❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ateneu Popular La Mina de la Canonja

Ajuda'ns a construir aquest nou espai al poble. Junts i juntes construirem una Canonja viva, alegre i combativa!

Ateneu Popular la Mina

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
81
Aportaciones
2.045€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

La Canonja, el nostre poble, necessita un espai cultural de participació per fomentar una relació directa entre la societat i el funcionament del municipi. Un espai per integrar i acollir una realitat plural en cultures, tradicions, llengües que des de la unitat popular faci créixer la Canonja. El nostre poble ha estat un referent de lluita per recuperar una identitat pròpia. La il•lusió de l'Ateneu Popular La Mina és poder mantenir aquest esperit reivindicatiu que ha caracteritzat la Canonja en els últims anys.

És per aquest motiu que hem decidit obrir un espai físic, un local, al bell mig del poble. Aquest espai ens servirà per organitzar debats, cinefòrums, presentacions de llibres, exposicions i concerts, entre d’altres activitats. Volem crear unes noves dinàmiques de participació des dels més joves fins als més grans.

La campanya de micromecenatge servirà per pagar les obres d’arranjament del local per tal de poder obrir l’espai al poble.

PER QUÈ NECESSITEM ELS DINERS?

Ja fa una mica que hem començat les obres, però necessitem la vostra ajuda per a què aquest projecte vegi la llum. Els diners serviran per pagar el material de les obres, ja que la mà d’obra, l’està duent a terme els socis de l’entitat.

L’Ateneu té gairebé dos anys de vida, i totes les persones que en formen part provenen d’altres entitats del poble i de la zona. Tot i això, en aquests dos anys d’Ateneu ja s’han organitzat diversos actes, tots autogestionats i autofinançats (sopars, projeccions de documentals, xerrades, actuacions musicals, etc.).

La pàgina del Facebook de l’Ateneu Popular la Mina cada cop té més seguidors. L’Ateneu també té un bloc on també s’hi penja la informació de tots els actes, accions i comunicats que anem fent, l’estat de les obres, com fer-se soci i sòcia, etc.

Aixi doncs, us agrairem molt que participeu fent alguna donació al projecte, fent molta difusió i/o que us associeu a l'Ateneu per tal d'ajudar a arrancar el vol i fer que la Canonja tingui aquest nou espai; recordeu, al carrer de la Raval, 55!!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ateneu Popular la Mina

    Ateneu Popular la Mina
    Autor/a

    11 años

    L'Ateneu és un espai de trobada que ens servirà per organitzar debats, cinefòrums, formacions, presentacions de llibres, exposicions, actuacions musicals, entre d’altres activitats. També és un espai d'aprenentatge col·lectiu. Volem crear unes noves dinàmiques de participació des dels més joves fins als més grans. Creiem en un poble amb caràcter propi, amb un comerç proper i de qualitat, amb dinamisme cultural i amb un oci local. Per a més informació, pots fer una ullada al nostre bloc: ateneulamina.blogspot.com o fer-nos una visita quan tinguem obert.

  • Imma

    Imma

    11 años

    Què es l'Ateneu, a que si fa és un bar o una sala de reunions pels canongins/nes

#07 / Últimes hores!

Família! Estem a 145€ d'arribar a la fita. Falten menys de 42 hores i els nervis estan a flor de pell. Doneu-nos un cop de mà i feu difusió!

Ja estem pensant en la inauguració i els primers actes. Estigueu pendents del nostre bloc perquè en breus dies us n'informarem: ateneulamina.blogspot.com

Imatge de la rebuda del premi de Carnaval.

#06 / Tota totxana fa paret. Ens dónes un cop de mà?

Comenceu bé la setmana col•laborant amb el projecte de carrer de l'Ateneu. I si ja heu fet l'aportació, difoneu el missatge entre les vostres amistats per a què ells i elles també comencin bé la setmana!!!

Tenim una sorpresa per a quan arribem als 1.500€ i JA ENS FALTA BEN POC!!! No la voleu veure?

Mentrestant, us deixem amb una de les imatges de les últimes obres del local. Ja tenim paret al fons! El lavabo dependrà del Verkami...

#05 / Obres. Part 3

Família! Ens falta molt poc per arribar als mil euros! Necessitem que feu DIFUSIÓ d'aquest projecte a les vostres amistats, als germans i les germanes, als cosins i les cosines, a l'oncle de la Canonja o a la tieta que fa temps que no veus, al típic veí pesat, a la veïna del final de carrer. Que se'n parli. ENS QUEDEN NOMÉS 21 DIES per aconseguir tots els diners. El que per a tu pot suposar pocs diners, per a nosaltres és una gran aportació. Va, anima't!

Nosaltres seguim amb les obres. L'altre dia vam col·locar el sòcol. Ja tenim tot el tub elèctric posat, els cables passats, endolls connectats i gairebé tots els llums posats i ens falta algun interruptor. Però encara falta molta feina per a acabar el local: algun llum, la paret del fons, tot el lavabo, acabar de pintar el terra i les parets, posar prestatges i decorar-ho tot una mica...

Però fem feineta de formiga. I aquí teniu unes quantes imatges de l'últim que hem fet gràcies a les vostres aportacions.

#04 / Obres. Part 2

Queda MENYS D'UN MES per acabar el Verkami i aquests dies el marcador està pujant molt. Us agraïm profundament la participació amb el projecte. Per una Canonja participativa, fem possible aquest projecte entre totes i tots!!! Tota aportació serà molt ben rebuda. Estem a punt d'arribar els 700 euros! AJUDA'NS!!!

Aquí teniu un parell de fotos del procés de les obres. Ja no ens queda gaire cosa per pintar!!!

Els que encara no hagueu vingut a ajudar-nos o a xafardejar, us agrada com està quedant??? Col·labora i difon!

#03 / La samarreta

Feia temps que teníem ganes de presentar-vos-les. Heus aquí les samarretes de la Mina!

No són fetes d'una cortina vella ni vermelles, com cantava l'Ovidi, però sí que són 100% canongines i combatives, i les podreu obtindre en primícia, abans que ningú, només col·laborant en aquest Verkami.

Davant

Darrere

Esperem que us agradin i que les lluïu!!!

#02 / Obres. Part 1

A pràcticament una setmana d'haver engegat el projecte de micromecenatge, volíem ensenyar-vos un parell d'imatges de com van començar les obres del local. Malauradament no disposem de cap fotografia del principi, quan tot estava ple de pols, caixes, fustes i demés trastos inservibles. Però anirem penjant alguna que altra fotografia del procés.

En aquestes fotografies ja portàvem uns quants sacs de ciment eh!

Aviat us en penjarem més. Moltes gràcies per col·laborar!

#01 / L'Ateneu i el Twitter

Comencem la setmana amb molta força: el marcador de Verkami ja està estrenat i nosaltres ens estrenem al Twitter. Totes aquelles que hi tingueu un compte ja ens podeu seguir a @ateneulamina. Ara que ja tenim Twitter, Facebook i bloc, només ens cal la vostra petita ajuda per a tirar endavant les obres del local i estar presents també al carrer, que és el lloc més important i on volem estar. Ja sabeu que per molt petita que sigui la col·laboració, ens serà de gran ajuda. Tota pedra fa paret.

Per tal que ens conegueu una mica més, si és que encara no ens coneixíeu, aquí teniu un parell d'imatges d'actes fets. Ben aviat penjarem alguna foto de les obres. Estigueu atents i atentes!

Bitlles catalanes al Parc de Nadal, desembre 2011.

Cafè popular de festa major, agost 2012.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies