❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Dreamin & Rappin - Somni d'una nit d'estiu a ritme de Hip Hop

Dreamin’ & Rappin’ és un musical hip-hop basat en “El somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare. S’inspira en l’art dels DJ, dels MC, dels grafiters, dels b-boys i les b-girls per projectar una mirada nova i radicalment contemporània al clàssic de Shakespeare. 7 actors i 1 DJ en directe.

Teatre Obligatori

A project of

Category

Created in

0
seconds
79
Patron
2.040€
From 2.000€
Contribute to the project

QUÈ ÉS DREAMIN’ & RAPPIN’?

Dreamin’ & Rappin’ és un musical hip-hop basat en “El somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare. S’inspira en l’art dels DJ, dels MC, dels grafiters, dels b-boys i les b-girls per projectar una mirada nova i radicalment contemporània al clàssic de Shakespeare.

PER QUI ÉS DREAMIN’ & RAPPIN’?

L’espectacle està destinat a un públic molt ampli i, concretament, a una de les franges d’edat més difícil seduir escènicament: la dels joves dels 10 als 25 anys. La idea central de Dreamin’ & Rappin’ és fondre les arts escèniques i les disciplines del hip-hop en un escenari,

QUÈ FAREM AMB ELS FONS RECAPTATS?

Els fons recaptats es destinaran a completar el finançament del material tècnic necessari per poder executar la feina del dj en òptimes condicions. L’espectacle inclou diverses battle-raps interpretades pels actors acompanyats per un dj de primera fila que executa les bases musicals en directe.

D&R - Actuacions previstes

L'estrena serà el dia 1 d'octubre a Olesa de Montserrat, dins de la 6a Mostra Butaka Jove, posteriorment s'estrenarà a Barcelona al nou Lluïsos Teatre els dies 14 i 15 d'octubre de 2011. També tindrà presència dins el Festival LOLA d'Esparreguera a finals d'octubre i es faran sessions escolars al Teatre Victòria de Barcelona.

QUI SOM LA COMPANYIA D&R?

Intèrprets:

Javier Beltran - (Teseu, Oberó i Flaco)

Oriol Casals - (Dris i Periko)

Bernat Cot - (DM i Rusty)

Beàlia Guerra - (Helena i Kay)

Ariadna Suñé - (Hipòlita i Titània)

Elena Tarrats - (Mia)

Guille Vidal-Ribas - (Puck)

Direcció: Moisès Maicas

Ajudanta de direcció: Mar Solà

Coreografia i moviment: Mudit Grau i Guille Vidal-Ribas

Composició musical i DJ en directe: DJCode i Pau Marfà

Disseny d’escenografia i vestuari: Elena Font i Marina Pineda (La Cabra)

Disseny d’il·luminació: Pep Gàmiz

Tècnic de llums i so: Aleix Costales

MC assessor i ajustamentdels raps: Aitor Ferran

Tècnicade clown: Toni Arteaga

Assessora de vestuari: Nina Pawlowski

Assessora de càsting: Beàlia Guerra

Producció: Teatre Obligatori

Producció executiva: Íngrid Marín i Jordi Andújar

Amb el suport de: ICIC, Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA), Aula de Teatre de l’IMAC de Mataró, LluïsosTeatre, Festival LOLA.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#03 / Aconseguida la fita!!

Volem agraïr a tots els mecenes que han aportat amb menor o major mesura recursos per al nostre projecte.
Gràcies a vosaltres, el passat dia 1 d'octubre vam poder aixecar teló i presentar davant del públic el nostre espectacle "Dreamin' & Rappin'" a Olesa de Montserrat dins de la Mostra Butaka Jove!

Equip de Dreamin' & Rappin'.

#02 / Dreamin' & Rappin' al Festival LOLA Baix Llobregat Nord

El Festival LOLA va ser creat l'any 2003 a Esparreguera, i des de llavors se n'ha fet una edició anual. Aquest Festival té per objectiu englobar teatre professional de joves creados i noves dramatúrgies.

Enguany, en la seva edició del 2011 que s'inaugurarà el mes d'octubre, comptarà amb representacions de Dreamin' & Rappin' de Moisès Maicas i Anna Soler.
Es podrà veure a Martorell durant els dies 20, 21 i 22 d'octubre, en sessions escolars i amb públic obert.#01 / Dreamin' & Rappin' a la 6a Mostra Butaka Jove

Tot i que l'espectacle s'havia d'estrenar dins el marc del Festival Shakespeare de Mataró aquest 2011 i després de molts entrebancs i inconvenients, s'estrenarà a la Mostra Butaka Jove que se celebra a Olesa de Montserrat.

D&R és un espectacle per a tots els públics, però molt especialment enfocat als joves que els agrada el món del Hip-Hop i volen descobrir les històries de Shakespeare amb un llenguatge diferent.

Després de la Mostra, ens preparem per l'estrena a Barcelona el 14 d'octubre del 2011 al nou Lluïsos Teatre, al barri de Gràcia.

10€
19 backers

AGRAÏMENT + CD
El teu nom al programa de mà + CD amb les bases musicals utilitzades a l'espectacle

25€
46 backers

AGRAÏMENT + 2 ENTRADES + CD
El teu nom al programa de mà + 2 Entrades gratuïtes per l'estrena a Barcelona el 14/10/11 + CD amb les bases musicals utilitzades a l'espectacle

50€
14 backers

AGRAÏMENT + CD + 2 ENTRADES + SAMARRETA
El teu nom al programa de mà + 2 Entrades gratuïtes per l'estrena a Barcelona el 14/10/11 + Samarreta amb la imatge de l'espectacle.

150€
0 backers

AGRAÏMENT + CD + 2 ENTRADES + SOPAR PER A 2 PERSONES
El teu nom al programa de mà + CD amb les bases musicals utilitzades a l'espectacle + 2 Entrades gratuïtes per l'estrena a Barcelona el 14/10/11 + Sopar per a dues persones aprop del teatre.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings