En segon terme estem encantats d'anunciar-vos una nova incorporació al nostre projecte: en Josep Fontana.

Historiador i professor emèrit de la Universitat Pompeu Fabra. Fundador, i director de l'Institut Universitari Jaume Vicens Vives d'Història. Fontana, alumne de Jaume Vicens Vives i Ferran Soldevila, ha desenvolupat principalment la seva recerca al voltant de la història econòmica i la història espanyola del segle XX, rebent així mateix influències de Pierre Vilar, Antonio Gramsci i Walter Benjamin.

Comptarem doncs amb un pròleg excepcional per al llibre i esperem que us fagi tanta il·lusió com a nosaltres.

Amb aquesta darrera incorporació es fa encara més… leer más

#02 / Canvi de Llicència CREATIVE COMMONS

Hola!

un company ens ha fet arribar un suggeriment que hem trobat molt interessant!

Com ja sabeu, haviem pensat en distribuir PERSPECTIVES sota Lli­cència

Cre­ative Commons Atribució-sense deriva 3.0 Unported. Aquesta llicència no en permetia la creació d'obres derivades, com ara una traducció.

Gràcies a l'@alvaromartinez que ens ha fet un cop de mà alhora d'escollir bé el que volem, finalment la nostra serà una obra sota la Llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada, la cc-by-nc-sa.

Si teniu curiositat per conèixer més coses sobre aquesta llicència podeu visitar:

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.ca

Gràcies de nou pels vostres suggeriments!

Salut!

ESPAI FÀBRICA
@EspaiFabrica

www.espaifabrica.cat

#01 / Ja som a punt d'arribar als 100 mecenes!

Hola a totes!

Gràcies a totes les vostres aportacions i comentaris, el projecte va caminant i ja comença a prendre forma!

Encara ens queda un camí important per recòrrer i us seguim demanant la vostra col·laboració en la difusió del projecte, així com per fer-nos arribar qualsevol comentari o suggeriment!

Ben aviat tindreu algunes novetats de l'obra que creiem que us agradaran!

Gràcies de nou!

salut!

ESPAI FÀBRICA
@EspaiFabrica

www.espaifabrica.cat

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies