❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre commemoratiu de Calella, Ciutat Gegantera 2013

Publicació d'un llibre commemoratiu amb reportatges fotogràfics i informació bàsica de la Ciutat Gegantera 2013 celebrada a Calella els dies 10, 11 i 12 de maig de 2013.

0
segundos
12
Aportaciones
600€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ TINDRÀ I QUÈ SERÀ EL LLIBRE COMMEMORATIU DE CALELLA, CIUTAT GEGANTERA 2013?

  • Un munt de records i bons moments viscuts durant aquesta gran trobada del món geganter.

  • Un extens reportatge fotogràfic de gran qualitat artística, gràcies als membres de Foto-Film Calella. Tindrem fotografies de tots els actes, les cercaviles, els gegants, fotos aèries i moltes coses més.

  • Un llibre amb materials i edició d'alta qualitat.

SI VOLS SABER-NE MÉS SOBRE AQUEST PROJECTE, HO POTS FER A:

QUÈ ÉS UNA CIUTAT GEGANTERA?

La Ciutat Gegantera és la trobada nacional de tots els gegants de Catalunya, que es celebra cada any en una població diferent, des de 1985. La població que és designada Ciutat Gegantera esdevé, durant un any, la màxima representant de la cultura gegantera de Catalunya i té la responsabilitat de custodiar els gegants de Catalunya, en Treball i na Cultura, fins la celebració de la pròxima Ciutat Gegantera.

La celebració de Ciutat Gegantera consisteix en organitzar diverses activitats en el transcurs de l'any relacionades amb el món geganter i assoleixen el seu punt màxim amb la celebració de la trobada de gegants de Catalunya.

CALELLA, CIUTAT GEGANTERA 2013

Les dates escollides per celebrar els actes centrals de la Ciutat Gegantera a Calella són els dies 10, 11 i 12 de maig de 2013. Durant aquest tres dies es faran entre altres activitats, cercaviles de gegants, mostres de ball, tallers i espectacles pels nens, concerts, etc. El diumenge serà el dia més important dins la celebració, ja que es celebrar la principal trobada amb una previsió d'assistència de 200 colles i més de 400 gegants pel que es faran 4 cercaviles simultànies pels carrers de Calella.

Si vols conèixer el programa de Ciutat Gegantera 2013 més detalladament ho pots fer AQUÍ.

EL LLIBRE COMMEMORATIU

La més important cita tradicional del món geganter que anualment se celebra al país i que, en aquesta vint-i-vuitena edició, tindrà lloc a la ciutat de Calella cal que tingui un record a l'alçada: el llibre commemoratiu serà un record de qualitat per recordar tots els actes i vivències de Calella, Ciutat Gegantera 2013.

Publicació d'un llibre commemoratiu amb reportatges fotogràfics i informació bàsica de la Ciutat Gegantera 2013 celebrada a Calella els dies 10, 11 i 12 de maig de 2013.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS?

Els diners aniran íntegrament destinats a la impressió del llibre commemoratiu. El disseny, selecció de material, maquetació, etc. no serà finançat pel micromecenatge i serà dut a terme per la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella i Foto-Film Calella.

CALENDARI

La Ciutat Gegantera 2013 es celebrarà durant els dies 10, 11 i 12 de maig de 2013. Un cop celebrada, es començarà el treball de selecció del material per poder ser publicada. Es preveu la publicació durant l'estiu del 2013.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies