❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Araw Masaya: un viatge fotogràfic i literari a través d'Àsia

Araw Masaya és el projecte conjunt del fotògraf Pau Franch i el dissenyador gràfic Jordi Farrés. Partint del viatge i experiències d'en Pau a través d’alguns dels paratges més espectaculars d’Àsia, hem elaborat un llibre on fotografia i textos fan un retrat personal, desenfadat i directe.

Jordi Farrés Tanyà

Un proyecto de

Creado en

Vic
0
segundos
82
Aportaciones
2.311€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Araw Masaya és el projecte conjunt del fotògraf Pau Franch i el dissenyador gràfic Jordi Farrés.

Partint del viatge i experiències d'en Pau a través d’alguns dels paratges més espectaculars d’Àsia, hem elaborat un llibre on fotografia i textos fan un retrat personal, desenfadat i directe.

Aquest llibre no és una guia de viatges ni un llibre d'aventures, sinó un retrat irònic i amb mà esquerra que busca per sobre de tot el somriure i sorpresa del lector i no tant una descripció rigorosa dels paratges recorreguts. Araw Masaya és un acudit basat en fets reals i recolzat en imatges i texts creats in situ.

Volem fer arribar aquest llibre a les mans de la gent, perquè viure aquest viatge a través dels ulls d'en Pau Franch és un privilegi que seria egoista no compartir.

EL LLIBRE

Araw Masaya és un llibre majoritàriament fotogràfic, acompanyat d'alguns textos en català, extrets del dietari que va escriure en Pau durant el seu viatge. Tant les imatges com els textos ens parlen amb un llenguatge desinhibit -a vegades sarcàstic-, retratant-ho tot amb un encert i frescor que no deixaran a ningú indiferent.

Pel que fa a les característiques tècniques, Araw Masaya és un llibre de 18x18 cm, de tapa dura, enquadernat mitjançant un procés artesanal i amb llom de roba. Conté unes 120 pàgines impreses a tot color amb paper estucat semi brillant de 135 g.

EL VIATGE

El viatge que es descriu dins el llibre recórrer diferents estats asiàtics, com ara les Illes Filipines, l'Indonèsia, l'Índia o el Nepal.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Tots els diners recollits en aquesta campanya de micro mecenatge aniran destinats exclusivament a costos d'impressió, edició i producció del llibre d'Araw Masaya i la resta de productes oferts a les recompenses per a les diferents aportacions.

L'única intenció que tenim, per tant, és materialitzar un projecte amb el qual portem més d'un any treballant, i pel qual sentim una estima immensa.

CALENDARI

Un cop assolit el nostre objectiu, tan sòls necessitarem un màxim de dos mesos per tal d'imprimir i distribuir els llibres i demés complements de la campanya.

Alguns dels serveis immaterials que oferirem a canvi de certes aportacions, però, es podran dur a ter-me més enllà d'aquest plaç. Aquest període, de totes maneres, mai superarà els sis mesos i anirà d'acord amb la disponibilitat dels mecenes.

NOSALTRES

Podeu trobar alguns dels treballs d'en Pau Franch a la seva web.

També podeu veure la feina d'en Jordi Farrés al seu bloc.

Per últim, podeu mantenir-vos al corrent de com avança la campanya a través de la pàgina de facebook d'Araw Masaya.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep Berenguer

    Josep Berenguer

    casi 11 años

    Hola bona tarda. La meva proposta és col.laborar imprimint el vostre llibre amb un important descompte sobre pressupost.

    Som una empresa d'arts gràfiques que fem llibres de petita i mitjana tirada i acabats especials.

    T. 610403672

    [email protected]

  • Josep

    Josep

    casi 11 años

    Hola bon dia

    Em dic Josep i sóc el gerent d'una empresa d'arts gràfiques

    La nostra proposta és col.laborar tot fent la impressió del llibre i aplicant un important descompte sobre el preu de pressupost

    Si estan interessats en podem parlar

    gràcies

  • santi farré

    santi farré

    casi 11 años

    Xancletes noves? Prou que t'haguessin anat bé a classe, quan et treies les sabatilles per estar més còmode sense els peus oprimits! Enhorabona pel projecte!

  • Jordi Farrés Tanyà

    Jordi Farrés Tanyà
    Autor/a

    casi 11 años

    Tranquil, dins el llibre hem dedicat una doble pàgina a una foto de les xancletes noves.

    Cuida't!

  • JOFRA , el de LA GUIXA

    JOFRA , el de LA GUIXA

    casi 11 años

    Ets conscient Pau que pot ésser que no vegis mai més aquelles

    xancletes? . No et vull veure més descalç pel carrer. Fa pòtol.

    Pòtol m. Vagabund que dorm sota els ponts, en els afores d’una població, etc. ,

    sense ofici ni benefici.

    Dixit P.F.

#05 / 75%!

Ja estem com a mínim un 75% convençuts de que "Araw Masaya" pot esdevenir una realitat.

Moltíssimes gràcies a tothom que ho està fent possible : )

#04 / 50%!

Mil alegres de poder anunciar que ja hem superat l'equador de la nostra campanya!

Gràcies per tot, Mecenes : )

#03 / Cada cop més a prop!

Encara estem una mica lluny del nostre objectiu, però avancem amb pas decidit cap a la seva culminació. Les diferents aportacions ja sumen uns engrescadors 834 euros.

Ens estem esforçant de valent per aconseguir tirar endavant el nostre llibre. Gràcies de nou a tots els que ens hi esteu ajudant.

#02 / 500!

Estem contentíssims amb com està transcorrent la campanya de micro mecenatge. A hores d'ara, ja comptem amb una quarta part de la quantitat necessària per tirar endavant el nostre projecte.

Moltes gràcies a tots els que heu fet una aportació.

Seguim, doncs, a http://www.verkami.com/projects/5020

#01 / Un tastet de la part escrita d'Araw Masaya

Conscients de que apostar per un producte a cegues pot ser difícil, volem ser al màxim de transparents amb els nostres possibles mecenes -sense oblidar que hi han coses que no podem desvetllar-.

Per això adjuntem un dels vuit capítols del llibre. A veure què us sembla : )

RÈQUIEM D'UNES XANCLETES

Tot va començar en una xafogosa parada ambulant a Kuta, Bali. Elles ens miraven i nosaltres anàvem descalços, així que les vam haver de comprar. En tot moment van ser submises a nosaltres, i sota aquesta condició vam moure’ns per l’arxipèlag de Nusa Tengara i vam prendre junts el sol estirats a platges de corall roig.

No obstant, no sempre vam estar junts, ja que les xancletes a Àsia són com els gossos a Europa, tenen l’entrada prohibida a la majoria de recintes tancats. Tanmateix, els gossos a Àsia són… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies