❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MÍRIAM: de somiatruites a rodamón

MÍRIAM, de somiatruites a rodamón és un viatge en forma de conte il•lustrat. És un projecte fet amb paciència i dedicació, fruit de la fusió de l’il•lustrador i pintor Miquel Cazaña i la narradora oral i guionista Ruth Rodriguez Queralt. És un conte que diverteix i educa a parts iguals

0
segundos
76
Aportaciones
3.485€
De 3.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Tot va començar fa set anys, amb una idea del Miquel Cazaña.

Després d'acabar el seu projecte sobre la immigració a Barcelona, destinat a un públic adult, va tenir la il·lusió i la necessitat d'arribar a un públic infantil amb el qual podria desplegar la seva sensibilitat, el seu estil audaç i la seva creativitat en un repertori d’imatges que integréssin tot el seu bagatge i la seva experiència en la il•lustració i la pìntura, creant una historia de la qual els lectors no en volguéssin sortir.

Aquí neix el personatge de la Míriam.

Des del principi amb una idea molt clara de com volia que fós: una nena aventurera, curiosa, dolça... que a través de la seva manera de ser ens fés viure un món fantàstic, ple de il·lusió i significat.

A partir de tota aquesta invenció va entrar la Ruth.

Per la seva gran experiència i capacitat de comunicació amb els nens, li va oferir la possibilitat d'adaptar aquesta història amb un diàleg molt més proper i natural als infants, amb noves idees que han acabat d'arrodonir la història de la Míriam.

Finalment el text d'aquest conte és ple d’expressions pròpies d’algú que coneix àmpliament l’univers dels infants, sent capaç d’endinsar-nos en una autèntica aventura.

Així doncs, la recerca de qualitat i de rigor han estat presents en aquest llibre des del principi fins al final. S'ha fet un estudi seriós i minuciós de tots els elements necessaris per tal de crear un bon conte, tant a nivell visual com a nivell narratiu.

EL CONTE
“M’agradaria explicar-vos l’aventura més emocionant de la meva vida.”

Amb aquestes paraules la Míriam, una nena amb gran esperit aventurer, comença un viatge que ens endinsarà als indrets més recòndits de la nostra imaginació.

Tramvies que volen de San Francisco a Burkina Fasso, vaixells de paper al port de Shangai, bicicletes màgiques per a dues persones... I un desig que ningú podrà esvaïr.

Aquest és un conte ideal per a infants, però també és un conte ideal per a tots aquells que continueu tenint il•lusió per les petites i les grans coses de la vida; per aquells que encara us emocioneu, que creieu i defenseu els valors humans, la convivència, que admireu els demés per allò que ens fa diferents i ens ajuda a aprendre coses noves. En definitiva, és un conte per a autèntics viatgers de totes les edats.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS?

Volem imprimir una tirada de 500 a 800 exemplars. Els 3.200 euros que demanem ens ajudaran a aconseguir-ho.

CARACTERÍSTIQUES DE L'EDICIÓ

Llibre de tapa dura + 40 pàgines interiors

  • Format del llibre: 21 x 25 cms

  • Coberta: Paper estucat brillant de 150 grams, impressió a CMYK

  • Interior: Paper estucat mate de 200 grams, impressió a CMYK

  • Idiomes: Català.

  • Entre 300 i 600 exemplars.

CALENDARI

Des de la data de la recaptació de les recompenses:

Una setmana o 10 dies per tenir impresos els llibres

15/20 dies per entregar les recompenses

SOBRE ELS AUTORS

La Ruth i el Miquel creuen ferma i apassionadament en el que fan, per això viuen de les seves vocacions. Tant un com l’altre compten amb 10 anys d’experiència en els seus àmbits professionals, i cada un d’ells admira la feina de l’altre.

Miquel Cazaña Llagostera

Vaig néixer a Barcelona el 1980. Vaig estudiar disseny gràfic a l’Escola Pau Gargallo de Badalona i il•lustració a l’Escola Massana de Barcelona. Sóc un gran aficionat als viatges i sobretot a dibuixar al natural; prendre apunts de tot el que ens envolta com a font de creixement personal i professional.

A partir del 2004 vaig començar professionalment amb la il•lustració publicitària i la il•lustració editorial, amb contes com “La Llegenda del rei errant”, de la col•lecció Vaixell de Vapor i, amb la mateixa editorial, Cruïlla, també vaig il•lustrar llibres de text.

Amb l’editorial Tabelaria vaig publicar el meu primer projecte personal, el llibre “De Barcelona al Món”, un quadern de viatge centrat en el fenòmen de la immigració a la ciutat de Barcelona…

Des del 2008 estic molt centrat en la pintura, en l’exposició i la venda de quadres. He realitzat 4 exposicions individuals amb gran èxit. I la cinquena serà sobre la MÍRIAM: en un lloc per determinar, exposaré els originals d’aquest conte, obres úniques realitzades per a l’el•laboració d’aquesta història.

Web Miguel Cazanya

Ruth Rodríguez Queralt

Vaig néixer a Badalona el 1978, ja de ben petita he sentit fascinació pel món dels contes, demanava que m’expliquessin històries constantment i des de que tinc ús de raó he narrat contes i inventat històries.

He treballat com educadora tant en l’àmbit reglat com en educació en el lleure durant més de 15 anys, on he pogut explorar un gran ventall de possibilitats del conte com a recurs pedagògic i com a treball sòcio-afectiu.

Aprenc l’ofici de Narradora Oral de manera autodidacta i de l’experiència pròpia, viatjo a diferents països on recopilo contes tradicionals i de tradició oral.

Una vegada començada la meva carrera professional rebo gran varietat de cursos que m’ajuden a adquirir més coneixements i profunditzar en aspectes concrets del llenguatge.

Actualment, combino la feina d’animadora sociocultural amb les arts escèniques.

Amb el nom de Tururuth, treballo com a Narradora Oral, àmbit en el que també incorporo el Teatre d’Ombres.

MÍRIAM: de somiatruites a rodamón és el primer conte que escric per ésser editat en format llibre. Confio plenament en el projecte que porto a terme amb en Miquel i espero que sigui l’inici d’una gran aventura que us pugui captivar.

Blog Ructh Rodríguez

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carta Gráfica

    Carta Gráfica

    más de 10 años

    Buenas tardes

    Soy Juan José Franco de Carta Gráfica, dedicada a la impresión de libros y posicionamiento en redes sociales , blogs, tiendas online…….

    Nos ofrecemos para presupuestar futuros proyectos.

    Un saludo,

    www.imprentacartagrafica.com

  • Miquel Cazaña i Ruth Rodriguez

    Miquel Cazaña i Ruth Rodriguez
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Josep, si estem interessats. Tenim un pressupost però en volem mirar més. Em pots enviar un mail o passar-me la teva adreça?

    El meu és

    [email protected]

  • Josep

    Josep

    casi 11 años

    Som una empresa d'arts gràfiques de Manresa

    Ens agradaria col.laborar imprimint el llibre i aplicant un bon descompte sobre el preu de pressupost.

    Sí estan interessats en parlem

    moltes gràcies

    Josep

  • hola Eli!!

    Por supuesto que lo podemos hacer en inglés, únicamente necesitamos alguien o bastante gente interesada como para hecer un mínimo de ejemplares.

    Gracias poer el interés,

    ruth

  • Eli

    Eli

    11 años

    Alguna posibilidad de publicar en inglés?

  • Hola Susana, l'edat idònia per al conte de la Míriam serien uns 7 anys. De totes maneres l'hem llegit a nens de 5 i també el disfruten moltíssim i s'enteren de tot.

  • random user

    Susana Alonso Segura

    11 años

    A partir de quina edat creieu que un nen podría disfrutar d'aquest llibre, si encara no sap llegir? El meu germà té 4 anys, i m'encantaría explicar-se'l.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies