❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Trempera: REVIFAREM

Trempera és un grup d'ska-punk reivindicatiu del Bages (Països Catalans). Vols fer possible el segon disc de Trempera? Anima't a participar! Perquè tu ens dónes la veu!

Trempera

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
61
Aportaciones
1.445€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

TU ENS DÓNES LA VEU!

És així: Tu tens la oportunitat de que el segon disc de Trempera vegi la llum!

Tenim molt clar que entre tots i totes ho podem tot. Per això hem decidit apostar per un projecte de micromecenatge per fer front a les despeses que suposa un nou disc. Val a dir que Trempera sempre som un grup autogestionat i totalment independent de crèdits bancaris i subvencions oportunistes. Per això, el fet que vosaltres, seguidors, seguidores, amics, amigues, companys, companyes, pugueu optar a contribuir en el projecte ens fa sentir molt orgullosos.

*Perquè creiem en la música viva i combativa!

Perquè creiem en la cultura lliure!

Perquè creiem que entre totes, TOT és possible!*

EL NOU DISC

Dos anys després que el primer disc Amunt! sortís al carrer i el féssim sonar arreu del territori català, encarem un nou projecte: el segon disc. Noves melodies i cançons per un temps gris i convuls. Energies renovades i més (si cal) empenta per denunciar l’estafa més gran del segle XXI: la maleïda crisi.

El més important d’un disc són les cançons. I algunes d’elles ja fan més d’un any que es belluguen pel forn de la imaginació i el treball dels assajos. En el dia d’avui ja tenim les deu cançons que ocuparan les pistes del nou disc.

Totes elles sonaran, per força, al nou estudi d’en David Rosell ubicat a Artés (Bages). Amb ell acabarem de donar forma a la música, gravar i editar les mescles.

També disposarem de col·laboracions musicals, com un trombó, teclats, percussions o un quartet de corda (sí, sí, llegiu bé). I en les veus comptem amb unes col·laboracions de luxe: Francesc Ribera "Titot" de BRAMS, Ferran i Sec d'STROMBERS, la Mariona i el Guillem de KÒDUL, en Jordi Barcons i en David Rosell de DEPT.

El nou disc sortirà per Sant Jordi, el 23 d’abril i ja té nom: REVIFAREM!

ATENCIÓ!

Ara ja podeu veure el disseny del nou disc i les noves samarretes. El disseny ha sigut obra d'en Marc Argelich aka. SantaGrafics / Matdisseny.

NOU DISC (en format digipack):

SAMARRETES:

I ELS DINERS, ON VAN?

Fer un disc no és fàcil. Pots tenir moltes ganes però també necessites molts recursos, entre ells l’econòmic. El grup destinarem tot el que hem guanyat aquest temps per fer front a les despeses d’enregistrament. Però la xifra que demanem ens servirà per les despeses de mastering i producció dels discos. Un gest necessari per la vostra part per fer-vos arribar la nostra música!

I US DIEU TREMPERA?

Sí, Trempera! Som un grup d’ska-punk reivindicatiu del Bages (Països Catalans). Trempera neix de la voluntat d’un grup de joves amb l’objectiu de donar una resposta alternativa al món que els envolta. Les arrels musicals van des de la cançó protesta fins al so popular i combatiu del punk, l’ska o el reggae.

Portem 5 anys tocant arreu dels Països Catalans, amb un potent directe en gairebé 100 actuacions. El 2011 vam treure el primer disc anomenat Amunt!, gravat i mesclat a l’estudi Sonitrons de Molins de Rei. El 2012 guanyem el Festival Connecta i fa pocs dies anunciem la nostra entrada a l’associació Tercera Via. Aquesta el formen un grup de músics emergents per on passat grups com Txarango, Kayo Malayo, Strombers, Sva-ters...

VA, QUÈ HAIG DE FER?

Podeu col·laborar fent les aportacions econòmiques que creieu oportunes amb les quals us recompensarem depenent de la quantitat. Els preus de les recompenses estan pensats per lliurar el material en persona, ja sigui en concerts o pactant una trobada. Si voleu que el material us arribi a casa, el preu per la recompensa és el mateix, però les despeses d’enviament aniran a càrrec del mecenes.

També podeu fer difusió del #noudisctrempera via twitter, o enllaçant la pàgina web al vostre perfil de facebook o a la vostra pàgina web personal.

I no ens n’oblidem del boca-orella. Comenta-li a la teva amiga que has col·laborat amb el nou disc de Trempera. Parla amb el veí sobre aquest projecte o discuteix amb el botiguer de la plaça sobre les propostes de micromecenatge. Tot és vàlid.

Vosaltres podeu fer possible el nou disc de Trempera. Vosaltres ens dóneu la veu!

Entre totes, TOT!

TAMBÉ ENS PODEU TROBAR A
Facebook fanpage / Facebook personal / Twitter / Música / www.trempera.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Trempera

    Trempera
    Autor/a

    11 años

    Hola Marc, moltes gràcies per l'interès. Si vols envia'ns un correu a [email protected] i en parlem per allà. Quin t'interesa, el pack acústic o el normal?

  • Marc Puebla Miralles

    Marc Puebla Miralles

    11 años

    He vist el projecte i m'agradaria portar-vos a Agramunt, al bar de les piscines del poble. Quines despeses extres tindrieu per vindre fins aqui moltes gracies i continueu fent pais cracks!!

  • Trempera

    Trempera
    Autor/a

    11 años

    Hola Júlia, estigues atenta al nostre facebook els propers dies perquè penjarem el disseny del disc i també el disseny de les samarretes. Moltes gràcies per l'interès!

  • Júlia

    Júlia

    11 años

    Pengeu la samarreta, pengeu la samarreta!!

  • Trempera

    Trempera
    Autor/a

    11 años

    Hola! Tenim el disseny de la samarreta gairebé acabat, però encara no es pot veure. Quan ho tinguem tot llest penjarem les fotos! ;) Gràcies per tot Anna, salut!!

  • Anna

    Anna

    11 años

    Hola, nois! Es pot veure el disseny de la samarreta? :P Estic indecisa entre disc i samarreta! Que tingueu molta sort, cracks!

#01 / Primer avançament del nou disc: INDEPENDENTS

Benvolguts mecenes i amics,

Volem agrair la vostra col·laboració a la vegada que us avancem una cançó del nou disc. Porta per títol "Independents" i la trobareu inclosa al disc "REVIFAREM".

Aquí la podeu escoltar i compartir amb qui volgueu:

I el dia 22 d'abril al vespre penjarem el disc sencer a www.trempera.cat. Estigueu atents/es!

Gràcies per tot.

Entre totes, revifarem!

TREMPERA

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies