❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Els Garrins Metàl·lics volen competir a França...ens ajudes?

La intenció és buscar la financiació bàsica per a què l'equip pugui participar amb el seu robot Garrinator a la competició francesa de FIRST Tech Challenge Grenoble a la qual han estat convidats a participar per quedar finalistes a la competició espanyola celebrada a Tarragona el diumenge 17 de març

Marc de Semir

Un proyecto de

Creado en

Vic
0
segundos
57
Aportaciones
3.920€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Els Garrins Metàl·lics som un grup d'estudiants d'Enginyeria Mecatrònica de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic i un estudiant de batxillerat en Dani Mateo, excomponent de l'exitós equip dels Santperencs que durant dos anys han estat presents a les finals mundials de la FIRST Lego League als Estats-Units.

Enguany hem fet un equip per participar a la competició de robòtica First Tech Challenge per a joves de 17 a 23 anys.

És un projecte de creació d'un robot i de generació de valors com la cultura, l'esforç i el treball en equip. Ha estat la nostra primera experiència i n'estem molt contents per què hem arribat a la final del European Robotic Festival, competició celebrada a Tarragona al març.

Ara tenim la oportunitat de representar el talent jove de la Comarca d'Osona i de Catalunya en robòtica a França!

QUÈ VOLEM FER


Participar en la competició First Tech Challenge que es celebrarà a Grenoble (França) el dia 16 de Maig.

Les aportacions que rebem es destinaran a cobrir les despeses originades pel viatge, dinars i sopar i allotjaments durant els dies de la competició que se celebra a la Phelma Engineering School de Grenoble. Una part dels fons anirà a la millora tècnica del robot per fer-lo més competitu i tenir més opcions de fer un bon paper.

COMPONENTS

Marina Escalera, Miriam Laliga, Giorgia Magaldi, Anna Sanchis, Víctor Clavijo, Dani Mateo, Carles Sala, Josep Masgrau, Marc Genevat. Mentors: Esteve Gallego i Gerard Masferrer. Som un grup que aplega gent de Sant Pere de Torrelló, Torelló, Manlleu, Taradell, Espinelves, Tavèrnoles, Girona, La Garriga, Rubí i Valldoreix.

MÉS INFORMACIÓ

Segueix la nostra activitat a la pagina de Facebook, al canal oficial de Garrins Metàl·lics a Youtube i al bloc de la Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic.

RECOMPENSES DE LA PARTICIPACIÓ

Samarreta Garrins Metàl·lics

Fuet i una “xomalla” amb el logotip de l’equip

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marc de Semir

    Marc de Semir
    Autor/a

    más de 10 años

    La verdad es que estamos planificando la temporada que viene y cualquier aportación o estrategia para conseguirla sería muy bienvenida. Me puede contactar a [email protected] o por tel.: 938815533. Muchas gracias por su interés y buen fin de semana

  • Pedro

    Pedro

    más de 10 años

    ¿necesitais más financiación? me interesa. escribeme

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies