❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Traducció al Català de l'Informe Anual de Reporters Sense Fronteres 2012

RsF Espanya elabora cada any un informe sobre l'estat de la pràctica del periodisme al món. La intenció d'aquest informe és denunciar en aquells països on la pràctica d'aquest ofici, i per tant de la llibertat de premsa, està en perill perquè els informadors són censurats, perseguits o assasinats.

Categoría

Creado en

Vic
0
segundos
2
Aportaciones
50€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Reporters sense Fronteres Espanya elabora cada any un informe en el qual s’hi fa un repàs a la situació de l’exercici del periodisme arreu del món. Aquest informe s’elabora a la seu Reporters a Espanya, que es troba a Madrid i es fa en castellà. Des de fa uns anys, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, aquest informe es traduïa al català i se’n feia una presentació a Barcelona. Enguany, però, la situació excepcional de precarietat pressupostària del govern català impedeixen aconseguir aquests fons.

PER QUÈ OPTEM PEL CROWFUNDING?

Les persones que formem part de Reporters sense Fronteres a Catalunya ens agradaria poder continuar fent la traducció i presentació de l’informe en català i per això requerim de suport econòmic extern que ens permetin continuar aquesta tasca.

La nostra intenció inicial era efectuar la presentació de l’informe en un acte al Temple Romà de Vic el 2 de maig, vigília del Dia Internacional per la Llibertat de Premsa. Les dificultats econòmiques ens han obligat a retardar aquest acte a l'espera de comptar amb la vostra inestimable col·laboració. Aquest acte el portarem a terme conjuntament amb la Universitat de Vic i del nucli d'Osona del Grup de Periodistes Ramon Barnils

QUE FAREM AMB ELS DINERS RECAPTATS?

Els diners que recaptem els destinarem a finançar la traducció i maquetació de l'informe i a pagar la organització d'un acte de presentació a Vic.Aquest acte contempla el desplaçament a la capital d'Osona de dos periodistes refugiats a l'Estat espanyol perquè s'han hagut d'exiliar del seu país a causa de la persecució que han patit pel desenvolupament de la seva tasca d'informadors així com un representant de RSF Espanya i el seu allotjament. També comptarem amb la presència de periodistes catalans que sovint treballen en zones de conflicte. Els diners serviran també per a l'elaboració de l'informe 2013, en el qual ja hi estem treballant.

QUAN HO FAREM?

La idea és portar a terme aquest acte els o bé el dia 6 o el 13 de juny. Quan ho tinguem totalment tancat us ho farem saber. Volem que sigui un acte lluït i que tingui un cert ressò mediàtic. Per això les diferents parts implicades esmerçarem molts esforços en fer-ne la màxima difusió i convidant a personalitats del món de la comunicació i de la societat catalana perquè hi assisteixin.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies