❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Col.labora en el nou disc de Bye Bye Pedro!

El nou àlbum d'estudi de Bye Bye Pedro està de camí, es per això que demanem la teva ajuda, col.labora amb nosaltres i fes possible que el nou disc surti a la llum!

BYE BYE PEDRO

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
53
Aportaciones
2.100€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SOM

Bye Bye Pedro som un trio de punk rock de Manresa amb moltes ganes de gravar el nostre 4 àlbum d'estudi que veurà la llum a mitjans del 2013.

La nostra trajectòria consta de 3 àlbums d'estudi (Huele esto! -2008-, Do You Know Chorizo? -2009-, El Dorado -2011-) i un àlbum en directe editat l'any 2012 titulat "Como Pedro Por Su Casa" (enregistrat a la sala Stroika de Manresa).

Hem tocat a nivell estatal en llocs com Madrid, Gijón, Bilbao, Pamplona, València, Almería, Barcelona, Lleida, etc...

Una de les nostres senyes d'identitat es que utilitzem els videoclips com a mitjà de difusió de la nostra música, actualment tenim 16 videoclips i altres directes enregistrats arreu del territori.

EL NOU DISC: "EL DERRAPE"

El nou disc es titularà "El Derrape" i serà un sol tema de uns 20 minuts de durada composat per diferents parts, una cançó que narrarà històries venals i absurdes de la vida diària, al més pur estil Bye Bye Pedro. Es un format de àlbum poc comú i és quelcom que ens ve molt de gust fer, volem oferir algo diferent en la nostra trajectòria. Segur que als nostres seguidors de sempre no us sentireu decebuts, lletres irreverents, ritmes frenètics i punk rock a tope!

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Per aconseguir l'objectiu demanem 2000 euros, la despesa final serà més gran ja que del crowdfunding només en finançarà una part, la resta ho farem d'ajudes i col·laboracions externes i també amb els nostres estalvis.

El pressupost aproximat de la gravació, mescla, mastering i edició digital és el següent:

  • 1000 euros gravació i mescla.
  • 400 euros masterització.
  • 100 euros edició digital.
  • 500 euros gira presentació.
  • 500 euros en videoclips.

  • Cost final de les recompenses. (a determinar)

CALENDARI

La intenció es entrar a grabar el proper més de Maig-Juny perquè el disc es publiqui el més de Octubre. Sortirà en format digital via iTunes, Spotify, Amazon, Google Play, Bandcamp, etc... A tots els mecenes enviarem el album digital de manera anticipada a la publicació oficial. El primer videoclip no es farà esperar, esperem treure'l juntament amb la publicació del disc.

RECOMPENSES

Entre Setembre i Octubre eviarem el disc digital a tots els mecenes, i poc a poc anirem entregat tot el merchandising. El disc estarà editat en format digital a principis d'Octubre, i els mecenes tindran la resta de recompenses tan bon punt acabi el verkami.

Les recompenses es podran recollir a qualsevol dels nostres concerts o s'enviaràn per via postal (península i balears).

LINKS
Facebook
Vimeo
YouTube
Cd Baby
Bandcamp
Myspace

DISCOGRAFIA

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies