❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Els Garrins Metàl·lics volen competir a França...ens ajudes?

La intenció és buscar la financiació bàsica per a què l'equip pugui participar amb el seu robot Garrinator a la competició francesa de FIRST Tech Challenge Grenoble a la qual han estat convidats a participar per quedar finalistes a la competició espanyola celebrada a Tarragona el diumenge 17 de març

Marc de Semir

A project of

Created in

Vic
0
seconds
57
Patron
3.920€
From 3.500€
Contribute to the project

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
Els Garrins Metàl·lics som un grup d'estudiants d'Enginyeria Mecatrònica de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic i un estudiant de batxillerat en Dani Mateo, excomponent de l'exitós equip dels Santperencs que durant dos anys han estat presents a les finals mundials de la FIRST Lego League als Estats-Units.

Enguany hem fet un equip per participar a la competició de robòtica First Tech Challenge per a joves de 17 a 23 anys.

És un projecte de creació d'un robot i de generació de valors com la cultura, l'esforç i el treball en equip. Ha estat la nostra primera experiència i n'estem molt contents per què hem arribat a la final del European Robotic Festival, competició celebrada a Tarragona al març.

Ara tenim la oportunitat de representar el talent jove de la Comarca d'Osona i de Catalunya en robòtica a França!

QUÈ VOLEM FER

Participar en la competició First Tech Challenge que es celebrarà a Grenoble (França) el dia 16 de Maig.

Les aportacions que rebem es destinaran a cobrir les despeses originades pel viatge, dinars i sopar i allotjaments durant els dies de la competició que se celebra a la Phelma Engineering School de Grenoble. Una part dels fons anirà a la millora tècnica del robot per fer-lo més competitu i tenir més opcions de fer un bon paper.

COMPONENTS
Marina Escalera, Miriam Laliga, Giorgia Magaldi, Anna Sanchis, Víctor Clavijo, Dani Mateo, Carles Sala, Josep Masgrau, Marc Genevat. Mentors: Esteve Gallego i Gerard Masferrer. Som un grup que aplega gent de Sant Pere de Torrelló, Torelló, Manlleu, Taradell, Espinelves, Tavèrnoles, Girona, La Garriga, Rubí i Valldoreix.

MÉS INFORMACIÓ
Segueix la nostra activitat a la pagina de Facebook, al canal oficial de Garrins Metàl·lics a Youtube i al bloc de la Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic.

RECOMPENSES DE LA PARTICIPACIÓ
Samarreta Garrins Metàl·lics

Fuet i una “xomalla” amb el logotip de l’equip

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Marc de Semir

  Marc de Semir
  Author

  over 6 years

  La verdad es que estamos planificando la temporada que viene y cualquier aportación o estrategia para conseguirla sería muy bienvenida. Me puede contactar a marc.desemir@uvic.cat o por tel.: 938815533. Muchas gracias por su interés y buen fin de semana

 • Pedro

  Pedro

  over 6 years

  ¿necesitais más financiación? me interesa. escribeme

5€
5 backers

Assistència a una sessió on els membres de l'equip descriuran l'experiència del projecte de crear el robot Garrinator

20€
21 backers

Regal samarreta Garrins Metàl·lics + Assistència a la sessió on els membres de l'equip descriuran el projecte.

30€
10 backers

Regal samarreta Garrins Metàl·lics + Regal d’un fuet i una “xomalla” amb el logotip de l’equip.

45€
15 backers

Regal samarreta Garrins Metàl·lics + Participació en un taller pràctic d'introducció a la robòtica a la UVic amb la seva família, on l'equip donarà detalls i explicacions del procés de creació del robot i del seu funcionament. Interacció amb el robot.

250€
2 backers

Incorporació de la imatge corporativa de l'empresa al robot Garrinator

500€
4 backers

Incorporació logo imatge corporativa de l'empresa al robot i a les samarretes dels membres de l'equip

3.400€
0 backers

Patrocini integral de l'equip dels Garrins Metàl·lics per a la competició de Grenoble amb incorporació del logo de l'empresa al robot, a les samarretes dels membres de l'equip i al nom de l'equip

Cookies help us to offer you the best experience. Settings